Telefonunu o istediği için şüphelendiğini düşünüyorum.Eşiniz daha görüşmede kızda bişeyler hissetmişki direk aklına o geliyor bence , yoksa nasıl bu kadar emin olabilir .
İstemsiz gülümsedim mesajınıza :) teşekkür ederim, inşallahSakin olun,yatın uyuyun,eşiniz birşey saklamıyor ki,yine ararsa söyler nasıl olsa.
Bebişi uykusuz bırakmayın:))
Allah sağlıcakla kavuştursun
İçimden çok şey yapasım geliyor da tam bu sebepten sessiz kalmak istiyorum. Bu arada kaydettim whatsappa ama gizliydi profili.Kızın nosunu whtsppe bi kayıt edin bakalım, fotoğrafını kullanıyorsa ve ayarları açıksa o kız olup olmadığından emin olursunuz.
Bunun haricinde siz bulaşmayın eşinizin velisi gibi, koca adam nasıl davranıp başından savacağını, şikayet edilmesi gereken yerde etmesini bilir herhalde.
Üzmeyin kendinizi,bu rahat geceleri mumla arayacaksınız bebiş gelinceTelefonunu o istediği için şüphelendiğini düşünüyorum.
İstemsiz gülümsedim mesajınıza :) teşekkür ederim, inşallah☺
İçimden çok şey yapasım geliyor da tam bu sebepten sessiz kalmak istiyorum. Bu arada kaydettim whatsappa ama gizliydi profili.
Telefonunu o istediği için şüphelendiğini düşünüyorum.
Hareketleri nasıldı acaba kızın bi işve cilve falanmı vardı , nasıl bu kadar emin eşiniz ben şaşırdım doğrusu .
Belki iş nosudur?
Belki kocan farklı algıladı olamaz mı?
Hemen kızı kötü pis kaka ilan etmişsiniz.
Kurumsal bir firma. Gizliden aranıyor. Ayrıca eşim aramadığı halde beni aradınız diyor. Kızı birşey ilan ettiğimiz yok. Gereksiz bir arama olduğu için rahatsızlık duydum. Sizin için normal bir durum olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?