https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/ Merhaba hanımlar, Son bir yardım rica ediyorum Eski konum yukarıda. Özet geçeyim. Eşim öfke kontrolü olmayan, aşırı kıskanç, küfür ve hakaretler eden bir adam (dı) 2 ayı geçti evi terkettim. Avukata gittim vekalet verdim fakat...
www.kadinlarkulubu.com
8 aydır ayrıyım.
Eski konumun linkini verdim. Kısa bir özet geçeyim.
1-) Eşimin öfke kontrolü yoktu. Dövme itme yok. Küfür ve bağırma var. Ayrı olduğumuz ilk 2 ay sonrası yani 6 aydır küfür yok. Öfke konusunda değişiklik büyük şimdilik tabi.
2-)Telefon mevzusu var. İnadı bitti artık veriyor ortada dursun sende kalsın diyor.
3-) İçki en fazla hafta da bir içerim seninle içerim diyor. Hiç sorun değil şuan 15 günde bir içiyorum diyor.
4-) Bir not bulmuştum eski konumda var
Onu hiç kabul etmedi. 8 aydır yalvarıyorum başka kadın olsa niye yalvarayım yemin vs... Bildiğiniz şeyler.
5-) Her şeyi kabul ediyor. (Kıskançlık, öfke konularında )Terapist vb.
Ne dersiniz ? Geçen konumda da sordum ama öfkem geçmemişti karar veremedim. Şuan daha sakinim. Yani karar vereceğim yardımlarınızla.
Eğer terapi alacaksa ben bir şans verirdim sanırım . Ama bir daha en ufak bir sözünde tolere etmez boşardım.
Ama siz 8aydır boşanmamışsınız , sanırım siz de barışmak istiyorsunuz ?
Eğer terapi alacaksa ben bir şans verirdim sanırım . Ama bir daha en ufak bir sözünde tolere etmez boşardım.
Ama siz 8aydır boşanmamışsınız , sanırım siz de barışmak istiyorsunuz ?
Samimi olduğuna güveniyor ve geçmişte yaşadıklarınızı aşabileceğinizi düşünüyorsanız ikinci bir şans verebilirsiniz. Verdiğiniz kararla mutlu olursunuz umarım. :)