Ne Yapmalıyım ?

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar :)

konu uzun ama hemen anlatmak istiyorum. 8.sınıfta dershaneye giderken bana teklif eden bir çocuk vardı.Sürekli teklif ediyo ve sürekli lakap takıyodu.Bigün sınavdan çıkmıştık etraf kalabalıktı..ezilcek gibiydim.oda sarıldı bende ittim ama gitmedi.Sonra düz biyere çıkınca tokat attım gttim.Ama pes etmedi tokat atmama raqmen.lisede okullarımız ayrılı.oda kaydını benim olduqum okula aldırdı.geldi gitti baktı.teklif etti ama başkalarından teklif ettirdi.Hiç gelip kendi söylemedi.kendisinin söylemesini istedm yapmadı..çok sinirlendm gidip sordum yüzüme bakamadı :D utandı sanırm hayır yok öyle bişey dedi gitti.okulda kapanında mezun olanlar için parti vardı.ben ordaydım oda geldi sürekli baktı.. yanımdan geçerken vurarak geçti.bilerek çarptı sürekLi hiç bişey demedim (: bende doqum gününde onun dogum gününü kutladm.facede eklemiş kabul ettim :) Beni hala seviyomu bilmiyorum nasıl anlarım ? Seviyosa niye gelip söylemiyor neyi bekliyor :S şimdi lise 3 'e geçtimm ve belki gelir die bekliyorum ..Şimdiden TeşekkürLer :kedi:

bu zamana kadar sevse çoktan cesaretini toplar gelir konuşurdu seninle.sonuçta bişeyi yapmak istese niye başkalarını aracı olarak kullansın ki.hem sorduğunda da inkar etmiş anladığım kadarıyla:bbo: napmak istediğni bilmeyen bi arkadaş sanırım.düşünmeye bile değmez bence :teselli::dance:

fazla bağlanma, teklif etcek diye bekleme, yıkılırsın sonra başkasıyla gorursen.

Merhabalar :)

konu uzun ama hemen anlatmak istiyorum. 8.sınıfta dershaneye giderken bana teklif eden bir çocuk vardı.Sürekli teklif ediyo ve sürekli lakap takıyodu.Bigün sınavdan çıkmıştık etraf kalabalıktı..ezilcek gibiydim.oda sarıldı bende ittim ama gitmedi.Sonra düz biyere çıkınca tokat attım gttim.Ama pes etmedi tokat atmama raqmen.lisede okullarımız ayrılı.oda kaydını benim olduqum okula aldırdı.geldi gitti baktı.teklif etti ama başkalarından teklif ettirdi.Hiç gelip kendi söylemedi.kendisinin söylemesini istedm yapmadı..çok sinirlendm gidip sordum yüzüme bakamadı :D utandı sanırm hayır yok öyle bişey dedi gitti.okulda kapanında mezun olanlar için parti vardı.ben ordaydım oda geldi sürekli baktı.. yanımdan geçerken vurarak geçti.bilerek çarptı sürekLi hiç bişey demedim (: bende doqum gününde onun dogum gününü kutladm.facede eklemiş kabul ettim :) Beni hala seviyomu bilmiyorum nasıl anlarım ? Seviyosa niye gelip söylemiyor neyi bekliyor :S şimdi lise 3 'e geçtimm ve belki gelir die bekliyorum ..Şimdiden TeşekkürLer :kedi:

havaların soğumasını bekliyor kötükedihüso

normal şeyleri kendiniz için yapılmış gibi algılamış olmayasınız :uhm:

öyle bir niyeti olsaydı şimdiye kadar (3-4 yıl olmuş heralde) onu kim durdurabilirdi şakkıdı eğleniyor kendi çapında bence:delphin:

havaların soğumasını bekliyor kötükedihüso

normal şeyleri kendiniz için yapılmış gibi algılamış olmayasınız :uhm:

öyle bir niyeti olsaydı şimdiye kadar (3-4 yıl olmuş heralde) onu kim durdurabilirdi şakkıdı eğleniyor kendi çapında bence:delphin:

Normal şeyler ama onca kişi varken sürekLi bana uyLaması dikkat çekmesi bende şüphe uyandırıyor.Çıktıqım oLdugu zaman çıktıqımla konuşurken yakınımda bulunmaya çalışıyo.yanıma gelmeye çalışıyor.Bilmiyorum kafam o kadar çok karışık kı ..Ne yapmam gerektiginİ Bilmiyorum.Arkadaşlarından 1'i seviyodu seni ama sen kabul etmedin diyor..Diqeride şaka amaçLıydı diyo ya sizce bi şaka çok uzatılırmı yani hadi 1. sene bitti.2.senede öyle yapılırmı aklımdan bir türlü çıkaramıyorum..onu düşünmekten sınavlara kaldım. fisfisfis Ama sonunda geçtim..Şimdi onu gördügüm yerde ölcek gibi oluyorumm nolur yardım edin bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm :tomato::tomato:

Normal şeyler ama onca kişi varken sürekLi bana uyLaması dikkat çekmesi bende şüphe uyandırıyor.Çıktıqım oLdugu zaman çıktıqımla konuşurken yakınımda bulunmaya çalışıyo.yanıma gelmeye çalışıyor.Bilmiyorum kafam o kadar çok karışık kı ..Ne yapmam gerektiginİ Bilmiyorum.Arkadaşlarından 1'i seviyodu seni ama sen kabul etmedin diyor..Diqeride şaka amaçLıydı diyo ya sizce bi şaka çok uzatılırmı yani hadi 1. sene bitti.2.senede öyle yapılırmı aklımdan bir türlü çıkaramıyorum..onu düşünmekten sınavlara kaldım. fisfisfis Ama sonunda geçtim..Şimdi onu gördügüm yerde ölcek gibi oluyorumm nolur yardım edin bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm :tomato::tomato:

daha açık yazıyorum

sen onun umurunda değilsin:1ninca:

kusura bakma:bbo:

oLabilir oda kaLdı zaten o sınıf tekrarı yapcak =/ Yok ne kusura bakması abLacım olurmu öyLe şey bu konularda bilgisizim bi büyüqüme danışmak onların fikirlerini almak önemLi beLkide ben görmek istediqim gibi görüyorumdur oLabilir oda kaLdı zaten o sınıf tekrarı yapcak =/

fazla bağlanma, teklif etcek diye bekleme, yıkılırsın sonra başkasıyla gorursen.

biLiyormusun hala bekLiyorum acaba seviyor mu gelir mi bi gün diye hergün uyanırken bi umutLa uyanıyorum..Sahii senin dedigin gibi olursaa.. = / İyide neden bana ümit verdii niye sürekLi baktı off off :umursamaz: :umursamaz:

oLabilir oda kaLdı zaten o sınıf tekrarı yapcak =/ Yok ne kusura bakması abLacım olurmu öyLe şey bu konularda bilgisizim bi büyüqüme danışmak onların fikirlerini almak önemLi beLkide ben görmek istediqim gibi görüyorumdur oLabilir oda kaLdı zaten o sınıf tekrarı yapcak =/

burada senin yaşlarındaki kızlar konularını açar , yorum beklerler. onların istediği tarz yorumlar gelmeyince de hiddetlenirler. görmek istedikleri gibi yorum isterler. aksine inanmak istemezler. sen farklısın demek şaşırdım doğrusubilmiyorumkismile

Peki ben bu çocuqu nasıL unutcam ? onu gördüqümde akLımdan silemiyorum ne yapıp derslerini etkilemesne izin vermiycem ? ?

önce kafandan onu çıkaracaksın

aklı başında bir kızsın. gelecek olsaydı şimdiye kadar gelirdi , gelmediğine göre kendince seninle oynuyor.
derslerin mi yoksa o nu mu düşünmelisin ? buna karar vermelisin. hangisi senin için daha iyi olacak ? 2 yıl sonra gideceğin üniversite mi yoksa o mu ?
onu düşünmekten istediğin bölümü kazanamayabilirsin ? hayatını etkilemesine izin vermemeyi kafana soktuğun anda zaten bakış açın değişir ve aklın onun yerine derslerin için çalışır ve zamanla da o kişinin üstü örtülür gider...aklinialirimsmile

o aklına geldiğinde hiç yapamadığın derslere odaklan

formül falan ezberlemeye uğraşabilirsin

çivi çiviyi söker mantığıyla başka bir erkeğe izin verme işler sarpa sarar:1ninca:

burada senin yaşlarındaki kızlar konularını açar , yorum beklerler. onların istediği tarz yorumlar gelmeyince de hiddetlenirler. görmek istedikleri gibi yorum isterler. aksine inanmak istemezler. sen farklısın demek şaşırdım doğrusubilmiyorumkismile

önce kafandan onu çıkaracaksın

aklı başında bir kızsın. gelecek olsaydı şimdiye kadar gelirdi , gelmediğine göre kendince seninle oynuyor.
derslerin mi yoksa o nu mu düşünmelisin ? buna karar vermelisin. hangisi senin için daha iyi olacak ? 2 yıl sonra gideceğin üniversite mi yoksa o mu ?
onu düşünmekten istediğin bölümü kazanamayabilirsin ? hayatını etkilemesine izin vermemeyi kafana soktuğun anda zaten bakış açın değişir ve aklın onun yerine derslerin için çalışır ve zamanla da o kişinin üstü örtülür gider...aklinialirimsmile

o aklına geldiğinde hiç yapamadığın derslere odaklan

formül falan ezberlemeye uğraşabilirsin

çivi çiviyi söker mantığıyla başka bir erkeğe izin verme işler sarpa sarar:1ninca:

Teşekkür ederim abLacım söyLedikLerinizi yapmaya çalışcam..Üniversite önemLi benim için ..En yakın kız arkadaşımLa facede arkadaş olmşlar.onun arkadaş oldugunu bilseydim arkadaş olmazdı..Bana yaptıkLarına göre davrancam bundan sonra saoLun =)

ne yaptıqını bilmeyen bi erkek zemuszemus duyqularının ne olduqunu bilmicek kadar tecrubesiz sanırım :3: bana kalırsa sen sevvmıyorsun o sana ilgi gösteriordu ilgiyi çekince hırs oluştu bazı ınsanalr bunu sevgi zanneder ama benm gördüğüme göre öyle tabiki bilemem cnm .d unutmaya gelınce hiiç çabalama derim kız arkalrınla zaaman qecir onun takıldıqı yerlere gitme zamanla hersey unutulur arkaya baktıqında sadce qulumsersin cocukluk diye (:

yaşındayken bende de bu huy vardı:-D bende yeni fark ediyorum.benle biri ilgilenir ama onla ilgilenmem sonra tabii umudunu keser ama sonra ben...bunlar hırs canım.ya da hayranlarımdan birini kaybettim.başkasıyla çıkacak .demekki o kız daha güzel daha havalı.bak koştu peşimden ama bunu görünce beni unuttu.teklif ettti kabul etmedim dediğin için bunları söylüyorum.sevip sevmemesine gelince senle baya ilgilenmiş.baksana okulunu bile değiştirmiş.aynı okula yazılmış.yalnız onca zaman gene aranızda bir şey olmamış.hadi diyelim aranızda bir şey olacak bunlarıda unutma bence.kendi duygulaından emin ol.hem daha üniversite okuyacaksın.inan bildiğim kadarıyla üniversite aşkları bile bitiyor.daha çok erkek tanıyacaksın.neler çıkacak karşına neler....

bilmiyorum belkide dediginiz gibi hırsdır.Amaa şuan blmiyorum seviyo gibiyim okul gecesnde bana bilerek çarpması sürekLi bakması falan :)

canım ya daha hayatın başındasın sen.daha kimlerden hoşlanacaksın hatta seveceksin.bunlar deneyim işte başından geçen şeylerin üstesinden gelebilmeyi şimdiden öğrenmelisin canım.ve sana bir nasihat bir erkek sana sevdiğini ispatlamak zorundadır yapmıyorsa boşver gitsin kanma

Back
X