Yazdıklarımı geldiklerinde söyleyeceksiniz işte. Sizi rahatsız etmek endişelendirmek istemedim ama artık ağrılarım oluyor, sağ salim geldiniz herkes iyi sorun yok, ben eve geçiyorum, bir süre dinlenip sonra da çocuğa hazırlık yapmak istiyorum. Sabrettim zor dayandım vs böyle hissettirmeyin, yaptıklarınızı unutun gitsin. Yatak topladım, ev işi yaptım vs bırakın artık bunları. Kimse zorlamamış 20 gün daha kalın diye, söylemişler kabul etmişsiniz. Görümcenin de ailesi eş tarafı çoluğu çocuğu var. Tatilde o çocuklar da babaanne dede ziyareti yapacak. Kadın biz hallederiz bakarız ilgileniriz dememiş ama siz demişsiniz. Yani ben de olsam tatilde çocuklarımı gezdirmek götürmek isterim. Hayır demeyi ve kararlı şekilde arkasında durmayı öğrenmeniz lazım. Kocanız bile istemediğiniz şeyi yaptıramamalı. Ayıp olur saygısızlık olur deyip denileni yapıp arkasından söylenmek yerine başta kötü olun. O eşiği geçmeyi başarırsanız çok faydasını görürsünüz. Ev için verilen parayı ne yapıp edin geri ödeyin, böylece kimseye eyvallah etmek zorunda kalmazsınız.