- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Anlaşabildiğimize sevindim.Sizi çok iyi anlıyorum, normal bir şey yaptığınız ama NORMAL bir dünyada. Malum, daha bugün yeni bir kadın cinayetimiz oldu…
Erkek görünce kaçmamız lazım gibi hissediyorum artık çünkü “hayır” kelimesini idrak edebileni çok az.
Rica ederim, iyi günler
Hiç haber vermeden direkt polise gitsem abartı olur mu?Yaptığı kvkk kapsamında suç. Devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin
Takıntılı olduğu kesin zaten.Anlaşabildiğimize sevindim.
Dediğim gibi belki durumlarını takip etmek onda bu hissi uyandırmış olabilir, yanlış anlaşılmış olabileceğimi kabul ediyorum.
Beni rahatsız eden tavır teşekkür ederim nişanlım var dediğim halde takıntılı gibi davranması. Benim yanlış bir hareket yapmam ya da nazik davranmam onun böyle davranmasını gerektirmez. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.
Keşke kadınlar ölmese, özgürce dolaştığımız eşit olduğumuz bir dünyada yaşasak.
Tekrar destek için teşekkürler, Sağlıklı doğumlar sağ sağlim alın kucağınıza.
Kiz sen had bildirme ne onu bilsen yerinde duramazsinHanımefendi ne diyorsunuz, siz ne biçim konuşuyorsunuz? Yabancı numaraları genellikle açmıyorum diyorum okuma yazmanız yok mu? Adama küfür mü etseydim daha da takardı belki bu nasıl bir mantık allah aşkına ya. Adam beni rahatsız etti diye kendimi aklayan oldum vizyona bakbak mesela size çok güzel haddinizi bildiriyorum ama ona yapamadım hani evimin adresi telefon numaram olduğundan kibarca reddetmeyi seçtim, utanmasanız kargocu haklı siz haksızsınız diyeceksiniz rezalet ya.
Durumları sona aldım, numarasını silmedim. Görüşmeler arşivde zaten hiçbirini silmedim, o video storysini de ekran kaydı aldım. Sanırım gitmekten başka çarem yok.Yaptiklarini kaydedin ve calistigi yere gidip sikayet edin.
Numarayi silin durumlarina bakmayin. Numara kayitli olmak zoruda degil, hep ayni numarayi gorunce tanirsiniz zaten.
Calcifer adam beni hiç görmedi desem.
Devamlı kardeşim iniyor ben evden dışarı çıkmıyorum bile. Wp profilim herkese açık oradan mı gördü naptı bilmiyorum. Acayip sinir oldum.
Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soylesenizKadının düşmanı kadın gerçekten
Ablacım bu vizyona sahip biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum.Kiz sen had bildirme ne onu bilsen yerinde duramazsin
Narcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende.Yav benim evimdede zil yok ben kaydetmiyorm ama numaralarini her kargo geldiginde ariyolar zaten kargo getirdik die allah askina kendinizi aklamaya calismayin sizde.Evet halden anlamiyor adam ama sizde bu adami engelleyip önunu kesebilirdiniz yada bukadr kibar olmiycaksinz demekki valla ben haddimi bilirim kime nerde ne yazacagimi soyliyecegimi.siz haddini bildirceginiz kisiyi yanlis sectiniz oyuzden konu acmissiniz
Okuduğunu anlayamayacak kapasitedeysen benim suçum mu?Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soylesenizHic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
Durumları sona al yaptım, mesajları da duruyor şikayet etmeyi düşünüyorum.aa ruh hastasına bak
lütfen durumlarını da izlemeyin adam bak hikayelerimi izliyor deyip iyice gaza geliyor bence.
İşte bu bana göre “şort giymeseydi, o saatte orada olmasaydı” zihniyetinin aynısı.Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soylesenizHic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
İstanbulda yaşıyorum bende.Narcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende.
Önce yaptığının suç olduğunu devam ederse savcılığa gideceğini söyle.Hiç haber vermeden direkt polise gitsem abartı olur mu?
Kargo firması bir yaptırım uygularsa oraya da gidebilirim. Adamın daha da takması tek çekincem.
Yorumlarınıza ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama sonra bir karar varıp kahkahalarla gülmeye karar verdimValla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soylesenizHic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
Durumları sona al yaptım, mesajları da duruyor şikayet etmeyi düşünüyorum.
İşimi yapan birinin numarasını ekledim, herkesin durumuna bakarken sıradan onunkilere de baktım diye ümitlenen adamın aklından şüphe ederim, bir hatan yok.İstanbulda yaşıyorum bende.
Ama mesela aras kargonun kuryenin numarası hep aynıdır, aynı kişi getirir. Trendyol expresste öyle, mngde öyle. Hatta mng arayıp x abla kargo ağır istersen içeri bırakalım siz alırsınız diyor adam bırakıp gidiyor. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım üzerine bir de ben suçlandım. Şok yani. Kargocu linci yemedim de demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?