Ne yapmalıyım?

mihra78

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
407
367
23
Arkadaşlar 4 aylık evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Son adet tarihim 26 haziran. Ayın 10- 11inden beri korunmasız ilişki yaşıyoruz. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Yaşımda çok genç (21) diye hemen olur diye düşünüyordum fakat öyle olmayacak galiba.
Ben çok kafaya takan bir insanım, bu süreçte stres yapmamak, kafaya takmamak için neler yapmalıyım? Ve hamile kalmayı kolaylaştıran tavsiyeleriniz var mı?

En erken 10 gun sonrq cikar testte. En iyisi adet gecikirse bakmak. Ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Bunun disinda yasiniz cok genc, biraz gezip tozun demek isterim nacizane. Cocuk buyuk sorumlulukz

En erken 10 gun sonrq cikar testte. En iyisi adet gecikirse bakmak. Ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Bunun disinda yasiniz cok genc, biraz gezip tozun demek isterim nacizane. Cocuk buyuk sorumlulukz
teşekkür ederim bende çok düşündüm üzerine erken olur diye fakat içimdeki dürtüyü söndüremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…