Ne yapmalıyım

Simsim15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
44
0
36
İstanbul
Merhaba,6 yıllık evliyim 3 yaşında da bir kızım var.Eşimle evlendiğimde iki iş açmışlardı ikisinde de kuzeniyle ortaktı. Hatta benim ailemin maddi durumu iyi beni vermezler diye nişanlanmadan önce hemen işler açıldı hazırlıklar yapıldı.İki işini de kuzeninden sebep kapattı ilk işi bir kaç sene önce ikinci işi ise geçen sene kapandı.ama benim eşim de bana göre tembel biri cunku birşey iyi gitmeyince hemen salan bi tip. Şuan kira geliri ile geçiniyoruz ama eşimin hiç bir çabası yok babam ona ufak bir fırsat sundu biz aile şirketiyiz,akrabalar yüzünden damat olduğu için laf söz olmasın diye işe de sokamıyoruz cunku benim kocam girse başkaları da çullanacak diye bulaştırmıyoruz birde ben eşime güvenemiyorum çalışır ama nasıl çalışır kestiremiyorum babamda eşime ufak capta şahsi şirket kurdurdu bizim ürünlerimizi ya da dışarıdan aldığın ürünleri internetten sat diye yol gösterdi bir oldu iki olmadı hemen saldı. Artık söylemekten tükendim o kadar çok kavgalarımız oldu ki birbirimize vurduğumuz zamanlar dahi oldu yüzümüzü gözümüzü morartmadık sadece ailelerimize hiç bir zaman bunları söylemedik anneme yakın oturuyorum ama hiç bi zaman derdimi belli etmedim ailesi cok iyi insanlar onlar da bu durumu stres ediyor biliyorum ama ellerinden birşey gelmiyor eşimde bir durgunluk var sanki konuşuyorum bi ara düzeliyor sonra yine aynı elinde her aksam telefonla sanal bi oyunda savaş yapıp ordan erkeklerle chatleşir film izler arada gezer yemek yer uyur. Benim çocuğumun geleceği ne olacak ben ne olucam hiç bilmiyorum sağlığımdan olmak istemiyorum cunku aşırı kafaya takıyorum şuana kadar başka hiç bir şekilde açığını yakalamadım kıskançlıklar oluyor tabi zaman zaman ama benim asıl takıldığım konu iş cunku önümüzü göremiyoruz bugun kira var yarın yok. Ben ne yapmalıyım bilemiyorum cunku cok yıprandım ne olur düşüncelernizi paylaşın..

Çok zor durum çalışmayan eş... Allah sabır versin. Benim aklıma eşinizin babasıyla birlikte bir iş kurması gerektiği geçti. Kendi babası olursa başında hem savsaklayamaz işini hem babasının yanında çalışmak daha rahat olur onun için. İllaki kayınpederi yönlendirince şu işi de yapabilirsin diye kendini yetersiz hissediyordur. Oynadığı oyunlarda yani kafa dagıtmak için çoğu kişi oynuyo, o şekilde mutlu olmaya çalışıyor demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…