- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
1 yıllık evliyim. Kocamla sayısız kavgalarımız oldu ama her defasında konuşup hallettik ama hiç unutamadım. Bu süreçte eşimin çok ağır hataları konuşmaları oldu bana karşı normalde iyidir ama sinirlenince hep kırar bağırır küfür eder maalesef benimde eskiler, gözyaşlarım, kalp kırıklıklarım aklıma gelir. İyi davranarak normal davranarak gönlümü de almaya çalışır evet ama kalp beyni kontrol ediyor bazen. Bu durumu bende surat asmaya laf sokmaya kırgınlığım öfkeme sebep oluyor. Yanlız kaldım ağladım sustum ama Allaha dayanıp hep sabır diledim. Bugün de ufak bir tartışma oldu aramızda yine bana,... Kafan almıyo galiba... Diye bir cümle kurdu bende tokat attım ilk kez. O ise küfür etti kapıyı vurdu çıktı odadan. Çok büyük bir boşluktayım. Tokat hata biliyorum ama önceden o da sinirden boğazımdan tutmuştu bir kere halletmiştik oh be demiyorum tabi ki onu kırdığım için kırıldığım için bu hale geldiğimiz için ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmak istemiyorum ama kırgınlığım beni neden kontrol ediyor dayanamıyorum