Ne yapmalıyım ??

sulleball

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
12
-1
1
31
Arkadaslar 1 yıllık ilişkim vardı yazın nişan filan düşünüyorduk ailemle ilgili bir konuda yalan söylemek zorunda kaldm sonra ona bunu söyledim. Geçmişte o da bana cok yalan söylemesine rağmen kabul edemeyeceğini söyledi. İlk defa böyle bişey yaptıgımı ve sebeplerimi ailemn baskısını anlattım. Seni seviyorum ama bu ilişkiyi istemiyorum diyor. 1 ay olacak nerdeyse benimle iletişime gecmek filan istemiyor. Engelledi beni heryerden cok kötü davranıyor. Etle tırnak gibiydik şimdi düşmanıymısım gbi davranıyor. Geçmişte yasadıgımız sorunları öne sürüyor çözdüğümüz sorunları. Bahane buluyor gibi..Cok emek verdim cok seviyorum ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen

Geçmişte çözülen sorunları tekrar su üstüne çıkaran biriyle, kendi yanlışları hataları olmasına rağmen senin tek hatanda sana tolerans sağlamayan bitiren birine en güzel yıllarıni hayallerini ömrünü harcatma bence. Sevgi anlayışla fedakarlık yapmakla güzel diğer türlü ömür geçmez emin ol

Cok haklısın aslında yorumun için teşekkürler

Bazi seylerin olmasi olmamasindan daha iyidir nasil bir sey gizledin bilmiyorum ama guclu iliskilerde bu sekilde hemen kopmak olmaz demek ki sevgi azligi var bence hic ustune dusme ustune dustukce iyice burnu kaf dagina cikar hayatina yoluna bak fazla fedakarlik vefasizlik getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…