Ne yapmalıyım

freckles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2
0
86
İstanbul
merhaba kızlar
1 yıllık evliyim esim gercekten alkol almadıgında mükemmel bir insan fakat alkollü ikem içinden seytan cıkıyor evliliğimiizim ilk gününden beri sürekli kavga kavga da sadece alkollüyken oluyor bana hediye aldıgında bn sana sunu yaptım ben sana bunu yaptım bu evde sadeve kendi param verdiği seyleri yerim deyip duruyor her yaptıgı iyiliği gözüme sokarcasına anlatıyor millete ve en kötü tarafıda en ufak kavgda tanıdıgı herkese arayp anlatıyor sizce ne yapmalıyım keşke benimde evliliğim yolunda gitse

Burada en ufak problemde “bosayin gitsin” yazan arkadaslara bazen sitem ediyorum ama sizin probleminiz gercekten basit bi sey degil. Evliliginizi gozden gecirmenizde fayda var boyle bir insanla bir omur nasil gececek? Umarim ekonomik ozgurlugunuz vardir hakkinizda hayirlisini diliyorum

alkolü bıraksın,zorlanıyorsa yardım alın onu da istemezse yapacak bir şey yok boşanmaktan başka.

Alkolü cok sevdiğini söyleyip bırakmayacgını belirtiyor her tartısmada topla cantanı git boşanma davası ac deyip konusuyor

Yani adam seçimini yapmış alkolden yana
İstersen zorlama ve ayrıl... çünkü değişmek istemiyor eşin

Destek almayı kabul etmiyor mu ya?git boşan demek ne demek!o zaman içki şişesiyle evlenseymiş!

Alkol çok farklı bir boyut. Beceremeyen cidden içmese keşke... Size kapıyı gösteriyorsa; gösterdiği yerden çıkın. Düzelmez çünkü. Ve adamda istekte yok.

Evlenmeden önce içiyor muydu? Ya da içtiğinde böyle bir şeye dönüştüğünü anlamış mıydınız? Ne sıklıkla içiyor peki? Gerçi beğenmeyen gitsin kafasındaki biri nasıl duzeltilir bilemedim. Bi de ben içmediginde çok iyi aslında durumuna pek inanmiyorum. İçinde olmasa alkolle içine başka biri kaçacak değil ya.

Alkol konusundaki fikrinizi acikca soyleyin.Ayri kalin bir sure ,bu sure icinde dusunmesini isteyin ondan.ya kendini toplayacak yada siz onu terk edeceksiniz.bu olasiligi yalniz kalakalmayi bir dusunsun pisman olsun Akli basina gelir belki.erkekler elinde para olunca,kadin ekonomik olarak ona bagli olunca her halti yiyebilecegini saniyor

Bana eşiniz evlilik kurumunu tam anlayamamış gibi geldi.Her evlilikte tartışma sorun var inanın ama kol kırılır yen içinde kalır eşler kendi arasında çözmeli sorunlarını aile mahremiyeti var sonucta ortalığa dokulmemeli.tabiki yakın arkadaşı olur fikir almak dertlesmek için konuşur ama dedigim gbi belli sınırlar içerisinde olmali.Alkol konusundaysa önce kendisi istemeli bırakmayı siz ancak yardımcı destek olabilirsiniz sürekli kontrol edemezsiniz bu yuzden bnce iki konuylada ilgili profesyonel destek almanız faydalı olur bana göre

Back
X