Ne yapmalıyım?

Herhalde bu kadını bırakırsam hemen birini bulur en iyisi peşinden koşayım demesini bekliyorsunuz ama bu hareketiniz ancak karaktersizlere söker, yüzünüze bile bakmaması lazım. Ha bakıyor orasını bilemeyeceğim şimdi kırıcı olmak istemem😂

Merhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim
Yazık adamcağıza

Tartışınca çocuk gibi engellemek, sosyal medya hesaplarında onun göreceği şekilde başkalarıyla cilveleşmek falan çok çiğ hareketler.

Bunları yaparken ne bekliyordunuz size deli divane aşık olmasını mı? Soğutmuşsunuz kendinizden. Geçmiş olsun.

Back
X