Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla pislik silkeliyorsun gibi algılanmış. Halbuki kırışıklık açılsın diye yapıyorsun. Ben seni anladım. Kadın bir daha söylenirse sen aşağı halı silkerken bir şey yok ben tamiz çamaşır silkeleyince mi sorun oluyor diye yüzüne söyleyiver.Aslında kendisi altta biri olmasına rağmen halı vs silkeler ama buna rağmen bnm çamaşırıma laf etmesi biraz kafamı kurcaladı mesajlar için sağolun kızlar
bence halı vs silkelememeliyizHalı silkelemek gerekirse ne yapacagız
oda halı sılkeleyemezYa aslında doğru ama kendi bu kadar titizlenip halı silkelemesi tuhafıma gidiyor garaj konusuna gelince yönetmelik gereği ödemek zorunda aslında bence o zaman çamaşır dahil kimse birşey silkelememeli
Oğlunun evi kendi kalıyor ayrıca oğluda senede 1 yada 2 ay gelir garajı kullanıroda halı sılkeleyemez
halı sılkelemek nedır ya hangı cagda yasıyoruz halısını supurur supurgeyle temızlenemeyecek kadar toz pıslık ıcınde olan halıyı da yıkamacıya gondersın bır zahmet ne munasebet halı sılkeleyemez
ve tabı kı apartmanın gıderı varsa odemek zorunda ben kullanmıyorum garajı dıye bırsey yok apartman temızlıgıne gırıyor kendısı kıracı mı ev sahıbı mı ?
odemek zorunda hanı eger kıracıysa ev sahıbıyle cozsun derdını ev sahıbıne soyleyın dıyecektım yonetıcı ev sahıbıyle gorussun dıyecektım ev sahıbıymıs zaten. odemek zorunda oyle ben kullanmıyorum dıye bırsey yok apartmana aıt garaj , temızlıgı yapılırken her daıre verıyor temızlık ucretını kendısının farkı neymıs de paşazademız odemıyormusOğlunun evi kendi kalıyor ayrıca oğluda senede 1 yada 2 ay gelir garajı kullanır