Dayanamıyorum hiç kimsem yokBoyle bir adam yuzunden canina kiyacak kadar degersiz mi canin? Zaten boyle bir evlilikte ayakta duruyorsan bosaninca hayli hayli durursun.
Dayanamıyorum hiç kimsem yok
ParAyi bulmuş getirmiş bir yerden. Ama ben ona güvenmek istiyorum para değil derdimHaksız olan siz degilsiniz, kesinlikle üzülmeyin. Hayırlısı neyse o olsun. Bu kadar köpürdüğüne göre paranın nereye gittigi de önemli gibi geldi bana. Ayrıca kendi paranızı bırakmayın onda.
Banka temsilcisi ile görüştüm iptal ettirdim numarasınıInternet bankaciligina girin ve sifrenizi ve telefon numarasını değiştirin
Söylemedigi halde hala neden güvenmeye calisiyorsunuz? Önce bi paranın nereye gittigini ögrenin bence. Hosunuza gitmeyen seyler olsada mı kanmak istiyorsunuz?..Par
ParAyi bulmuş getirmiş bir yerden. Ama ben ona güvenmek istiyorum para değil derdim
Parayı benden habersiz annesine veya babasına göndermiş olabilir. Ki bunu bana söyleseydi karşı çıkmazdım belki de..Söylemedigi halde hala neden güvenmeye calisiyorsunuz? Önce bi paranın nereye gittigini ögrenin bence. Hosunuza gitmeyen seyler olsada mı kanmak istiyorsunuz?..
Parayı benden habersiz annesine veya babasına göndermiş olabilir. Ki bunu bana söyleseydi karşı çıkmazdım belki de..
Başka birsey olduğunu sanmıyorum bu kadar sakin kalmazdim
Evet ailesine yakın oturuyoruz habire gelip gidiyorlar bu da huzursuzluk yaratıyor.Konuda zaten hic mutlu olamadim yazmissin. Demek ki bu ilk vukuati degil.
O para benim tedavi için bozdurdgm bilezikten arta kalan paraydi. Bu yuzden yumusacagimi sanmiyorumPara size aitse ve kendi biriktirdiğiniz parayla asla yumuşamayın. Ne demek hesabınızdaki parayı harcamak. Evet evlilikte herşey ortaktır ancak bir kadın kendimi bir şekilde güvence altına almalıdır, zira geleceğin ne hayatın hiç belli olmaz. Boşanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama ben kabul edemezdim sanırım.
Evet ailesine yakın oturuyoruz habire gelip gidiyorlar bu da huzursuzluk yaratıyor.
Sifresini bende biliyorum ama internet bankacılığı onda idi. Onu da iptal ettirdim ztnYa Hu!
Ölmek isteyeceğinize güvenmediğiniz insanları hayatınızdan çıkarıp yaşamaya devam edin.
Yetişkin, aklı başında kadınsınız.
Kendi paranızı, kendi hesabınızda,
kendi internet bankacılığı sisteminizle
takip edin.
'Para benim hesabımda,
şifresi kocamda' nedir?
Deneyeceğim teşekkür ederimSen de bu sebeplerden canina kiymayi dusunuyorsun oyle mi? Cik biraz temiz hava al olmadi kendine bir kahve yap. Sonra otur artilarini eksilerini dusun ne yapacagina karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?