Kızlar çamaşırlarımı sererken silkerek seriyorum alt komşum balkonu kapalı balkon çamaşır sererken bana laf ediyor temiz çamaşır olduğunu açılması için açtırdığımı söylesem de istemiyor sadece bu sorun değil aynı zamanda her evden gelen küçük sesten rahatsız oluyor Geçen garaj temizlenecekti garaj temizlennce ek para veriyoruz ben garaj kullanmıyorum diye para vermedi 10 senedir çok bunaldım artık ben de dikkat etmiyorum ne kadar dikkat etsem o kadar laf yedim kendisinden
Hadi herşey usulüne uygun olsa kendi altında oturan olmasına rağmen halı silkeler apt aidatına param yok der katılmaz oğlunun evi senede 1 yada 2 ay gelir oğlu garajı kullanır diğer komşumuzda akrabası olduğu için bir kural da koyamıyoruz
Kendi misafiri gelince ses olunca biz rahatsız olmayız sonuçta apt ses olacak tabi kasıtlı olmamak kaydıyla ama geçen misafirim geldi sandalyeyi çekti ses olunca hemen o da bişiler çekti karşılık verir gibi
Ne yapmalıyım düzgünce konuşuyorum anlamıyor
Hadi herşey usulüne uygun olsa kendi altında oturan olmasına rağmen halı silkeler apt aidatına param yok der katılmaz oğlunun evi senede 1 yada 2 ay gelir oğlu garajı kullanır diğer komşumuzda akrabası olduğu için bir kural da koyamıyoruz
Kendi misafiri gelince ses olunca biz rahatsız olmayız sonuçta apt ses olacak tabi kasıtlı olmamak kaydıyla ama geçen misafirim geldi sandalyeyi çekti ses olunca hemen o da bişiler çekti karşılık verir gibi
Ne yapmalıyım düzgünce konuşuyorum anlamıyor
Son düzenleyen: Moderatör: