Ne yapmalıyım?

esmercadii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
100
2
0
Ankara
Arkadaşlar ben bi devlet dairesinde çalışıyorum,5 aya yaklaşık bi zamandır iş yerinden bi erkek arkadaşım var ve ikimizde ciddi düşünüyoruz birbirimizide çok seviyoruz.yaklaşık 2 yıldırda birbirimizi tanıyoruz her şey buraya kadar çok güzel, benim sorunum şöyle bundan yaklaşık 1 yıl önce ablamın erkek arkadaşı ve ailesi bize tanışmaya geldi herşey iyi giderken babam vazgeçti ve olmaz dedi çok zor günler geçirdi ablam hala da geçiriyo, bi yandanda benim sevgilim artık ailelerimiz tanışsın arada resmi bişey olsun diye sürekli beni sıkıştırıyo ne yapacağımı şaşırdım, şimdi evde böyle bi huzursuzluk olmuşken benim bi girişimde bulunmam ne kadar doğru? ayrıca sanki babam 1 kere ablama olmaz dedi diye bana da öyle diyecekmiş gibi hissediyorum ve bütün hevesim kırılıyo ne yapacağımı bilmiyorum, canım çok sıkkın bu yüzden. biraz daha beklemelimiyim ne yapmalıyım??

bence eger sen eminsen ailenin karsisina gecip söylemelisin sonuncda er yada gec ögrenecekler simdi karsilaski ne olacagini yol yakinken ögren yoksa daha kötü olur. Ben 4 sene bekledim ve 4 sene sonra ailem bazi nedenlerden dolayi nisanimi bozmak zorunda kaldi( kolay degil 4 sene beraber olup sevipde ayrilmak ((

babanızın olmaz dediği kriterler sizin erkek arkadaşınızda da mevcutmu?

ortada aslında kriter yok ablamın erkek arkadaşıda kendisi gibi mühendisdi ve işede güzeldi ama işin içine aileler girince iki tarafda çok hassas oluyo ve herşeye alınabiliyolar. bende böyle bi durumdan korkuyorum. bende sevgilimde iş olarak aynı konumda çalışıyooruz(mühendisiz) ailesini tanımıyorum tanıştırmak istiyo ama ben ailemin izni ve onayı olmadan tanışmak istemiyorum, ufff kısacası olumsuz bişeyler olmasından çok korkuyorum

babanızın olmaz dediği kriterler sizin erkek arkadaşınızda da mevcutmu?

ortada aslında kriter yok ablamın erkek arkadaşıda kendisi gibi mühendisdi ve işede güzeldi ama işin içine aileler girince iki tarafda çok hassas oluyo ve herşeye alınabiliyolar. bende böyle bi durumdan korkuyorum. bende sevgilimde iş olarak aynı konumda çalışıyooruz ailesini tanımıyorum tanıştırmak istiyo ama ben ailemin izni ve onayı olmadan tanışmak istemiyorum, ufff kısacası olumsuz bişeyler olmasından çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…