Ne yapmaliyim...

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Iyi aksamlar hanimlar uzun olursa k.bakmayin dilim döndügünce anlaticam.

8senelik evliyim esimle kendi icimizde hic kavgamiz olmadi cok iyi anlasiyoruz biz bizeyken. AMA ailesi daha dogrusu babasi beni bastan beri istemedi biliyorum bunu bilerek evlendim cunki esim hep arkamdaydi.Ama esimin benden bazen sacma sapan beklentileri oluyor mesela ailesine gidip ev temizlememi orda börekler cörekler acmami yapmacik yapmacik olmami istiyor. ne bilim kaynanama gidip sariliyim sakalasayim ama benim tarzim degilki ben onu babama anneme yapamam. Bugunki tartismamiz söyle basladi. Neden soguksun senin ailenden biri gelince kendini parcaliyosun bizimkiler gelince soguksun diyor ama alakasi Yok. gelince yemegimi yapiyorum cayimi demliyorum daha ne yapabilirim. Babasi zaten ne yaparsam yapayim yaranamiyorum. esim nezaman yanliz gitse oraya doldurup üstüme saliyor. Dedigim gibi biz cok mutluyuz tek tartistigimiz seyler bunlar. sizce ne yapmaliyim Hakkinizi Helal edin.

8 yıl geçmiş

Bunları yapmadı iseniz artık eşiniz sussun Bebek de geliyor artık hiç yapamazsınız

Haaa 8 yıldır yaptım zaten deseydiniz o Zaman da tartışmayın nasıl olsa yapıyorsunuz derdim

Bu arada herkes kendi ailesi ile eşinin ailesine farklı davranır bu doğal bunu neden sorun ediyor ki eşin

Kimse yıllar sonra tanıştığı birileri ile kendi ana babası gibi olamaz

ya o ben ne yaparsam yapayim ugrasir benle sevmiyor istemiyor basindan beri. Telefon elime aliyorum diye bizim yanimizda telle oynuyor kocami ariyor ne ariyor demis esime bu sadece 1örnek

He deseydin babası ota b.ka karışmayan koca arıyorum deseydin

Bu kp kafaya takılacak tıynette değil o gelin el pençe divan dursun modunda kalmış da köprülerin altından çok su geçti

Bevek doğunca daha sık görüşmeye çalışırlar mesafeni koru canını çok sıkmasınlar

Yeni nesil kp’ler böyle galiba. Boşverin kaptın kapınızı da kulağınızı da. Böylelerine ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.

8 yıl geçmiş

Bunları yapmadı iseniz artık eşiniz sussun Bebek de geliyor artık hiç yapamazsınız

Haaa 8 yıldır yaptım zaten deseydiniz o Zaman da tartışmayın nasıl olsa yapıyorsunuz derdim

Bu arada herkes kendi ailesi ile eşinin ailesine farklı davranır bu doğal bunu neden sorun ediyor ki eşin

Kimse yıllar sonra tanıştığı birileri ile kendi ana babası gibi olamaz

4yasinda bir oglum var ve hamileyim dogumuma az kaldi bunlari yapmak zorundamiyim bilmiyorum

He deseydin babası ota b.ka karışmayan koca arıyorum deseydin

Bu kp kafaya takılacak tıynette değil o gelin el pençe divan dursun modunda kalmış da köprülerin altından çok su geçti

Bevek doğunca daha sık görüşmeye çalışırlar mesafeni koru canını çok sıkmasınlar
evimin huzurunu bozdu kavga etmekten yoruldum

Esiniz sizi cok seviyor kiyamiyorsa bir zahmet temizlikci ya da hizmetci tutsun annesine. Gelin olmak demek her iki tarafin isini de tutmak mi demek? Babanin ayaklarini da yikayim mi deseydiniz...

İsteyen gidip annesinin evini temizleyebilir. Size öyle bir taleple gelemez ne münasebet yani. Annesi çok hastadır zor durumdalardir belki. O da iyi niyetli sevecen insanlarsa yapılır. Eşinize karnım burnumda onlar bana yardım edeceklerine kalkıp hizmet mi bekliyorlar? Deyin bakalım.

İsteyen gidip annesinin evini temizleyebilir. Size öyle bir taleple gelemez ne münasebet yani. Annesi çok hastadır zor durumdalardir belki. O da iyi niyetli sevecen insanlarsa yapılır. Eşinize karnım burnumda onlar bana yardım edeceklerine kalkıp hizmet mi bekliyorlar? Deyin bakalım.
ya geri kafalilik bu yada acimasizlik Ben kendi isimi yapamiyorum inanin bide 4yasinda oglusum var isim zor

Back
X