Ne yapmalıyım

Alıyor tabiki para değil ki mevzu siz olsanız kendi dersinizi bir erkek öğretmene durup dururken verir mısınız ben kazanmayayım sen kazan gel diye sebepsiz sadece eşim ders saatini tamamlasın diye nerden geliyor bu hoş görünme akıl çelme ilgi gösterme çabası

Evet aslında iş dışında zırt bırt mesaj atanlardan nefret ederim hele akşamları. Valla yakında bir iş arkadaşımdan bu sebeple soğudum her paylaşımıma yorum yapıyordu nerdeyse sıkıyor yani gereksiz

Bu kisi erkekse niyeti bozmus :))

İyi de parayı eşin almıyor mu ders eşinin olmuş[/QUOTE
Alıyor tabiki para değil ki mevzu siz olsanız kendi dersinizi bir erkek öğretmene durup dururken verir mısınız ben kazanmayayım sen kazan gel diye sebepsiz sadece eşim ders saatini tamamlasın diye nerden geliyor bu hoş görünme akıl çelme ilgi gösterme çabası

Başıma bir şey gelmeyecekse ben ortada bi aldatma ya da benzeri bi durum göremedim
Bariz bir aldatma var demiyorum zaten can sıkıcı hatta kemirici bir olay var ortada huzur kaçıyor. Akılda kırk tilki dönmesine sebep oluyor.. eşine yaltaklanan bir kadın ve eşin sana yasakladığı herşeyi kendisinin yaptığı bir durum 25 bayan öğretmen arasında neden o kadın üçüncü sene olacak hiçbiri sosyal medyadan ekli değil.. neresi normal bunun ki

Bu bir akıl çekme değil

Kendi üşenmiştir destek sınıfı çok da kolay değil paraya da ihtiyacı yoktur eşine verir

Bir çok kişiye bir çok konuda benzer ikram diyeyim kıyak diyeyim şeyler yaptım hiçbirine de özel bir ilgim yoktu

Aranızdaki ilişkiyi güçlendirin dışarıdaki insanları boşverin

Kocam öğretmen ve okulunda bir bayan öğretmen kocamın aklını çelmeye çalışıyor ve ben de kocamın onun tarafına kaymaya başladığını hissediyorum..birsürü bayan öğretmen var okulda birtek onunla görüşüyor faceden ekli.. birbirlerine işleri düşüyormuş gibi anlatıyor fakat tavırlar hiç normal değil.. kadının kocama ilgisi bariz.. bir de kocam benim işyerindeki erkeklerle mesafeli olmam konusunda baskılı kıskanç bir günaydını bile kıskanan istemeyen bi adam yıllardır baskıcı böyle de şimdi kendisi neden böyle yapıyor..sinirden ölüyorum kadını parçalamak kocamı yakmak istiyorum.. ne yapmalıyım söyleyin bir akıl beynim durdu.. söylemeyle hesap sormayla olmuyo..

Bence belli etme kıskandığını kocanı ayart cilve yap aklını çel her naneyi dene

Bence belli etme kıskandığını kocanı ayart cilve yap aklını çel her naneyi dene
Bence de bizim en büyük yanlışımız çalışan kadın olarak evde iki tane biri 4 yaş biri 10 ay bebe işten gel evi topla yemek bulaşık çocukları yedir temizle yıka kurut kaldır bu arada ben kendimden geçtim bakım yapacak ne zamanın var ne halim nasıl yapsam bilemedim.. işte bu aralarda kocanın elinde telefon arada çocuklara hakim oluyor ve her akşam saat 22 'de uyuyor uyukluyor

Bence de bizim en büyük yanlışımız çalışan kadın olarak evde iki tane biri 4 yaş biri 10 ay bebe işten gel evi topla yemek bulaşık çocukları yedir temizle yıka kurut kaldır bu arada ben kendimden geçtim bakım yapacak ne zamanın var ne halim nasıl yapsam bilemedim.. işte bu aralarda kocanın elinde telefon arada çocuklara hakim oluyor ve her akşam saat 22 'de uyuyor uyukluyor

Biraz evi ve çocukları ihmal et eşinle ilgilen bence.Bir şey olmaz

İyi de ben bu davranış neden akıl çelme olsun ki diyorum

Eşinizin de bu davranış ile aklı çelinmez

Ama siz ikiniz iyi olun ki diğer kişileri düşünecek ortamınız olmasın
Aklı çelinmez konusunda aynı fikirde değilim en edepli en sadık erkek bile aynıdır..neticede erkek ve testesteron hormonlarına sahip karşı cinsin küçük bir jestine bile içten içten içleri akar.. kökleri kurusun bizim gibi değiller.

Back
X