Ben bıraz cözdum gıbı boyle bırsey arkdsmın basına gelmıstı cunku buna benzer...
Soyle bırsey olabılır sevgılının bı anda ısı cıkıyor sız kızla yuruyorsunuz eve ve bunları soyluyor pekte tesaduf olamayabılır..Kızda evlıyse eger,belkı sevgılın senı tartmak ıcın boyle bırsey yaptı bakalım baskalrının sozune aldanıp benden vazgecıcekmı dıe sonucta daha 2 ay olmus kısa bır sure senden emın olmak ıstıyordur.Sende onun telefonlarını acmayınca dusugnune amacına ulasmıs bır erkek olarak sana kızmıs ve cvp vermıodur...kaydirigubbakcemile
bunu yapabilceine aklm ermıyor ama oladabilir ... eğer böyle birşeyse galiba biter :S çnkü ona guvenle ilgili bi tartışmamzı daha olmuştu bir arkadaşım erkek arkadaşımı sevmıyordu o yuzden probelm yaşamıştık o zaman sen bana guvenmıomusun beni koruyamıomusun erkek arkadaşım yapmaz ben ona guvenıorm diyemıomusun demişti :S
aman 39 yaşında adam bu işlerle uğraşıyosa da garip yani. lise çağlarında yapılır böyle deneme testleri.
arıyorum erkek arkadaşımı açmıyor kızada msj attım ben onsuz yapamam arıyorum açıyor şimdi anladım sen ne söylersen söyle ben belki bunu haketmıorum ama haketmediğimde olsa onla olmak güsel ddm bişi demedi
bütün yorumları okudum erkek arkadaşın senin o kızla konuştuklarını A dan Z ye biliyor......
zaten 26 yasındasın adam 39 yasında,
daha ıyısını bulabılırsın
hem 20 yıllık kankısı var
(sen hıc o kankısınden daha samımı olamıycaksın onunla)
hem de senı denıyor
(kankısını kullanarak)
kımbılır bır cok işlevı calısmıyordur bıle onun
böyle abuk oyunlara kalkıştıgına gore
kafası daha cok calısıyor :dilcikar:
sal ipinii
alemsin :)
bence de bekle o seni arasın bu kadar kovalama canım.
evet ama aramazartık
hata yapmıs gıbı saldırma kızım sende
hele kız arkadasını aramıcaktın
o kadar da bagrıyorum burada demı
sana da kızdım yazmıycam sana, bagrınıyorum arama kıza ulasma
ararsa acma dıyee,, peeeh boşa kötükedihüso
zaten 26 yasındasın adam 39 yasında,
daha ıyısını bulabılırsın
hem 20 yıllık kankısı var
(sen hıc o kankısınden daha samımı olamıycaksın onunla)
hem de senı denıyor
(kankısını kullanarak)
kımbılır bır cok işlevı calısmıyordur bıle onun
böyle abuk oyunlara kalkıştıgına gore
kafası daha cok calısıyor :dilcikar:
sal ipinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?