Ne yapmaliyim

Can-ey

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
8
2
1
30
Mrb 4.5 yasinda bir kizim var bir yildirda ikinciyi istiyoruz ama olmuyor yumurtaliklarim gayet saglikliymis adetlerim duzenli kisttim de yok cok şükür doktor ilacta vermedi bana ne yapmalim

Mrb 4.5 yasinda bir kizim var bir yildirda ikinciyi istiyoruz ama olmuyor yumurtaliklarim gayet saglikliymis adetlerim duzenli kisttim de yok cok şükür doktor ilacta vermedi bana ne yapmalim
Kaç aydır deniyorsunuz? Ovulasyon takibi yaptınız mı?

Hayir yaptirmadim sekiz aydir deniyoruz hangi tarihlerde yaptirmam gerek

Hayir yaptirmadim sekiz aydir deniyoruz hangi tarihlerde yaptirmam gerek
İsterseniz önce evde kendiniz yapın. Ovulasyon testi alıp her gün idrar ile test yapabilirsiniz.

Aşağıdaki başlıkta açıklaması kullanımı var;

Eczanedenmi aliyoruz bu konuda bilgilendirirseniz cok mutlu olurum biraz tecrubesizim ilk gebeligim de hamile kaldigim icin pek bilgim yok ozel hastaneye gittim direk tuplerine baktir dedi bende korkuyorum cesaret edemiyorum

Eczanedekiler biraz daha pahalı oluyor. İnternetten de alabilirsiniz. Ovulasyon testi diye aratırsanız GittiGidiyor, trendyol da falan, sanırım en çok laboquick kullanılıyor. Ben eczaneden başka marka çok aldığım için denememiştim onu.
Bir de attığım konuyu okursanız detaylarını görebilirsiniz.
Hemen adetten sonra diğer adet başlayana kadar her gün yapmanız gerekiyor testi. Ona göre sipariş verirseniz olur

Peki bu testi uygulayinca hamile kalma sansi artiyormu cok tesekkur ederim bugün adet oldum husrana ugradim zaman zaman mide bulantim oluyordu umutluydum megersem psikojikmen mis :(

Peki bu testi uygulayinca hamile kalma sansi artiyormu cok tesekkur ederim bugün adet oldum husrana ugradim zaman zaman mide bulantim oluyordu umutluydum megersem psikojikmen mis :KK43:
Yumurtlama gününü kaçırmamış oluyorsunuz. Hamilelik yumurtlama günü dışında olmuyor. Adetten sonra 2 günde 1 değerlendiriyorsanız eşinizle, testi almasanız da olabilir. Ama ara sıra değerlendiriyorsanız mutlaka alın derim

Yumurtlama gününü kaçırmamış oluyorsunuz. Hamilelik yumurtlama günü dışında olmuyor. Adetten sonra 2 günde 1 değerlendiriyorsanız eşinizle, testi almasanız da olabilir. Ama ara sıra değerlendiriyorsanız mutlaka alın derim
Sansimiz deneyecem denemedigim sey kalmadi valla en son folik asit habi kullandim faydasi olur belki diye ama tık yok bakalim bu ayda bu testi kullanacam dilerim olur rabbim isteyen herkese nasip eder size de cok tesekkur ederim bilgilendirdiginjz icin

Sansimiz deneyecem denemedigim sey kalmadi valla en son folik asit habi kullandim faydasi olur belki diye ama tık yok bakalim bu ayda bu testi kullanacam dilerim olur rabbim isteyen herkese nasip eder size de cok tesekkur ederim bilgilendirdiginjz icin
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor aslında. Sadece hamile kalırsanız bebeğin sağlığı için hazırlık için öncesinde başlanıyor.
Deneyin inşallah en kısa zamanda nasip olur🙏🏼
Tüplere baktırmaktan ( hsg filmi) da korkmayın:) Ama ovulasyon testini yapıp bir kaç ay olmazsa da çektirebilirsiniz.
Amin🙏🏼 Rica ederim

Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor aslında. Sadece hamile kalırsanız bebeğin sağlığı için hazırlık için öncesinde başlanıyor.
Deneyin inşallah en kısa zamanda nasip olur🙏🏼
Tüplere baktırmaktan ( hsg filmi) da korkmayın:) Ama ovulasyon testini yapıp bir kaç ay olmazsa da çektirebilirsiniz.
Amin🙏🏼 Rica ederim
Ayyy gercekten cok sagolun ilk defa bu siteye giriyorum yeni uye oldum belkide rabbim sizi karsima cikardi dua bekliyorum sizden allah razi olsun sizden

Ayyy gercekten cok sagolun ilk defa bu siteye giriyorum yeni uye oldum belkide rabbim sizi karsima cikardi dua bekliyorum sizden allah razi olsun sizden
Burada herkes yardımcı oluyor:) Aklınıza takılanları yazın inşallah cevap alırsınız hep.
Allah sizden de razı olsun🙏🏼 Ben de gebeyim daha çok yeni. İnşallah size de sağlıkla nasip olsun🙏🏼

Back
X