ne Yapmaliyim

sweet_pie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
27
0
36
Diğer
slm kizlar adim Nazli ... Turkcem o kadar iyi deyil yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin Turkiyede yasamiyorum.... size bu yil Turkiyeye tatil icin gittimizdeki erkek arkadasimdan bahsetmek istiyyorum cocuk benim 1. siniftaki Rafet ilk askmdi biz Turkiyede yasarken b yil gittimizde hala biseyler hissetimi dusundum ve 13 mayis cuma aksami gittim teklif ettim soledim sana hala asiktim dedim 15 mayis pazar gunu gozumn onunde mektub birakti gttim aldim teklifimi kabul etmis bole 2 3 ay falan sadece mektublastik sabahlari onu gormeden benim icin gunes dogmazdi mutfak onlarin ewinden taraftaydi. Annemleri bir defa Konyada biraktik ve ben geldim bununla bulusmak icin bulustuk sarildim elini tuttum sonra biz daha cok yakinlastik daha cok mektublasmaya basladik babamin telefonundan msjlasmaya basladik ben geceleri camin altina cagiriyodum geliyodu kkonusuyoduk utangac oldugu icin hep adimlari ben atiyodum o da arkamadan atoyodu cook ilerledik sonra benden bahsetmis annesine babasina anneannesine ben ona yuzuk aldim son bulusmamizda parmagindaydi dar almissin cikmiyo demisti o kadar mutluydum ki onunla birlikteyken son konusmamizdi oo sonra biz Turkiyeden ciktik Dubai den aradim otelden ve gidecegimiz zaman anahtarlari vermeye indigimizde telefon icin para odemeniz lazim dediler sonra kimi aradigim falan ortaya cikti savundum kendimi ... simdi sadece 1 defa duyabildim sesini seni ozledim demisini ... telefonlarimi cewap wermiyo yada hep kapali ... yardiminiza ihtiyacim var ne yapmaliyim??

cnm bu son cumleyı anlayamadım .
''biz Turkiyeden ciktik Dubai den aradim otelden ve gidecegimiz zaman anahtarlari vermeye indigimizde telefon icin para odemeniz lazim dediler sonra kimi aradigim falan ortaya cikti savundum kendimi ... simdi sadece 1 defa duyabildim sesini seni ozledim demisini '''
cnm kım anladı aradıgını ve nıye savundunuz kendınızı anlamadım

sonuc olarak bu cocuk sızın telefonlarınıza cıkmıyorsa yapacak bırsey yok tatlım .sızın hıssettıklerınızı hıssetse zaten arardı sızı .

dubai ye geldimiz zaman ben evlerini aramistim annesi cikinca kappattim asagi indimizde telefon icin o deme yapmaniz gerekti dediler abim sordu kim aranmis dedi benim odadan oldugu ortaya cikti numarayi aldilar bende aradim ama kimin oldugunu bilmiyodum dedim

Telefonlarınızı açmıyorsa bunun altında yatan bir sebep vardır ki bu sebep umarım sizi üzücek bir sebep değildir. İnternetden falan hiç görüşemiyormusunuz? belkide görüşmek istemıyor herşeyi oluruna bırakın gitsin istemıyorsa yapıcak bişey yok kendi elbet istyorsa sıze bı sekilde ulaşıverir.

hayir salak gibi hic bisey sormadim

Abingil ogrendi demistin. Onlari arayip sevdigin oglanin gozunu korkutmusta olabilirler.
Bence sen bir kac gun bekle.
Dayanamazsan cep telefonunu gizli numaradan ara.
Elbet cektigi zamanlar olur.

Kurban olurum ben sana.
Bak tatlim. Bu erkek milletini anlamaya calismak icin bir omur bile yetmez.
Sabirli olmak lazim. Sonucta birde koyden oldugunu yazmisin.
Belki adin cikar felan diyede dusunuyo olabilir.
Ne bileyim belkide sevmiyoda olabilir.
Bir kac gun bekle sabret. Dayanamazsanda gizli numaradan ara hesap sor.
Ama sakin uzulme. Daha yasin cok kucuk..
Bana sorarsanda cok erken gonlunu kaptirmaya..

acaba erkeklerin hepsimi aynii>??? adim ciksada bisey olmazdi zaten koy de yasamiyorum... ben onu zaten hergun ariyorum en az 5 defa gunde... kendim kucuk olabilirim ama ona olan sewgim cooook buyuk ooo bole yaptikca bilmiyorum sanki nefret ediyorum ama daha cook sewiyorumm

Yok hayir, erkeklerin hepsi ayni degil.
Ama bence fazla uzerine dusme.
Kacan kovalanir seviyorsa aradigini goruyor.
Arar seni mutlaka :)

Yok hayir, erkeklerin hepsi ayni degil.
Ama bence fazla uzerine dusme.
Kacan kovalanir seviyorsa aradigini goruyor.
Arar seni mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…