ne yapmalıyım?

Ekruli_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
93
59
3
35
kızlar iyi akşamlar.
Boşandım ve çocuğum var. Sosyal bir insanım,karşıma birileri çıkıyor, bir ay kadar önce de karşıma biri çıktı, kuzeni ile tanışıyoruz.
Benden bahsetmiş, tanıştık. Kendiside evlenmiş fakat oturum izni aşamasında sorunlar yaşanmış, evlendiği kişi gittiği ülkeye önce tamam demiş sonra yapamamış, kendisi ise orda doğduğu için iş yeri olduğu için tr gelmek istememiş. Anlaşarak boşanmışlar. 9 yıl olmuş. fransada yaşıyor
Çok iyi anlaşıyoruz, kültürel olarak gayet iyi bir insan. Tanışma sonrası bir hafta tr geldi. Gezdik, tozduk. Kibar saygılı ilgili.
Geçenlerde neden boşandığından bahsetti. Bende de aynı durum oluşur gelemem yurt dışı yerleşemem dedim.Çocuğum hafta sonları babası ile beraber.

yaklaşık3-4 sene sonra tr yerleşmeyi düşünüyorum diyor fakat garantisi pek yok gibi.Çünkü orda kendisinin iş yeri var. birbirimizden hoşlandık ama tr görüşmek için 2 ayda bir gelebilirim bir kaç gün diyor. Kendisinden çok etkilendim. Karşıma çıkan erkekler arasından açık ara çok iyi kafa yapısı olarak. Benim yurt dışı yerleşmem mümkün değil. Açık açık konuşuyor boş umut vaad etmiyor , home ofice çalışırım evden türkiyeye gelirsem diyor.
artık baba olmak istiyorum evlenmek istiyorum ama en az 3 yıl diyor. Sizce oluru var mı? uzaktan böyle yürür mü. çok ilgili ve sevgi dolu. kısa sürede öyle alıştım ki ayrılmakta zor geliyor. çok bağlanmadan mantıklısı ayrılmak mı sizce

Son düzenleme:
3 - 4 sene adamı belki gelir diye mi bekleyeceksiniz? Aldatabilir sizi çok kolay bi şekilde. Yurtdışında yani. Boşa gidebilecek zaman bir yandan. Mantıklı gelmedi bana. Kac yaşındasınız?
ben 34 o 41 bu insan şöyle artık ne yaşadı ne yaptı bilmiyorum ama artık oturaklaşmış aile kurmak isteyen biri.

Çok uzak mesafe ilişkisi için adamı kenara koyun kendinizi uygun buluyor musunuz? Bir de sürekli tavizi karşı taraftan beklemek bana pek sağlıklı gelmiyor siz ne şişten ne de kebaptan geçemiyorsunuz gibi.

Önce yanyana yeterli vakit gecirip tanısaydınız olabilirdi belki.. ama bu sekilde yılda toplamda 1 ay belki görüşemezsiniz nasıl yürür yürüse evlenseniz bile ne kadr saglıklı olur? 3-4 sene beklemenize değer mi? Hepsinin cvbı sizde

Çok uzak mesafe ilişkisi için adamı kenara koyun kendinizi uygun buluyor musunuz? Bir de sürekli tavizi karşı taraftan beklemek bana pek sağlıklı gelmiyor siz ne şişten ne de kebaptan geçemiyorsunuz gibi.
çocuğum babası ile görüşmek zorunda. bu yüzden gidemem ki. ben gidemediğim için oda hemen gelemediği için beklemeli miyim

bakıyorum iyi bir eş olacak nitelikte. çünkü çok erkek tanıdım insan az çok belli oluyor. elbette yanılmalarda olabilir zamanla.

gelmesini 3 4 sene beklemeli miyim:)) değer mi

Bu noktada adam böyle bir şeyi isteyecek mi önemli bence, adam gelmiş 40 yaşına aile istiyor, 4 yıl beklemeye razı mı? Sizin zaten bir çocuğunuz var, adam çocuk istiyormuş, üstelik gitmeye razı olmayan da sizsiniz. Bu noktada 4 yıl beklemeye değer mi diye düşünmesi gereken taraf siz değilsiniz, karşı taraf bence

Mantıksız bir hayal bence. Boşuna vakit kaybetmeyin

Çok zor. Yürütmek yani. Ben öyle bir evlilik yaptım. Eşim yurt dışında ben tr de çok zorlandım. Ama ben işimi bırakamazdım o yüzden gitmedim. Ha yürüdü mü evlilik evet yürüdü 18 yıldır evliyim. Ama inan zorluğu çok fazla. Şimdi ki aklımla baştan yurt dışında çalışan biri ile evlenmezdim. İyi düşünün

Bu noktada adam böyle bir şeyi isteyecek mio önemli bence, adam gelmiş 40 yaşına aile istiyor, 4 yıl beklemeye razı mı?
razı ama 4 sene sonra 45-46 olacak yaş. kafa yapımız uyduğu için aile kurmak istediği için oda bişeylere razı olmak ve artık tr gelmek niyetinde.

kaç yıl ayrı kaldınız

razı ama 4 sene sonra 45-46 olacak yaş. kafa yapımız uyduğu için aile kurmak istediği için oda bişeylere razı olmak ve artık tr gelmek niyetinde.

Ben sizin yerinizde olsma bu yazı beraber geçirirdim (yazın uzaktan çalışsın) sonra da evlenir giderdim madem bu kadar hoşlandım. Çocuk için de 2 ayda bir bilet alırdım mesela babasıyla görüşürdü, onun dışında görüntülü konuşsun artık bütün ebeveynler görüntülü aramada :) Bu çözümü yapmayacaksanız da bu işin hiçbir oluru kalmıyor bence.

gelmesini 3 4 sene beklemeli miyim:)) değer mi
Ben yanlış anlamışım galiba. Evlenip o gelecek siz gideceksiniz 3 yıl öyle sürecek sandım. Siz 3 yıl sonra evlenmekten bahsediyorsunuz. Boşuna geçen zaman bence.
Evlensenizde o çok ender gelmekten bahsetmiş. O da olmaz.
Benim eşim her ay gelip 1 hafta kalırdı mutlaka. Kendi işiydi gelebiliyordu gene de zor oldu. Sizin ki pek olur gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…