Ne yapmalıyım

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
1 yıllık evliyim. Kocamla sayısız kavgalarımız oldu ama her defasında konuşup hallettik ama hiç unutamadım. Bu süreçte eşimin çok ağır hataları konuşmaları oldu bana karşı normalde iyidir ama sinirlenince hep kırar bağırır küfür eder maalesef benimde eskiler, gözyaşlarım, kalp kırıklıklarım aklıma gelir. İyi davranarak normal davranarak gönlümü de almaya çalışır evet ama kalp beyni kontrol ediyor bazen. Bu durumu bende surat asmaya laf sokmaya kırgınlığım öfkeme sebep oluyor. Yanlız kaldım ağladım sustum ama Allaha dayanıp hep sabır diledim. Bugün de ufak bir tartışma oldu aramızda yine bana,... Kafan almıyo galiba... Diye bir cümle kurdu bende tokat attım ilk kez. O ise küfür etti kapıyı vurdu çıktı odadan. Çok büyük bir boşluktayım. Tokat hata biliyorum ama önceden o da sinirden boğazımdan tutmuştu bir kere halletmiştik oh be demiyorum tabi ki onu kırdığım için kırıldığım için bu hale geldiğimiz için ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmak istemiyorum ama kırgınlığım beni neden kontrol ediyor dayanamıyorum

Iliskide saygı yoksa yavaş yavaş diğer güzellikleri de alır ve götürür.. kusura bakmayın ama gerçek bu.

İkinizin de öfke kontrolü konusunda yardım almanız gerek.
Acele etmezseniz hakaretler, şiddet normalleşir maalesef..

Iliskide saygı yoksa yavaş yavaş diğer güzellikleri de alır ve götürür.. kusura bakmayın ama gerçek bu.
Eveet çok şey yıprandı bizde yıprandık ama boşanmak istemiyorum seviyorum o da seviyor biliyorum ama öfkem kırgınlığımı başka biri yönetiyor sanki kendimi tutamıyorum o d tutamıyor sesi yükseliyor

İkinizin de öfke kontrolü konusunda yardım almanız gerek.
Acele etmezseniz hakaretler, şiddet normalleşir maalesef..
Bi hafta sonra terapist randevu almıştık faydası olur u inşallah olur artık mutlu olmak istiyorum onunla eskisi gibi önceden evde kahkaka sesimiz olurdu

Öncelikle devayi Rabbinden işte ,kalpleri birbirine isindiran rabbim sizede muhabbet versin ins
Öncelikle şiddetin herturlusu kötü,sen suratinda onu hissetseydin belki çıkar giderdin,ve şunu bilelimki bedende oluşan her darbe geçer,sorun ruha atılan tokattir ki geçmesi zordur,,
13 sene boyunca şiddet ihanet yokluk vb bisuru şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum bunu,Allah'a teslim ol ve sabret
Eşine iyi davran ,güler yüzlü ol ve geçmişi hemen şuan unut,
Unutmak en güzel çare,ve unutmak zaferdir bunu unutma ,,
Yureginizde kötü duygular barindirmayin,karşındaki senin eşin ,bak eş diorum can yoldasin can arkadaşın ,böyle hissetmiyorsaniz zaten evlilik yoluna girmeyin,onun için sana yaptığı her kötü anı unut,akşam eve gelince bi köpüklü kahve yap sarıl boynuna gitsin
Ölüm var herşeyden önce,böyle dusunurek sev eşini,,,
Geçmişi unut ,sarıl ona çünkü hayat gerçekten çok kısa,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…