- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Herkese merhaba yaklaşık 6 ay önce bir konu açmıştım o da şuydu Eylül ayı gibi ben biriyle sevgili oldum yaklaşık 10 günlük sevgiliydik o zamanlar sevgilimin arkadaşının baldızı benim görev yaptığım okula atanmıştı. Kızın eniştesi sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için kızda buraları bilmediği için kızı gezdirmeye götürmüştü sevgilim ben istemediğim halde tanımadığı etmediği kızı niye geziyorsun diye kızıp ayrılmıştım engelleyip silmiştim her yerden sonra çok yalvardı yazdığı etti mecbur affettim şans verdim şans verdiğimden beri hiçbir şekilde o kıza karşı veya başkalarına karşı bu 6 aylık süreçte hiçbir yanlışını görmedim ama daha ilişkinin başında böyle bir şey yaşadığım için ben bu olayı sindiremiyorum ve en ufak tartışmamız da bu olay benim aklıma geliyor bazen kötü hissediyorum kendimi bazen bir kavga olduğunda bana karışma diyorum sen tanımadığın kızı arabana bindirip gezdirdin o yüzden bana karışma diyorum bazen bu da aramızda sıkıntı oluyor artık unut bu olayı diyor hiç bir yanlışımı görmedin diyor ama ben yine de sindiremiyorum sizce ne yapmalıyım devam etmeli miyim sindirmelimiyim sonuçta bir yanlışını görmedim ya da bu hep bende olacak mı bu düşünce bende ? 1 aylık sevgiliyken başka kızla görüştü başka kızla gezdi düşüncesi hep olacak mı sizce ne yapmalıyım ben abartıyor muyum