Ne yapmalıyım

Yok kızın sevgilisi var şuan ciddiler de . Yani bi erkekten rahatsız oluyo çıkar diyo cikarmicam karışma bana diyorum sen önce kendine bak elalemin kızlarıyla gezdin vs deyip ona da acı cektryorum üzülüyo da ne bilim öyle
Gebersin ya öf. Sen varken koşa koşa kız gezdirmeye gidiyordu o zaman iyiydi? Şu keko için hiçbir erkek arkadaşından vazgeçme. Bulur birini yine yüzüstü bırakır, arkadaşını kaybettiğinle kalırsın.

İstee yalvardı yeminler etti şans istedi verdim pişman da etmedi Allah var ama işte orda bı kırılma noktası oldu ben de şans verince bı şey yapmazsa unuturum heralde dedim ama süreç içerisinde gördüm unutamadigimi üstümden atamadigimi. Sil dediği kişi beni voleybol maçına çağırdı niye seni cagryo başka biri mi kalmadı vs dedi rahatsız oluyorum sil dedi ben de zamanında ben de sana gitme dedim sen beni dinledin mı dedim şimdi de ben seni dinlemiyorum onu da silmicem dedim boş yere huzursuzluk cikiyo bunu da istemiyorum o da uzuluyo
Buna karşılık olarak erkek arkadaşınız nasıl bir tavır sergiliyor, dediğini yapmazsanız işi ayrılığa götürür mü?

Buna karşılık olarak erkek arkadaşınız nasıl bir tavır sergiliyor, dediğini yapmazsanız işi ayrılığa götürür mü?
Yok götürmedi alındı felan ama silmezsen ayrlcam filan demedi inat yapıyorsun diyo sadece suçlu olduğu için diyemiyo bence

Ya yaşananları unutup sevgilinle mutlu olmaya bakacaksın, ya da sevgilinden ayrılıp önüne bakacaksın. Ne yardan geçerim, ne serden diyorsan böyle kendi kendini yersin, karşındaki insanı da bitirirsin.

Yeminler etti iyi niyetten yaptım kimsesi yok arada tanıdık var ilgilenmedi etmedi dennesin vs hata olduğunu düşünemedim şans ver gibi şeyler şans verdim bı şey de görmedim. Bağırma yok böyle şeyler var ama ben inanmıyorum ben bı erkekle gezsem ya iyi niyettendi desem sen bana inanır mıydın diyorum yok diyo suclulugunu o da biliyor
Bakın olay çok basit. Geçmişe dönüp bu olayın hiç yaşanmamış olmasını sağlayamazsınız. Ya bu konuyu kapatacaksınız ve bir daha hiç konuşmayacaksınız ya da ayrılacaksınız. Affetmişsiniz barışmışsınız ee daha ne istiyorsunuz? Madem hala hazmedemiyorsunuz ve siz yapsanız erkek arkadaşınız kabul etmem diyor, niye beraberliğe devam ediyorsunuz? Hani evli olsanız ortada çocuk falan olsa, konuşalım yardım alalım çocuğumuz için evliliğimize bir şans daha verelim denir. Şunun şurasında bir kaç aylık sevgilisiniz.
Nişanlansanız da bu konu ortaya gelecek evlenseniz de çünkü yapınız huyunuz bu. Evet yaptım ettim niyetim oydu demesini mi bekliyorsunuz? Ayrıca affettim diyorsunuz ama görüldüğü üzere affedememişsiniz.

Kimse size ne yapıp yapmayacağınızı söyleyemez ama her şeyin de bir sınırı olur. Ya bitirin ya devam edecekseniz de bunun hesabını sormayı bırakın. Ben siz olsam ayrılırım çünkü güncellemelerinizden gördüğüm kadarıyla sevgiliniz pek tekin değil.

Yeminler etti iyi niyetten yaptım kimsesi yok arada tanıdık var ilgilenmedi etmedi dennesin vs hata olduğunu düşünemedim şans ver gibi şeyler şans verdim bı şey de görmedim. Bağırma yok böyle şeyler var ama ben inanmıyorum ben bı erkekle gezsem ya iyi niyettendi desem sen bana inanır mıydın diyorum yok diyo suclulugunu o da biliyor
O zaman sizi niye almadi yanina? Degilmi? Insan buna takiliyor. Hem malesef yalan yere yemin eden insan cok. Evdeki bulgurdan olmayalim telasindada olabilir, bilemiyorum. Hakkınizda hayirlisi olsun inşallah

Herkese merhaba yaklaşık 6 ay önce bir konu açmıştım o da şuydu Eylül ayı gibi ben biriyle sevgili oldum yaklaşık 10 günlük sevgiliydik o zamanlar sevgilimin arkadaşının baldızı benim görev yaptığım okula atanmıştı. Kızın eniştesi sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için kızda buraları bilmediği için kızı gezdirmeye götürmüştü sevgilim ben istemediğim halde tanımadığı etmediği kızı niye geziyorsun diye kızıp ayrılmıştım engelleyip silmiştim her yerden sonra çok yalvardı yazdığı etti mecbur affettim şans verdim şans verdiğimden beri hiçbir şekilde o kıza karşı veya başkalarına karşı bu 6 aylık süreçte hiçbir yanlışını görmedim ama daha ilişkinin başında böyle bir şey yaşadığım için ben bu olayı sindiremiyorum ve en ufak tartışmamız da bu olay benim aklıma geliyor bazen kötü hissediyorum kendimi bazen bir kavga olduğunda bana karışma diyorum sen tanımadığın kızı arabana bindirip gezdirdin o yüzden bana karışma diyorum bazen bu da aramızda sıkıntı oluyor artık unut bu olayı diyor hiç bir yanlışımı görmedin diyor ama ben yine de sindiremiyorum sizce ne yapmalıyım devam etmeli miyim sindirmelimiyim sonuçta bir yanlışını görmedim ya da bu hep bende olacak mı bu düşünce bende ? 1 aylık sevgiliyken başka kızla görüştü başka kızla gezdi düşüncesi hep olacak mı sizce ne yapmalıyım ben abartıyor muyum
Toksik bi insansınız özetle.
Ayy ömür törpüsü:=)

Benim kendime güvenim var kendimize güvenimiz var diye boynuzlanmayi reva görecek değiliz hos kendimize
10 günlük sevgililikte de onu arabana al,bunu alma demezsin ablacım.
Yapacagı varsa zaten yapar böyle yasanmaz.Arabasına almaz kıyıda kösede bulusur yapacak insan engelleyemezsiniz.

Yorumlarinizi ve konunuzu okudum, size hak verdim.
1. Gitme dediginiz halde gitmis sevgiliniz
2. Kendisi gezmeyi teklif etmis, mecbur kalinan bir durum yok
3. Atanilan sehri bile degil baska bir sehri gezdirmis niyeyse
4. Bundan oturu ayrildiginizda hemen bir cabaya girip size donmek istemedi mi?
İstemediyse gecmis olsun.

Öte yandan kizla olmamasi icin sebep yok demissiniz ama bence kizin istememesi icin sebep cok. Bir kere sizi biliyor, ayni ortamdasiniz ve sizin 1 yillik bir gecmisiniz var o ortamda daha cok tutunmussunuz ona gore, bastan huzurunu dusunmus olabilir, arada eniste baglantisi var ve yine sizi biliyorsa yahut bilmedigi halde hissediyorsa adama guven duymamistir vs vs
Yani cok begense bile sadece bunlari dusunerek bile olsa reddebilir.

Ya da belki de bir sure flort ettiler siz ayrilinca, olmadi belki de.
Bunu anlayabilirdiniz.
Ayrildiktan sonra kizla ayni ortamdasiniz, size hic sormadi mi iliskinizi ya da siz kizin halinden tavrindan bir sey anlamadiniz mi?

Ne olursa olsun bastan ölü dogan bu iliskiyi ben olsam surdurmezdim.

Yani empati kuruyorum,
Böyle bir durum yaşasam ben de tepki verebilirdim. Kavga da edebilirdim.
Ama üzerinden geçmiş bilmem kaç zaman, bunu sürekli gündeme taşımak. Yaşanmış , bitmiş, konuyu kendi aranızda kapatmissiniz. Ha siz belli ki kapatamamissiniz, güven problemi yaşıyorsunuz. Güven problemi yaşadığım bir adamla da olmaz yaa...

Yorumlarinizi ve konunuzu okudum, size hak verdim.
1. Gitme dediginiz halde gitmis sevgiliniz
2. Kendisi gezmeyi teklif etmis, mecbur kalinan bir durum yok
3. Atanilan sehri bile degil baska bir sehri gezdirmis niyeyse
4. Bundan oturu ayrildiginizda hemen bir cabaya girip size donmek istemedi mi?
İstemediyse gecmis olsun.

Öte yandan kizla olmamasi icin sebep yok demissiniz ama bence kizin istememesi icin sebep cok. Bir kere sizi biliyor, ayni ortamdasiniz ve sizin 1 yillik bir gecmisiniz var o ortamda daha cok tutunmussunuz ona gore, bastan huzurunu dusunmus olabilir, arada eniste baglantisi var ve yine sizi biliyorsa yahut bilmedigi halde hissediyorsa adama guven duymamistir vs vs
Yani cok begense bile sadece bunlari dusunerek bile olsa reddebilir.

Ya da belki de bir sure flort ettiler siz ayrilinca, olmadi belki de.
Bunu anlayabilirdiniz.
Ayrildiktan sonra kizla ayni ortamdasiniz, size hic sormadi mi iliskinizi ya da siz kizin halinden tavrindan bir sey anlamadiniz mi?

Ne olursa olsun bastan ölü dogan bu iliskiyi ben olsam surdurmezdim.
Kızdan yana bir sorun sıkıntı yok kızda da suç aramıyorum sonuçta kendisi teklif etmemiş beni gezdir et diye ben sorunu erkek arkadaşımda aradım ve evet yaptığının mantıklı açıklamasını kendimce de çok aradım ama yok her düşünce dizinde dediğiniz gibi bu kapıya cikiyo kendim de ona da zulmetmeye gerek yok sindirecek bir yapım da yok denedim ama olmadığını süreç içerisinde de anladım

Kızdan yana bir sorun sıkıntı yok kızda da suç aramıyorum sonuçta kendisi teklif etmemiş beni gezdir et diye ben sorunu erkek arkadaşımda aradım ve evet yaptığının mantıklı açıklamasını kendimce de çok aradım ama yok her düşünce dizinde dediğiniz gibi bu kapıya cikiyo kendim de ona da zulmetmeye gerek yok sindirecek bir yapım da yok denedim ama olmadığını süreç içerisinde de anladım
Kizi sucluyorsunuz demedim zaten.
Kizla bir iliskiye baslamamasi icin bir sebep yok dediginiz icin, bence var diyorum.

Kizdan yana bir meyil yoksa bile hatta sevgiliniz o donem iyi niyetle dolup tasmissa bile sizin hisleriniz bu yonde degilse neden kendinizi bir cendereye sokasiniz ki.

Mantikli aciklamasi yoksa hissi bir aciklamasi vardir.
Zaten ayrilmissiniz da sanirim, hayirlisi olsun.

Back
X