Ne yapmalıyım?

kadermibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
1.237
1.373
133
Şuanda çok üzgünüm fikirlerinize ihtiyacım var.
2,5 yaşındaki kızımı kreşe gönderiyorum yaklaşık 5 aydır. 1 haziranda da devam ettik .
2 haziranda ayağının üstü bacağı şiş ve morarmış şekilde geldi. Öğretmene sordum bilmiyorum dedi. Müdüre anlattım durumu hiç cevap alamadım. 2 gün sonra eşim geldiğinde çok tepki gösterdi ve kreş müdüründen kamera kayıtlarını izlemesini istedi. Müdür izleyeceğini ancak hafta sonu izleyebileceğini söyledi. Bugün ise kayıtlara ulaşamadığını cihazında arıza olduğunu teknik servisin uzaktan sorunu çözemediğini ve okul içine teknik servisi salgın nedeni ile sokamayacağını bu yüzden bilgi veremediğini yazmış.
Ben de dedim ki bu çocuk her ne olduysa ağlamıştır bu derece şiştiğine göre öğretmen görmese bile ağlamasından bilir ama öğretmen bilmiyorum okulda bişey olmadı diyor.
Okul müdürü öğretmenime güveniyorum isterseniz göndermeyin deyip çıktı.

Kızımın bacağındaki şişlik ve morluk ancak 1 haftada nohut büyüklüğüne düşebildi. Muhtemelen üstüne dolap vb bişey düşmüş olabilir. Ama söylemiyorlar . Ben de göndermeyeceğim kreşe ama bu konuda yapılabilecek bişey var mı acaba? Bilmiyoruz deyip çıkacaklarmı işin içinden yaa çok üzgünüm .

Kızınıza sormadınız mı ne oldu diye?
Böyle bir olyda müdürün işin içinden sıyrılıp çıkması çok ilginç.
Sanki bir suçu örtmeye çalışır gibi.

konu hakkında bir bilgim yok geçmiş olsun göndermeyin tabiki bir suc varsa hep kayıtlara bişey olur o gün kamera çalişmaz kreşteki annelerle bağlantınız varsa belki bilgisi olan vardır çocugunda böyle bişey gören :(

Şu süreçte öğrenci sayısı azdır dolayısıyla sınıfta her yaştan öğrenci vardır diye düşünüyorum. Tüm velilerle görüşün çocuklarına sorsunlar. Çocuğunuz düştü diyormus, demek ki bir şey var. Böyle şeyleri bazı öğretmen bozuntulari sakliyor keşke hemen rapor alsaydiniz ve fotoğraf cekseydiniz

O anda bi rapor felan alsaydınız keşke.. alışıyorlar sonra böyle hiç güvenmiyorum

Evet bunu yapmamız gerekiyordu zaten biz yapmayalım diye süreci uzattılar . Önce kesinlikle bakacağım kameraya dedi ama uzun sürer hafta sonu bakıp Pazartesi dönerim dedi bugünse zaten kayıt cihazı 4 günlük kayıt alıyor diyor.

Şu süreçte öğrenci sayısı azdır dolayısıyla sınıfta her yaştan öğrenci vardır diye düşünüyorum. Tüm velilerle görüşün çocuklarına sorsunlar. Çocuğunuz düştü diyormus, demek ki bir şey var. Böyle şeyleri bazı öğretmen bozuntulari sakliyor keşke hemen rapor alsaydiniz ve fotoğraf cekseydiniz
Fotoğraf çektim ve kreş müdürüne de öğretmene de Whatsapp dan paylaştım. Diğer velilerden tanıdığım görüştüğüm neredeyse kimse yok.

Neden hastaneye gidip rapor almadınız? 1 hafta oldu diyorsunuz, en azından elinizdeki rapor size avantaj sağlardı, gözlerini korkuturdunuz.
Kazadır, elbette olur ama sorumluluk almamaları ve kılıf bulmaları hoş değil.
Size şöyle şöyle bir durum oldu, çok üzgünüz, nasıl telafi edebiliriz diyeceklerine Ali Cengiz oyunu yapıyorlar.

Evet bunu yapmamız gerekiyordu zaten biz yapmayalım diye süreci uzattılar . Önce kesinlikle bakacağım kameraya dedi ama uzun sürer hafta sonu bakıp Pazartesi dönerim dedi bugünse zaten kayıt cihazı 4 günlük kayıt alıyor diyor.
Çocuğunuzu alın ordan . Ben çok üzülüyorum ya dayanamıyorum böyle seylere. Bi yakınım kreş işletiyor arada gidiyorum çocuklarla çok ilgileniyorum dayanamıyorum burunlarına kadar siliyorum ama öğretmenlerin çoğu asla öyle değil 😔

Ne düştü diye sorun. Götürün nesnelerin yanına. En azından anlar, işaret eder. Çok küçğk değil çocuğunuz.

Ben ne düştü diye değilde sanki birisi onu düşürdü diye algıladım önce kim düşürdü diyorum öğretmeninin ismini söylüyor

Bence mudur yalan soyluyor ve ortbas ediyor. Bana kalirsa

1. Hastaneye gidin rapor alin
2. Mudure raporun fotosunu atin, hemen kayitlari teslim etmezse savciliga gideceginizi soyleyin
3. Kayitlari teslim etmezse savciliga gidin onlar kayitlari izlerler

Olay geçen hafta salı günü oldu. Şimdi morluğu geçti acaba dr gitsem rapor verir mi?
A2984A83-26AA-4BDB-B320-BDB29F4B25A0.webp

Neden hastaneye gidip rapor almadınız? 1 hafta oldu diyorsunuz, en azından elinizdeki rapor size avantaj sağlardı, gözlerini korkuturdunuz.
Kazadır, elbette olur ama sorumluluk almamaları ve kılıf bulmaları hoş değil.
Size şöyle şöyle bir durum oldu, çok üzgünüz, nasıl telafi edebiliriz diyeceklerine Ali Cengiz oyunu yapıyorlar.
Hastaneye gitmek aklımıza geldi ama kreş müdürünün konudan haberi olmadığına ve kamerayı izleyip ne olduysa bulacağına inandık. Bu yüzden ihmal ettik .

Hassasmi teni. Benim oğlum ufak çarpsa bile böyle oluyor. Belki öyle bişeyde olabilir
Hassas bir teni var o küçük morluklar mama sandalyesinde oluyor çok sık ama alttaki büyük morluk içi şiş yumru şeklindeydi fotoğraf da şişliği anlaşılmıyor

Back
X