Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
Herkese iyi akşamlar, bir süredir görüştüğüm birisi var. Evlilik düşünerek görüşüyoruz. Henüz bir şeye karar vermiş değilim. Bakıyorum, tartıyorum falan.
Yalnız bir sıkıntı var o da annem. Görüştüğüm kişinin 3 yıl süren bir ilişkisi olmuş. İlişkisi bittikten birkaç ay sonra ben hayatına giriyorum. Bende bunu anneme laf arasında söylemiş bulundum. Annem de bu kısmı çok kurcalıyor. Çok lafını ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Annemin takıldığı yerde haklılık payı var mı diye düşünmeden edemiyorum. Sizce bu durumda annemin haklı olabilir mi?

Herkese iyi akşamlar, bir süredir görüştüğüm birisi var. Evlilik düşünerek görüşüyoruz. Henüz bir şeye karar vermiş değilim. Bakıyorum, tartıyorum falan.
Yalnız bir sıkıntı var o da annem. Görüştüğüm kişinin 3 yıl süren bir ilişkisi olmuş. İlişkisi bittikten birkaç ay sonra ben hayatına giriyorum. Bende bunu anneme laf arasında söylemiş bulundum. Annem de bu kısmı çok kurcalıyor. Çok lafını ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Annemin takıldığı yerde haklılık payı var mı diye düşünmeden edemiyorum. Sizce bu durumda annemin haklı olabilir mi?
İlişki arkadaşlık mi evlilikmi bu farkı koyar ortaya annelerin hislerine güvenirim ben

Henüz yüz yüze bile gelmedi ama. Sadece bundan bu kadar şey çıkarması normal mi? Tanı bi diyorum ama ona da sıcak bakmıyor
Siz onun evladısıniz sizin için endişe ediyor bu gayet normal sizde tanıştırin ama bence ne varsa açık bir şekilde annenizle paylaşın çünkü hayat tecrübesi vardır belki önce arkadaşlık sonra evlilik olur bunun için bir ilişkinin temeli sağlam olmalı konu üç yıllık bir ilişkiyse evet olabilir belki o ışığı o samimiyeti kuramayip bitirmislerdir hayat devam ediyor bunun için kimse ayiplanmamali kimse kimsenin ilki değil her zaman

Son düzenleme:
İlişkin hakkında kimseye birşey anlatma.Ne zaman anlattım ilişkimi işler sarpa sardı.
Annen haklı 3 sene ilişki yaşayan biri kolay unutamaz.Eski sevgilisini.

E siz çocuğa sormadınız mı neden bitti diye? Hatta çocuk size ilişkisinin süresine kadar anlatıp esas noktayı niye es geçti ki?

3 yıl ilişki demek ve kızın terketmesi illa senin yara bandın olacağını göstermez. Karşısındakinden yeterli güveni, ilgiyi, sorumluluğu ya da aşkı artık görmediği için de ilişkisini bitiren bir sürü kadın var. Yani erkekler genelde evliliklerde bile illa "bitiren" taraf olmuyor ama bakıyorsun kadın gidene dek zaten ne sevgi veriyor ne başka şey. Bu nedenle kesin çok aşıktır kadın terketmiştir ve o da yara bandı olarak seni seçmiştir diye bir şey diyemeyiz. Yakınlarına sorsan kimse içeriyi bilemez bir çift açısından düşünüldüğünde.

Yara bandı konusunda da ben kesin olarak bilineceğine inanmıyorum çünkü o dönemde o yara bandı yapan insan da aslında o duyguları gerçek sanıyor. Yani "evet ben yara bandı yapıyorum" demiyor. Yani bu çok analiz edilecek bir şey değil.
Fakat illa evlenmek zorunda değilsen ben olsam zamana bırakırdım, şüphelerin en iyi cevabını zaman verir. İlişki oturdukça, duygular biraz sönümlendikçe daha sağlıklı kararlar alınır o zaman o insana da zaman tanımış olursun.

Aynı durumdayım bende. Benim annem bişey demiyor ama ben düşünüyorum acaba aklı hâla eski sevgilisinde olabilir mi diye. Zamanla anlayacağım bunu sanırım başka yolu yok. Sende zamana bırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X