- 11 Mayıs 2022
- 2.639
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.184
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her tartışmada bir başkasına yazmanız karaktersizlik bence aşık bile degılsınız aşık insan üzmezMerhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim
İşte bundan bahsediyorsun ben de. Ya kabul etme ayrıl bitsin ya da sındır ve devam et. Beni artık böyle şeyler yapmayacağına inandır, güven ver vs tarzı şeyler "ikna et beni" mantığı gurur kırıcı değil mi? Ayrılalım o zaman diyorum bu defa da bide sen mi ayriliyorsun utanmadan diyor şaşırdım kaldımBaşın dibin yanlış bacım nereni düzeltelim?
Bir kere ergen gibi her tartışmada engellenip iletişim yolları kapatılmaz. İnsanlar konuşarak anlaşır. Çok gerildiyseniz kapatır sakinleşince konuşur çözensiniz.
İkincisi adamın iletişim yollarını kapattıktan sonra göreceği şekilde afedersiniz ipini koparmış gibi gelene geçene mavi boncuk dağıtmışsınız. Aklı başında bir adam o hareketten sonra yüzünüze bakmazdı ki buradan sevgilinizin de çok aklı başında bir adam olmadığını anlıyoruz.
Üçüncüsü hata yaptığınızı anladıysanız özür dilersiniz, karşı taraf da kabul ederse mevzu unutulur gider. Kabul etmezse ilişki biter. Ama ilişkiyi bitirmeyip mevzuyu sündüren insan beş para etmez bir insandır. Bu insana alttan alınmaz, totişine tekme konulur.
Şaşırıp kalacak bir şey yok ortada. Bu muameleyi hak etmediğinizi düşünüyorsanız ayrılırsınız. Ayrılık tek kişilik bir karardır. Yok ben bunu hak ettim diyorsanız dediklerini yapar güvenini kazanmaya çalışırsınız.İşte bundan bahsediyorsun ben de. Ya kabul etme ayrıl bitsin ya da sındır ve devam et. Beni artık böyle şeyler yapmayacağına inandır, güven ver vs tarzı şeyler "ikna et beni" mantığı gurur kırıcı değil mi? Ayrılalım o zaman diyorum bu defa da bide sen mi ayriliyorsun utanmadan diyor şaşırdım kaldım
Hak ettim ama yine de yediremiyorumŞaşırıp kalacak bir şey yok ortada. Bu muameleyi hak etmediğinizi düşünüyorsanız ayrılırsınız. Ayrılık tek kişilik bir karardır. Yok ben bunu hak ettim diyorsanız dediklerini yapar güvenini kazanmaya çalışırsınız.
Ya işte yanlış bir şey varsa söyleyin diye açtım konuyu. Gerçekten hatalı olabilirim burnundan getiriyorum şimdi benim güvenimi kazan diyince de gurur yapıyorum saçma sapan benimle ilgilenmiyor diye. Söyleyin ki ben de düzelteyim kendimi
Niye böyle çiğ şakalar yapıyorsun ki? Bu adam bana aşık ehe ehe falan..Merhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim
Ama başkalarıyla konuştum sevgili olmadım ama goygoy yaptım yaniSöylediğini algılayın önce ; benim güvenimi kazan diyen adam dolaylı yoldan namusunuza laf ediyordur, güvenimi kazan ne demek ?? nasıl hadsiz bir laf, işitilebilecek daha büyük bir hakaret var mı ? Neyi düzelteceksiniz ağzının payını verin hepsi bu
Ama başkalarıyla konuştum sevgili olmadım ama goygoy yaptım yani
O zaman ayrılsın gitsin işte neden güvenimi kazan artık hata istemiyorum diyip süründürüyorAdam nasıl güvensin size her tartışmada onla bunla oynaşıyorsunuz
Kıskandırmak vs için değildi ki. Beni tanıdığı zaman da ben herkesle konuşan cıvık bi tiptim. Onun için mesafemi korudum insanlarla ama kavga yapınca gidip devam ettim eski hayatıma olay bundan ibaret. Başkasıyla olayım vs durumum yok seviyorum adamıSizde hiçbir şey bulamazsa fake hesap açıp, sevgilisi kıskansın diye o hesapla oynaşıp, kendi kendine “goygoy” yapabilecek potansiyel bile gördüm. Şokum 36 olan yaşınız, ergenlik ötesi çok çiğ avam bir davranış, ben olsam soğurdum, yüzünüze bile bakmazdım, tamamen hayatımdan çıkarırdım.
Empati yapın, siz güvenir misin kızlarla cıvık cıvık olan bir erkeğe? İyi bari dediğimi yapacak biri değilmişsiniz de karakter olarak böyleyseniz güven ortamı oluşturamazsınız. Açıkçası hiç hoş değil.Kıskandırmak vs için değildi ki. Beni tanıdığı zaman da ben herkesle konuşan cıvık bi tiptim. Onun için mesafemi korudum insanlarla ama kavga yapınca gidip devam ettim eski hayatıma olay bundan ibaret. Başkasıyla olayım vs durumum yok seviyorum adamı
O da empati yap ben bir tanesini yapsam ayrılırdın diyor. Haklı buluyorum kesinlikle. Mesele şu bu süründürüyor ya şu an beni onu yediremiyorum. Hep soğuk konuşuyor vs. Bir yanım haklı adam çek biraz diyor diğer yanım gönder gitsin diyor. Gururuma yediremiyorum böyle davranmasini.Empati yapın, siz güvenir misin kızlarla cıvık cıvık olan bir erkeğe? İyi bari dediğimi yapacak biri değilmişsiniz de karakter olarak böyleyseniz güven ortamı oluşturamazsınız. Açıkçası hiç hoş değil.