ne yapmalıyım

Bunu unutabilirsiniz elbette. Ama aldatılmanın acısını evliyken yaşarsanız onu unutamayabilirsiniz. Derin izler bırakabilir çünkü sevgi, güven olmayınca yerini kaygıya bırakıyor. Sizi yer bitirir bu üzüntü. Benim babam anneme bunları yaşattığı için her şeyi gördüm. Annemin o travmayı atlatması 8 sene sürdü. Yakma kendini güzelim. Şanslısın ki belli etmiş kendini şahıs.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
çok teşekkür ederim. amin sizleri de iyi insanlarla karşılaştırsın allah. tecrübe oldu yolumuza bakıcaz artık

haklısınız. ben de acıyorum o adama çok zor durum. yazık
Siz o adamdan daha kötü durumdasiniz aslında.
O en azından arkasından çevrilenleri bilmiyor siz bildiğiniz halde tekrar barışmissiniz da sevgiliniz yine aklım karışıyor demiş buna rağmen acabaya düşünüyorsunuz. Adama değil kendinize üzülün.

Aklıma geldi bir şey anlatacağım. Ben sanırım beş sene falan önce biriyle görüştüm , ama adamdan hiç elektrik alamıyorum elimi tutsa tutturmak istemiyorum öyle bir durum. Neden sevgili oldum çünkü vaktim boldu biraz da verdiği kıymet hoşuma gitti falan filan. Bu benden önce nişanlanmış , nişanlısı terk etmiş. Benim şansımdır ben hayatına girince karşımdakilerşn kısmeti açılır. Ya kızlar diyor ki bu kız buna baktıysa bu çocuk bi şey var demekki veya ayağım uğurlu. Güzelim anlamında da demiyorum bunu , yanlış anlaşılmasın. Mal paratoneri de olabilirim neyse. Sonra üstüme düşen çocuk birden bana soğuk kesti, bana da artık hoşlanmadığını söyledi. Sonra ben eyv dedim ama anladım bi şey var. Ondan sonra neden görüştük hatırlamıyorum ama ben ona düzgün bi kazak aldım buluşmaya giderken çünkü daha soğuk kesmeden önce bana hediye almıştı altta kalmak istemedim. Canın cehenneme hesabı kestim kendi içimde. Buluştuğumuzda bir baktım eski nişanlısı ile yazışıyor , ben tabi açtım ağzımı. İyiki elimi bile tutturmamışım. Hediye falan yok sana b.k ye dedim kalktım o konuşmaya çalıştı galiba bi şeyler gittim o hediyeyi sokakta karton toplayan amcaya verdim. Sonra o çocuğu o kız bi daha terk etmiş zuahaha aklıma geldi bak güldüm. Çocuğun adını unuttum ya unutmasam bi stalk yapardım da neydi neydi adı 🙄

Hiçmi soğumadın tatlım, daha yüz yüze görüşmeden bu nasıl sevgi sendeki onu da anlamadım açıkcası. Ama olmaz bundan, bence sen bu saf ve güzel sevgini değerimi bilecek birine göster, seni zerre haketmiyor

Neticede Göz görmeyince gönül katlanır ..
Onunla olup mutsuz olacağına
Onsuz ol ama mutlu ol..

Hiçmi soğumadın tatlım, daha yüz yüze görüşmeden bu nasıl sevgi sendeki onu da anlamadım açıkcası. Ama olmaz bundan, bence sen bu saf ve güzel sevgini değerimi bilecek birine göster, seni zerre haketmiyor
yok çok görüştük görüştüğümüz dönemlerde barıştıktan sonra doğru dürüst görüşemedik onu söylüyor. haklısınız herkesin gönlüne göre versin allah.

Uygun bir dili hak ettiğini düşünmüyorum karşınızdakinin. Bence mesajla başkasını bana tercih eden bir erkeği istemiyorum mealinde(veya artık ne yazmak istiyorsanız) yazıp bitirin. Yüz yüze açıklamayı bile hak etmiyor. Bir de ilişkiye şans verelimmiş. Sanki beyefendi verecek şansı. Ben bundan sonra karakterli insanlara şans vermeye karar verdim deyin hatta. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Uygun bir dili hak ettiğini düşünmüyorum karşınızdakinin. Bence mesajla başkasını bana tercih eden bir erkeği istemiyorum mealinde(veya artık ne yazmak istiyorsanız) yazıp bitirin. Yüz yüze açıklamayı bile hak etmiyor. Bir de ilişkiye şans verelimmiş. Sanki beyefendi verecek şansı. Ben bundan sonra karakterli insanlara şans vermeye karar verdim deyin hatta. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
amin teşekkür ederim. o yazmadan yazmayı düşünüyorum. düşünüp düşünüp bana yazıyor der allah bilir öyle birisi.

Sen bayağı kapılmışsın belli ki ama olmaz bu iş yani olmasın bence ben bile buz gibi oldum burda soğut kalbini gözüne sokmuş resmen sağlam bi karakter olmadığını ..

Sen bayağı kapılmışsın belli ki ama olmaz bu iş yani olmasın bence ben bile buz gibi oldum burda soğut kalbini gözüne sokmuş resmen sağlam bi karakter olmadığını ..
ilk ayrıldıgında daha kötü olmuştum şu an gözüm açıldı üzülmüyorum bile. sadece sinirliyim emeklerime üzülüyorum

Bir de sanırım pek tecrübeniz yok sevgili anlamında, emin olun herkes unutuluyor, hayat devam ediyor. Hatta böyle kötü hatıralarla biten ilişkiler çok daha kolay unutuluyor. Şimdi şunu da yaşamıştık diye güzel hatırladığınız her şey çirkinleşiyor bir süre sonra. Allah daha hayırlılarını çıkarsın karşınıza, karşımıza

Bir de sanırım pek tecrübeniz yok sevgili anlamında, emin olun herkes unutuluyor, hayat devam ediyor. Hatta böyle kötü hatıralarla biten ilişkiler çok daha kolay unutuluyor. Şimdi şunu da yaşamıştık diye güzel hatırladığınız her şey çirkinleşiyor bir süre sonra. Allah daha hayırlılarını çıkarsın karşınıza, karşımıza
evet pek tecrübem yok açıkçası. teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. destek oldunuz bana. bilmukabele

merhaba kızlar kafamı çok karıştıran bir türlü bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl önce akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey çok güzeldi uzak mesafe yaşı da benden büyük 7 yaş. daha önce 2 kez sözlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. günü niyetinin ciddi olduğunu söyledi hemen. biz 5 6 ay görüştük ardından benden saçma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben çok üzüldüm büyük bir depresyon yaşadım dönsün diye çok dua ettim. ama öğrendim ki bu kişi o süreçte eski sözlendiği kişiyle görüşmüş aklı ona kaymış. görüştüğü kişi de o zaman nişanlıymış. gerçekten üzüntüme üzüntü kattı ama çok sevdiğim için sineye çektim. geri döndü barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz için araya pandemi süreci girdi o 3 ay daha görüşemedik. bu 3 ayın sonunda bana çok soğuk davrandı. sürekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın öbür gün pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor böyle boşluk hissi oluyor içime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkaç gün sonra mesaj attı görüşelim yüzyüze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. çok seviyorum onu ama öyle şeyler yaşattı ki bana gerçekten kötü bir süreçti. fikri çok değişken sürekli kurban psikolojisinde kızlar lütfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.

bu arada sürekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statünün daha yüksek ben yaşça büyüğüm diyor ama 2 sefer saçma sapan bahanelerle o beni terk etti
Biz kadinlar cevabini bildigimiz sorulari sormaya bayiliyoruz ya gercekten :süslü:
Kafam karisik ama goruselim bi belki fikrim degisir ne demek ya 🤦🏼‍♀️ yani aklim almiyor bu ne sacmalik. Yapmayin boyle muamele etmelerine musade etmeyin siz her zaman degerlisiniz sallayin gitsin tutarsiz adamdan es mi olur. Bugun yarin evlenince sizden bi surat gorse az bisi hemen doner arkaya. Nasil guvenebileceksiniz? Aklim almiyor:KK20:

Back
X