Ne yapmalıyım?

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.707
210.634
798

8 aydır ayrıyım.
Eski konumun linkini verdim. Kısa bir özet geçeyim.
1-) Eşimin öfke kontrolü yoktu. Dövme itme yok. Küfür ve bağırma var. Ayrı olduğumuz ilk 2 ay sonrası yani 6 aydır küfür yok. Öfke konusunda değişiklik büyük şimdilik tabi.

2-)Telefon mevzusu var. İnadı bitti artık veriyor ortada dursun sende kalsın diyor.

3-) İçki en fazla hafta da bir içerim seninle içerim diyor. Hiç sorun değil şuan 15 günde bir içiyorum diyor.

4-) Bir not bulmuştum eski konumda var
Onu hiç kabul etmedi. 8 aydır yalvarıyorum başka kadın olsa niye yalvarayım yemin vs... Bildiğiniz şeyler.

5-) Her şeyi kabul ediyor. (Kıskançlık, öfke konularında )Terapist vb.

Ne dersiniz ? Geçen konumda da sordum ama öfkem geçmemişti karar veremedim. Şuan daha sakinim. Yani karar vereceğim yardımlarınızla.

Objektif, gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum.

Eğer terapi alacaksa ben bir şans verirdim sanırım . Ama bir daha en ufak bir sözünde tolere etmez boşardım.
Ama siz 8aydır boşanmamışsınız , sanırım siz de barışmak istiyorsunuz ?

Eğer terapi alacaksa ben bir şans verirdim sanırım . Ama bir daha en ufak bir sözünde tolere etmez boşardım.
Ama siz 8aydır boşanmamışsınız , sanırım siz de barışmak istiyorsunuz ?
Seviyorum duygusal olarak hiç vazgeçmedim. Mantık olarak vazgeçtim. O da vazgeçmeyince boşanamadık.

Samimi olduğuna güveniyor ve geçmişte yaşadıklarınızı aşabileceğinizi düşünüyorsanız ikinci bir şans verebilirsiniz. Verdiğiniz kararla mutlu olursunuz umarım. :)

duzelmek ıcın emek verıyorsa bır sans verın
bıtırmek kolay en basıtı bıtırmek 5 dk da bıter
bır emegını gorun bakalım gercekten sozunu tutacak mı

Gönlünüz de varmış hala , eşiniz de çabalıyor düzeltmek için son bir şans verin derim.

Bence şans verin, ama dediklerini yapmadığı anda uyarın, terapiye de mutlaka gitmesini şart koşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…