- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
Ya belki size çok gereksiz bir mevzu gibi gelecek ama beni çok sinir eden birşey çünkü titiz bir insanım. Sınıfımda 2 kız var. Her gün uyarmama rağmen tenefuse çıktığımda yada öğle arasina , gidip benim sirama oturuyorlar. Sadece otursalar tamam ama çantamın üzerine oturuyorlar kitaplarım eziliyor içinde bazı şeyler kırılmış. Geçen gün içinde kraker vardı ezilmiş defterlerin okuma kitabım batmış (okuma kitaplarıma çok önem veririm ve titizim sürekli silerim kapağı azicik bükülse içim acır). Üstüne üstlük sıramda yemek yiyorlar ve temizlemiyorlar. Kaç aydır bu böyle her teneffüs dönüşü bu cümleyi kullanıyorum " rica etsem kalkar misin ve bir daha oturma lütfen " ama yine aynı şey. Bu sıralar reglm sinirlerim tepemde geldim yine siramdalar masaya oturmuş ayakları benim oturma siramda ... Gözlerimin içine bakıyor bide. Delirdim ben kalk oturma artik falan diye bağırdım. Diğer teneffüs yine aynisi. Bugün artik gerçekten delirdim ve ayagim takiliyormus gibi yapıp tüm suyu üzerine boca ettim sonra da dedim ki " ahh pardon Ayağım takıldı " falan o da birşeyler dedi hatırlayamadım şuan bende " sirama oturmasaydin şuan islanmazdin" dedim gittim. Ya ben mi fazla abartiyorum yoksa cidden sinir bozucu değil mi bu yaptıkları? Ben kimsenin sırasına gidip oturmuyorsam kimsenin de benimkine oturmasini istemiyorum ya niye benimki ne oturuyorsun git kendi sirana otur. Bundan sonra otururlarsa ne yapmaliyim ? Naziklik ise yaramıyor çünkü.