Bnde farkettım ekleme sebebıde bu galıbaÖnceki konularınızı hatırlamıyorum.
Sohbet etmeye yürümeye çalışıyo işte. Yazıp hal hatır sorarsan evet karşılık vermiş olursun. İstiyorsan yaz istemiyorsan yazma
ne alakasaka mi bu konu?
Sey yazin siz " Merhaba nasilsin kardes "
Ya gonlunuz varsa yazin Allah askina ya kucukse kucuk iki gun gonul eglendirirsiniz.
Bncede oyle ılla bısey olcak dıye bır durum yok bosanmıs bırı olarak huylandımya sizin ozelinizde degil sadece tabii ki ama insanlar kafayi yiyecek elalem ne der yanlis anlasilir mi diye. ne yanlis anlasilacak yahu insanlar konusur bu normal degil mi? istiyorsaniz konusun istemezseniz konusmayin yani belli ki sizinle sohbet etmek istiyor.
Ekımde 30 olcak galıbaya başka işler peşindedir 28 yaşında adam çoçuktur zaman kaybı blockla gıtsın
Evet ıstedıgını anladım eklemesıde bu yuzdenya sizin ozelinizde degil sadece tabii ki ama insanlar kafayi yiyecek elalem ne der yanlis anlasilir mi diye. ne yanlis anlasilacak yahu insanlar konusur bu normal degil mi? istiyorsaniz konusun istemezseniz konusmayin yani belli ki sizinle sohbet etmek istiyor.
siz 33 yaşında değil misiniz? ki 30 olsa da çıka 5 yaş fazla erkekler geç olgunlaşır siz 35sınız o zaman birde evlilik geçmiş başınızdan yanı zaman kaybetmeyin çoluk çoçuklaEkımde 30 olcak galıba
Gec olgunlasıyor hemde basımdn evlılık gectıNapacaksın 5 yaş kucuk oglanı Eskıde kalmıs kadının buyuk erkegın kucuk oldugu evlılıkler. Şımdıkı erkekler gec olgunlasıyor
Bnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormezsiz 33 yaşında değil misiniz? ki 30 olsa da çıka 5 yaş fazla erkekler geç olgunlaşır siz 35sınız o zaman birde evlilik geçmiş başınızdan yanı zaman kaybetmeyin çoluk çoçukla
engelle gıtsın canm ne olmasını beklıyorsun beğenmiş yazmıştır ama boş tipBnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormez
Evet bıde ortak arkadastan dolayı ekledım dedı yalanengelle gıtsın canm ne olmasını beklıyorsun beğenmiş yazmıştır ama boş tip
Ben yazmazdim gonlum yoksa.Arkadaslar bahsetmıstım yazın calıstıgım yerde depo gorevlısı bır cocuk vardı ınstagramdan eklemıstı bnde neden ekledıgını sorunca rahatsız olduysan cıkartıyım demıstı o kısı bana ınsragramdan kedı vıdeosu atmıs sonra napıyosun krestemesın fln yazdı bıraz muabbet ettm yazmasına sasırdım bnle konusmak.mı ıstıyor bnden 5 yas kucuk cıddı fark var bende yazıp hal hatır.soruyummu yanlıs anlasılır mı
salla canım sen niye bu kadar dert edındın 5 yaş küçük çocuğu ben onu anlamadım 35 yaşındasın mantıklı davranmak zorundasınEvet bıde ortak arkadastan dolayı ekledım dedı yalan
Ne arkadaşı yahu kocaman kadinsin adamın ne niyetle yazdığını anlamıyor musun? Yürüyor işte sana. Bu kadar saf olmak da iyi değil yaBnde onu dıyorum belkı arkadasca yazdı onu bılmıyorum ama hıcbır erkek arkadas olarak gormez
Konu hakkında ne yapacağınıza siz karar verirsiniz ama sanırım anaokulu öğretmeni falansiniz, eğer öyleyse lütfen konuşma şekliniz yazdığınız gibiyse düzeltin ne olur...Arkadaslar bahsetmıstım yazın calıstıgım yerde depo gorevlısı bır cocuk vardı ınstagramdan eklemıstı bnde neden ekledıgını sorunca rahatsız olduysan cıkartıyım demıstı o kısı bana ınsragramdan kedı vıdeosu atmıs sonra napıyosun krestemesın fln yazdı bıraz muabbet ettm yazmasına sasırdım bnle konusmak.mı ıstıyor bnden 5 yas kucuk cıddı fark var bende yazıp hal hatır.soruyummu yanlıs anlasılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?