Evet aldatma..Aramizda hic birsey gecmemis olsa bile, o kisinin aklimda olmasi, hislerimde olmasi aldatmis olmama geliyo.. Bir arkadas farkli ulkelerde yasadiginiz icin bu duruma gelmis olabilirsiniz diye yazmis. Kesinlikle katiliyorum. Sanirim ayni ulkede olsaydik, birlikte paylasimlarimiz devam etseydi boyle bir olayin gelismesi zor olurdu. Bilemiyorum, ama duygularimada hakim olamiyorum. Sizin tepkinizi cok iyi anliyorum, bende utaniyorum boyle bir duruma dustugum icin. Ama duygu bu..
utanılacak bir şey yok hislerinde, sonuçta his bunlar zaten elinde olmadan gelişiyor, ayrıca yardım ya da öneri istediğin için bunu paylaştığına göre doğru olmadığını düşündüğün bir durumda olduğunun sen de farkındasın...
önce bence evlilikten beklentini bir düşün, etrafındaki insanların tesirinde kalmadan, sonra bu beklentini nişanlın karşılayabilecek mi ona karar ver... sonrasında bu kararına önce kendin inan ve sonra çevrendekileri çok kolay inandırırsın... ama tavsiyem kendini iyi analiz et eğer edemiyorsan uzun yıllar arkadaş olduğun seni çok iyi tanıyam birinden yardım iste
zaman zaman insanlar içinde bulundukları durumdan dolayı, hiç olmadıkları gibi olabiliyorlar, kendilerini dahi tanıyamadıkları oluyor... böyle durumlarda seni çok iyi tanıdığını düşündüğün birisi seni kendine getirebiliyor...
inşallah doğru kararlar alırsın... allah yardımcın olsun...