ne yapmalıyım?

benim işinde yurt dışında oluru yok. kamudayım senelerdir. bende orda sıfırdan başlayıp istifa etmem dil öğrenmem gerekiyor. yapabilir miyim bilmiyorum. şu da bir gerçek bir başkasına güvenip işsiz kalmaya değer mi bence değmez. hayat çünkü ilerde bu adamdan boşansam işimi kaybettiğimle kalırım

Ya hu değip değmeyeceğini biz nerden bileceğiz. Sen karar ver bir zahmet. Biz adamı tanımayız etmeyiz sana karşı samimi mi değil mi bilemeyiz. Eğer çok gönlünüz yoksa bence yok gibi boşuna vaktini almayın adamın.Biz bekleyeceğiz sanki 3 sene sen bekleyeceksin biz ancak dışardan bir göz olarak yorum yaparız.Şartlar koşullar değişebilir her an.Adam belki çok sever her ay gelir dediğimiz gibi meçhul. Daha yeni başlamış bir şey. Bağlandım seviyorum diyorsun ayrılmak istiyorsun. Bence sizin korkularınız var.

ben 34 o 41 bu insan şöyle artık ne yaşadı ne yaptı bilmiyorum ama artık oturaklaşmış aile kurmak isteyen biri.
Ohoo.

Ben tavsiye etmiyorum.

2 ayda bir görüşeceksiniz. Çok zor.

34 yasindasiniz zaten 4 sene bunu bekleseniz 38. Gelmeyecek olsa bosa giden 4 sene. Değer mi?

Adam yurtdışı yaşantısına alışmıştır. Sizi aldatabilir rahatlıkla. 2 senede bir ilişkiye girmeyi mi bekleyecek sizinle sizce?

Simdi tanisma heyecani ile tam goremiyorsunuz ama zamanla farkedeceksiniz ki yurtdisinda yasadigi icin farkli bir kulturdesiniz. Eminim bu 10 yil icinde cok degismistir. Turkiyeye de donemez. Yurtdisinda yasayanlarin oluyor oyle bir turkiyeye donme sevdasi ama ne orali olunabiliykr ne turkiyeli kalinabiliyor. Bence vakit kaybetmeyin.

İşin kamudaymış ve çocuğun var. Kimse için işini bırakma. Senin önceliğin çocuğun

Benim evliliğimde gelme gitme sorunu yok. Yani bir sıkıntı oldu diyelim bugün bahsettim eşim yarın gelebilir buraya. İzin derdi yok, maliyet derdi yok. Gene de zorlandım baştan. Sonra alıştım bu düzene. Ama sana tüm açıllıkla söylüyorum şimdiki aklımla böyle bir evlilik yapmazdım.
Senin durumun daha da farklı.Öyle ayda yılda 2,3 gün gelme ile hiç yürümez evlilik

Dönmüyorlar zaten
Döneceğim dense de öyle olmuyor.

Bu kişinin amacı bana daha çok çocuk yapacak, kurulu düzeni olan kadın arıyor gibi geldi. Siz de zaten bir çocuk var, yalnız yaşıyorsunuz baya kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz, bebekte olsa yinr bakarsınız adama yük olmazsınız.

Hiç evlenmemiş ya da çocuksuz biriyle evlenmesi onun için çok zahmetli olur.

gerçekten cok zor. ve haklısınız.

yaş itibariyle artık çocuk düzen arıyor. aslında kendine önem veren düzeni olan biri ama aile hayatı istiyor

2 farklı ülkede kurulu 2 ev ve düzen var sanırım. Özel değilse, siz neden gitmediniz ilgili ülkeye ?

Açık konuşayım ben adamın yerinde olsaydım vatanım da olsa Türkiye'ye yerleşmeyi düşünmezdim. Siz bile daha iyi bir ülkeye düzeninizi bozup gitmeyi düşünmezken o daha kötüsüne neden gelsin? Bence vazgeçin bu işten, oluru yok.

bencillik oluyor birazda haklısınız

Valla konu sahibesi üzülmeni istemem ama bence oluru yok. Yaşlarımız yakın bu arada, 1 yaş büyüğüm, bir noktadan sonra insan sevdiğin yanında istiyor. Uzak mesafe ilişkisi yetişkinlere göre değil bence, genç yaşta yapılabilen, tolere edilen bir durum.Sizin işin de çok uzun süreceğini sanmıyorum istersne tabi deneyebilirsin ama ayda 1 kez gördüğün insanla bu iş yüzümez bana kalırsa.

öyle tabi çok zor oluyor böylesi. bu adamın cazip gelen yanı entelektüel,ilgili ve sevgi dolu olması. karşıma birileri çıkıyor ama olgunluk seviyesi olmuyor. kaba oluyor. Kibirli egosu yüksek oluyor. hem mütevazi hem entelektüel hepsi bir arada olabiliyormuş dedirtti bu kişi bana. Ama bununda böyle durumu var. belirsiz.

Valla konu sahibesi görüyorum zaten ilk mesajında çok beğenmişsin:) O yüzden taşın git dedim. Ben olsam taşınmayı cidden düşünürdüm. Adam nikah yapmaya razıysa ben senin yerinde olsam giderdim. Çocuğun babayla görüşmesi de kolay, artık görüntülü arama var, uçakla her yer max 3 saat ... yine de sen bilirsin.

Evet doğru bir tespit. Bende yurt dışında doğma büyümeyim. Hepimizin 3-5 sene sonra dönme hayalleri var, ama nitekim o 3-5 sene hiç bitmiyor, kalıyoruz. Dönenler ayak uyduramayıp geri geliyor.

Bizim yurt dışı erkeklerdede ayrıca moda lafları, tanışma döneminde dönüp dönüp kullandıkları replikleridir “evlenmek istiyorum, çocuk istiyorum”. Zaten 3-4 sene sonra demiş birkere. Evlenmek istiyorum, çocuk istiyorum diyen adamın bahanesi olmamalı. Çözüm odaklı olmalı. Madem sönmek istiyor, şimdiden iş miş olaylarına girebilir mesela. Bizim erkekler sever bahanelerle yaşamayı.

Şimdilik ayrılamam diyorsan bekle. Bencede hiç korkma 3-4 sene beklemiceksin. Maximum 6 ay veriyorum - kendiliğinden patlak vericektir zaten. Kendisi bıkıcaktır, ırın gırın bahaneler uydurup 2 ayda bir bile gelmeyecektir, uzaklaşıp gidicektir, aramalarıma bile cevap vermicektir.

Son düzenleme:
işsiz kalmaya katlanamıyorum. çocuğumla başka bir ülkeye bir erkeğe güvenerek gidilir mi dil,yol bilmeden bilemedim. babasıda eminim çocuğumu kaçırdı diye dava açar inadından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…