ne yapmalıyım

Kızlar görümcemle sorunum var artık bu durumu kaldıramıyorum,biraz alınganda biriyim fazla mı takıyor um acaba diye sizede danışmak istiyorum,geçenler de operasyon geçirdim bir kere bile geçmiş olsun diye aramadı sadece watsaptan yazdı,ama kuzenleri falan hepsi geçmiş olsuna geldiler,arayıp sordular,sadece abisini arayıp soruyor beni görmemezlilikten geliyor,kuzenlerini yemeğe davet etmiştim kendisinden yardım etmesini istemiştim tamam öğlen gelirim dedi ve eşimin işten gelme saatinde geldi, bize geldiğindede hep eşimle sohbet muhabbet eder benimle cok muhatap olmaz kendisi boşanınca bunu boşanma psikolojisine vermiştim,ama en son artık ben sağlık problemi yaşayınca yanımda görmeyince tamamen soğudum artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapmalıyım
Eşinizle konuşun. bizde benzer bir durum yaşadık hiç gelmediler ziyarete. Önce fevri davranmadım hiç ses bile çıkartmadım. Sonrasında bir aksam yemekten sonra biraz konusalım mı diyerek konuya girdim. ben anlıyorum sizi insan çok geriliyor boyle durumlarda. Eşime dedim ki bu hassas bir konu kalbini kırmak istemiyorum ailenle bir sorun da olsun istemiyorum ama böyle böyle bunlar beni kırdı dedim. senin sucun degıl bu yasananlar ama ben doluyorum ve içimden de bişi yapmak gelmiyor dedim. hak verdi bana doğal olarak. ben konusayım mı falan dedi ben de hayır konu büyümesin sadece bil sonra bana hani deme dedim ailem ne yaptı sana vs vs gibi. Tatlıya bagladık en azından yasananların eşim farkında oldugu için içim rahat. ve artık elimde bir koz var ben de istersem gitmem kimse de gık diyemez.
Kavga etmeden sakince ve onu düşünerek konuşmak cok onemli ama bence. Suclayıcı konuşmayın

peki ben artık onu evimde görmek istemiyorum ,sizce ne yapabilirim
Net evimde görmek istemiyorum çıkışı sadece size zarar verir ve görümceyi mağdur konumuna sokar.Onun yerine aramayın sormayın,önemli bir mevzu olursa kocanız üzerinden haberleşin.Yardıma falan çağırmayın, adını ortamlarda geçirmeyin.Karşılaştığınız ortamlarda sadece selam verin,sorarsa cevap verin sormazsa başka şeylerle ilgilenin.Yani onun yaptığını yapın.....

görümcenize aşık mısınız dayanacak gücüm kalmadı nedir..
samimi olmak istemiyor demek ki aynı mesafeyle davranın olsun bitsin.

Kızlar görümcemle sorunum var artık bu durumu kaldıramıyorum,biraz alınganda biriyim fazla mı takıyor um acaba diye sizede danışmak istiyorum,geçenler de operasyon geçirdim bir kere bile geçmiş olsun diye aramadı sadece watsaptan yazdı,ama kuzenleri falan hepsi geçmiş olsuna geldiler,arayıp sordular,sadece abisini arayıp soruyor beni görmemezlilikten geliyor,kuzenlerini yemeğe davet etmiştim kendisinden yardım etmesini istemiştim tamam öğlen gelirim dedi ve eşimin işten gelme saatinde geldi, bize geldiğindede hep eşimle sohbet muhabbet eder benimle cok muhatap olmaz kendisi boşanınca bunu boşanma psikolojisine vermiştim,ama en son artık ben sağlık problemi yaşayınca yanımda görmeyince tamamen soğudum artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapmalıyım
Dayanacak gücünüz neden kalmadı ağır bir ameliyat mı geçirdiniz? Geçmiş olsun.
Nasıl davranırsa siz de öyle davranın bence.

abartmayın bence :) evinize almayacak kadar ne yapmış ki kadın size, hangimiz eşimizin ailesi ile eşimizden daha yakınız, yada eşimiz bizim ailemizden insanlarla bizden daha yakın, biraz gerçekçi olmakta fayda var, bir de dünyalar kadar beklenti içine girmişsiniz kuzenlerini yemeğe davet edip yardıma gelmesini istemek falan aşırı gereksiz, belli ki sizinle yakın olmak istemiyor neden rahatsız ediyor bu sizi, herkesle yakın olmak zorunda mısınız hele ki eş ailesiyle, ayrıca konunun başında görümce hep mesafeliydi sonradan yemeğe çaya geliyordu hastalanınca gelmediye döndü orası da ayrı olay, çok ciddi bir operasyon geçirmediyseniz gelmemesini de anlarım açıkçası ben ya, enfeksiyon kapmayın vs diye gelmedi belki, koloni gibi kuzenleri ne yaparsa yapmak zorunda mı mesela :)

Öncelikle geçmiş olsun.
Neye dayanacak gücünüz kalmadı anlamadım. Sizi yok sayiyorsa siz de onu yok sayın. Aynı evde de yasamadiginiza göre görmek zorunda değilsiniz. Herkes sizi sevmek zorunda değil. Sizi saymadigini, görmezden geldiğini düşündüğünüz birinden neden yardım istiyorsunuz? Bir daha istemeyin diye geç gelmiş belli ki. Olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok.

kuzenlerini yemeğe davet etmiştim kendisinden yardım etmesini istemiştim tamam öğlen gelirim dedi ve eşimin işten gelme saatinde geldi,
Kadın mesafeli davranıyorken siz niye gel yardım et dediniz? Evime gelmesin tahammülüm kalmadı abartmıyor musunuz? Demek ki sizinle enerjisi tutmamış. Merhaba hoşgeldin diyin geçin, ille sohbet edip can ciğer olmak zorunda mısınız? Biraz değil çok alıngan buldum ben sizi.

Back
X