Ne yapmalıyım?

paci61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
202
0
46
Trabzon
Yeni biriyle görüşmeye başladım.Çok fazla olmadı görüşmeye başlayalı bu görüşmeler telefon ve internet üzerinden oldu. Bulunduğum şehirde ikamet ediyor ancak askerdi dün geldi teskereye. Gidip aldım onu terminalden. Buraya kadar her şey normal. Yüzyüze görüşünce her şeyin büyüsü bozuldu sanki soğuk davranmaya başladı... Asker psikolojisine bağlıyor bunu kendisi Bingöl'de yaptı askerliğini. Psikolojisinin hiç normal olmadığını söylüyor. Dün akşam internet üzerinden konuştuğumuzda çok uzak davrandın bugün bana soğutuyorsun kendinden dedi ve bugün hiç ses seda yok... Yarın akşam iftar yapma planımız vardı.. Ne düşünüyor, ne yapmalıyım? kaçan kovalanır mı sizce? nasıl davranmam gerektğini bilmiyorum...

eğer gerçekten askerlikten dolayı sorunları varsa yanında olmaya çalış ama baktın olmuyor sen üzerine gittikçe o çekiyor kendini sen de ona göre davran

Tanışmanız chattemiydi öyleyse beğenmemiştir ha öyle değilsede başkasıda olabilir acı ama gerçek

Tanışmanız chattemiydi öyleyse beğenmemiştir ha öyle değilsede başkasıda olabilir acı ama gerçek

Eğer güvendiğiniz biriyse doğru olabilir asker psikolojisi
Kolay geçmemiştir eminim Bingöl'de askerliği
Çevremde tanıdıklarım var askerden sonra psikolojisi altüst olanlar
Erkeklerde söyler bunu ''erkeklerin hayatı askerden önce ve sonra diye ikiye ayrılır''diye
Ama çok da kaptırmayın derim güven olur mu olmaz mı buna siz karar vericeksiniz

Son düzenleme:
Beğenmemiş olabilir daha doğrusu beğenmek değilde elektrik meselesi. Ya da doğru söylüyordur. Keşke dürüst davranabldiğinden emin olsan...

Bunu sordum benden hoşlanmadın mı dedim. Hayır saçmalama bendeki bu bozuk psikolojiyle nasıl olacak bu iş dedi... Bilmiyorum yanındayken herkes bana anormal geliyr sanki herkes örgütten bunalımdayım diyordu. Ben de fazla üzerine gittim sanırım dün akşama kadar haber alamayınca sert çıktım. Tanışmamz internet üzerindendi. İnsan 180 derece nasıl döner anlamyrm bana güzelliğin önemli olmadığını söyleyen de kendisiydi. Duruşun, efendiliğin yetiyor derdi hep. Kafamda bir sürü senaryo kuruyorum kendim yazıp kendim oynuyorum resmen... Ona göre sorun sadece psikolojisi bozuk olması ve benim ona biraz uzak davranmam.

Bunu sordum benden hoşlanmadın mı dedim. Hayır saçmalama bendeki bu bozuk psikolojiyle nasıl olacak bu iş dedi... Bilmiyorum yanındayken herkes bana anormal geliyr sanki herkes örgütten bunalımdayım diyordu. Ben de fazla üzerine gittim sanırım dün akşama kadar haber alamayınca sert çıktım. Tanışmamz internet üzerindendi. İnsan 180 derece nasıl döner anlamyrm bana güzelliğin önemli olmadığını söyleyen de kendisiydi. Duruşun, efendiliğin yetiyor derdi hep. Kafamda bir sürü senaryo kuruyorum kendim yazıp kendim oynuyorum resmen... Ona göre sorun sadece psikolojisi bozuk olması ve benim ona biraz uzak davranmam.

Kendinden bil canım sen hoşlanmadığın biriyle karşılaşsan pat diye beğenmedim hoşuma gitmedin demezsin onca konuşmuşluğun var onunda psikolojisini düşünürsün yavaş yavaş bahanelerle uzaklaştırırsın kendinden sen dünya güzelide olabilirsin ama karşındaki seni beğenmeyebilir bence bunu kabullen daha fazla üzülme

Kendinden bil canım sen hoşlanmadığın biriyle karşılaşsan pat diye beğenmedim hoşuma gitmedin demezsin onca konuşmuşluğun var onunda psikolojisini düşünürsün yavaş yavaş bahanelerle uzaklaştırırsın kendinden sen dünya güzelide olabilirsin ama karşındaki seni beğenmeyebilir bence bunu kabullen daha fazla üzülme

her ihtimali düşünüyorum cnm yorum için teşekkürler..

Gece internet üzerinden görüştük. Beni çok da tınlamadığını farkettim. Bugünki iftar planı da yalan oldu çünkü hiç bahsetmedi. Bana kalan kendimi geri çekmek olacak...

ya bendeki bu psikolojisyle nasıl olucak diyo yani bu iş olmaz diyo dolaylı yoldan. madem tanışalı çok olmadı sorunlu insanlardan uzak dur derim psikolojisi düzelene kadar seninkini bozar aman amannnn:34:

Gece internet üzerinden görüştük. Beni çok da tınlamadığını farkettim. Bugünki iftar planı da yalan oldu çünkü hiç bahsetmedi. Bana kalan kendimi geri çekmek olacak...

ßuda demek oluyor ki asker psikolojisi falan bahane demek ki bir araya gelince elektrik alamamış...

kardeş bence sen uzaklaş,
1- senden elektrik alamamış olabilir (beğenmemiş)
2- psikolojisi bozuksa sanada mutlaka yansıyacaktır problem yaşarsınız.

interneti filan geç, reelde birisini bul.. en azından birbirinizi görmüş olursunuz, sonradan şuydu buydu olmaz.

eğer gerçekten askerlikden dolayı böyleyse kendi haline bırak anlayış göster ama baktın olmuyo katlanamıyorsun bi daha görüşmessin

Psikolojisinden dolayı olabilir de olmayabilir de. Bilmiyorum açıkçası umrumda da değil artık. Beni kaybetmeyi seçeni kazanmak için uğraşmam...

Sanırım askerde duygusal bir şeyler yaşamak istedi o yüzden net üzerinden sizinle yakından ilgilendi, konuştu. Yüzyüze tanışınca da nasılsa hem yalnızlık hissi geçti sonuçta döndü hem de belki hoşlanmadı yavaş yavaş sizi soğutmaya çalışıyor. Çok üstüne düşmeyin, bırakın kendi haline bakalım sizi arayıp soracak mı? Fazla da canınızı sıkmayın derim.

ne yapmalıyım ? diye sormuşsun bi an önce dahada üzülmeden onu telefonundan silmelisin bu onunda işine gelicek sonuçta o bırakmamış olucak vijdanda yapmaz bu yüzden değmez olurmu kısmetin değil o çocuk senin

Benim bu hikayede gördüğüm bu: Adam askerde yalnızmış zamanını geçirecek, duygusal boşluğunu unutturacak birine ihtiyaç duymuş ve sen çıkmışsın karşısına... Ancak gerçek dünyaya dönünce etrafta bir sürü kızı görünce duygusal boşluğunu fazlasıyla unutturacak senin pabucun dama atılmış... He bu dengesizlikte askerlik psikolojisinin etkisi de olabilir bu psikoloji muhabbeti tamamen sallama ve seni baştan savama aracı da olabilir... :20: Yalnız şöyle bir şey de var, erkekler fare gibidir ilişkide bir boşluk, delik bırakırla hep ve zora geldiklerinde bir şeyi bahane edip o deliğe kaçıverirler, bunu da aklının bir köşesine not edersen iyi olur...

Eğer o insan gönlünde yer ettiyse belki şuan asker psikolojisinden dolayı böyle davranyor onun bu durumu aşmasına yardımcı olayım diye bir düşünce varsa kafanda sakın yapma, bu senin canını fazlasıyla yakar... :19:

Uzun lafın kısası, kendini geri çek ve sil baştan devam et...:34:

Büyük ihtimalle begenmemiştir.kesinlikle üstüne düşme,kaçan kovalanır.bırak, o ararsa konusun, o mesaj atarsa mesajlasın.üstüne gidip neden böyle yapysn diye hem onu sıkma hem de kendi değerini düşürme derim

Back
X