Kafanı çocuktan çıkarmalısınSınıfımdaki bir çocuğa çok kafayı taktım kendimi derse veremiyorum ne yapmalıyım?
Tut yakasından gel ulen buraya cocuk! kafayı taktım sana ya benimsin ya da kafamın deyip derslere odaklanmalisin ok.Sınıfımdaki bir çocuğa çok kafayı taktım kendimi derse veremiyorum ne yapmalıyım?
anne- baba benim psikolojim hiç iyi değil beni çok acil bir kliniğe yatırın demelisin semaSınıfımdaki bir çocuğa çok kafayı taktım kendimi derse veremiyorum ne yapmalıyım?
İnşallah çocuğa da veremezsinSınıfımdaki bir çocuğa çok kafayı taktım kendimi derse veremiyorum ne yapmalıyım?
Saplantılı biri değilsen hem dersi halledip, hemde çocuğu düşünebilirsin aslında . Lise öğrencisi misiniz?Sınıfımdaki bir çocuğa çok kafayı taktım kendimi derse veremiyorum ne yapmalıyım?
Bu ne demek? Vermek nasıl bir üslup?İnşallah çocuğa da veremezsin
Kafanı veremezsin demek istemiş herhalde yani umarımBu ne demek? Vermek nasıl bir üslup?
Bu ne demek? Vermek nasıl bir üslup
Bu ne simdiİnşallah çocuğa da veremezsin
Var ya da yok. Asıl bu sizi hiç ilgilendirmez. Olsa bile utanmam. Yıl 2022 cinsellik yaşamak ayıp mı olmuş. Aklınız tek oraya çalışıyor dimi. Bence yazdığımı okuyacaksın ama cevap vermeye cesaretin olmayacak :) bide böyle kalpsiz iğrenç insan kedi koymuş. UZAK DURUN O HAYVANLARDANGaliba öyle bir yasanmisliginiz var psman olduğunuz, o yüzden alintilamis olmalısınız sizi ilgilendirmiyor olmasına rağmentartışmayı düşünmüyorum ama
Açıkçası attığınız cevabı da kesinlikle okumayacagim samimi söylüyorum
Ay sevişiyorsan konuş bence okudumSeviyorsan konuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?