Ne yapmalıyım?

audreysa

🌸🌿
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
64
66
3
Kızlar merhaba.
Eşim dün bir firmadan fiyat almaya gitti. Bu sırada oradaki görevli kız iletişim için bilgileri almamız gerekiyor demiş ve ad-soyad telefon numarasını istemiş. Aradan 2-3 dk sonra özel numaradan çağrı almış ama ses gelmeyince kapatmış. Henüz ayrılmamış muhtemelen kontrol etmek istedi ona mo ait diye.Bana bu olayı anlattı önemsiz ama saklamayayım dedi. Kız olduğunu nerden biliyorsun ki dedim. Tahmin ediyorum dedi. Telefona baktığımda gizliden bir çağrı vardı. Neyse bugün bir kız aradı eşimi, eşim yanımdaydı. Ben esra, beni aramışsınız dedi. Eşim de hayır dedi kız ısrarla aramadınız yani falan diyor. Eşim aramadım sizi diyerek kapattı telefonu. O kız sanırım dedi. Tanımadığın biri arasa sen ismini söyleyerek mi açarsın telefonu yoksa arayana mı sorarsın kimsin diye dedi. Mantıklı geldi. Kızın telefonunu falan istedim eşimden. Tekrar arar mı sizce çok rahatsız oldum ne yapmalıyım? Abartıyor muyum? İş yerini arayıp siz böyle insanlar mı çalıştırıyorsunız diyesim gelmedi değil.:KK34:

Kızın nosunu whtsppe bi kayıt edin bakalım, fotoğrafını kullanıyorsa ve ayarları açıksa o kız olup olmadığından emin olursunuz.
Bunun haricinde siz bulaşmayın eşinizin velisi gibi, koca adam nasıl davranıp başından savacağını, şikayet edilmesi gereken yerde etmesini bilir herhalde.

Eşiniz daha görüşmede kızda bişeyler hissetmişki direk aklına o geliyor bence , yoksa nasıl bu kadar emin olabilir .
Telefonunu o istediği için şüphelendiğini düşünüyorum.

Sakin olun,yatın uyuyun,eşiniz birşey saklamıyor ki,yine ararsa söyler nasıl olsa.
Bebişi uykusuz bırakmayın:))
Allah sağlıcakla kavuştursun
İstemsiz gülümsedim mesajınıza :) teşekkür ederim, inşallah☺️🙏🏻

Kızın nosunu whtsppe bi kayıt edin bakalım, fotoğrafını kullanıyorsa ve ayarları açıksa o kız olup olmadığından emin olursunuz.
Bunun haricinde siz bulaşmayın eşinizin velisi gibi, koca adam nasıl davranıp başından savacağını, şikayet edilmesi gereken yerde etmesini bilir herhalde.
İçimden çok şey yapasım geliyor da tam bu sebepten sessiz kalmak istiyorum. Bu arada kaydettim whatsappa ama gizliydi profili.

İçimden çok şey yapasım geliyor da tam bu sebepten sessiz kalmak istiyorum. Bu arada kaydettim whatsappa ama gizliydi profili.

Yani emin olamazsınız elbette ama bu kadarı fazla tesadüfi gelir insana ister istemez, anlıyorum.

İçinizden de gelmesin öyle şeyler, eşiniz sizi haberdar edip germeden başından savsa daha iyi olurmuş diyeceğim, O da herhalde hiçbir yanlış anlaşılmaya mahal bırakmak istemedi sizin açınızdan, sizi bilgilendirmeyi tercih etti. O halleder.

Hiç yüz göz olmayın, kadın da kendini durduk yere bi bk sanmasın.

Ne bu panik anlayamadım. Koskoca adam nasıl mesafe koyacağını bilir.
Israrla aramaya devam ederse engelleyebilir, kızın o çalışan olduğundan eminse de gider şikayet eder.
2 aramayla kimsenin aklı çelinmez.

ben tesaduflere ınanmam bence de o kız
bırde bızler hanı hissederız malum olur ve hıslerımız cıkar ya erkeklerde ınsan onlarından hıslerı var kızda rahatsız oldugu bırsey oldu kı tacız tavrı gıbı bır seyde dırek aklına o gelıyor
kızdan rahatsız oldu , telden rahatsız edılınce o yuzden aklına o kız gelıyor bu yuzden de sıze hemen soyledı.

sız tabıkı arayıp bırsey demeyın cok yanlıs... esınız kendı rustunu ıspat etmıs bırı kendı sorunu kendı cozmelı kızı kendı püskürtmelı

Bence de eşiniz kızın halinden tavrından anlamıştır o yüzden aklına o geliyordur. Açık açık söylemiş ne güzel. Şu an için yapılacak bir şey yok eşiniz engellesin telefonundan kızın numarasını, özel numaradan aranmayı da kapatın. İlla arayacaksa uğraşsın dursun

Belki iş nosudur?
Belki kocan farklı algıladı olamaz mı?
Hemen kızı kötü pis kaka ilan etmişsiniz.

Belki iş nosudur?
Belki kocan farklı algıladı olamaz mı?
Hemen kızı kötü pis kaka ilan etmişsiniz.

Kurumsal bir firma. Gizliden aranıyor. Ayrıca eşim aramadığı halde beni aradınız diyor. Kızı birşey ilan ettiğimiz yok. Gereksiz bir arama olduğu için rahatsızlık duydum. Sizin için normal bir durum olabilir.

Back
X