Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orada bulunan kadin evleri filan vardir orayi arayin ve butun olanlari anlatin onlar size yapmaniz gerekenleri soyleyecektir. InsaAllah dillerini biliyorsunuzdur. Siz de haklarinizi arayin cunku yapmazsaniz devlet ona inanir. Hic vakit gecirmeden olayi bir avukata anlatin. Yanlimiyorsam orada ilk yarim saati ucretsiz olan avukatlar var onlardan yardim alin. En azindan bir yerleri aradiginiz bilinsin. Bos durmayin bence.Su an bunlari yazarken agliyorum cunku evlatlarimdan koparilirim diye korkuyorum surekli yalan soyluyor beni kotuluyor.koruma dernegi aradi yine yok benim piskolojim bozukmus yok cocuklara diyormusumki babaniz olsun bela okumak istemiyorum ama evlatlarima baktim uyuyorlar icimde kotu bir korku(
En kısa sürede kendiniz ve çocuklarınız için 6284 sayılı kanun uyarınca koruma talebinde bulunmalı ve akabinde boşanma davası için gerekli hazırlıklara başlamalısınız. Elinizdeki delilleri saklayın. Eşinizden gelecek mesajları da silmeyin. Onlar davada işinize yarayacak. Geçmiş olsun.
Merhaba 10 yillik evliyim bosanma asamasindayim cunku artik katlanamiyorum sogdum.kisaca anlatmak istiyorum evlendik 1.5 yil sonra dukkaninda telefon vardi icine baktim mesaj vardi ( O hapi alip almamakta emin degilim o gun niye gittin diye) kavga oldu inkar falan baska bir gun elime aldim cekti aldi artik icinde ne vardiysa.daha sonra afgan isci aldi ben onay vermedim yillarca calistirdi en son Facebook girdim kirdim bu kiz mesaj atmis hello baby bu Benim facebookum falan ve xxx diye.o gecti evdeyiz telefon geldi cikip gitti susturdu o gecti mesaj geldi baska kadin beni ara diye.daha sonra kavgada dudagimi patlatti.baska eve tasindik telefonunda 2 fahise gordum engellemis sordum dediki sex icin para teklif etti.o gecti boynunda emikle geldi utanmadan karsima emzirmis boynunu.ha bu arada ben gayet bakimli ve herseye onem veren bir kadinim kadindim daha dogrusu.birgun belsoguklugu oldu bu igne yedik cogul iliskilerinden tabi yine.30 yas kontrolunde rahim agzinda virus cikti cin2 ve yakinda kontrolum var insallah temizdir.onlar gecti yillarin stresi uzuntusunden anksiyete bozuklugu oldu bende beynimle savas halindeyim.gecen sene aralikta arabasinda bayan gozlugu buldum hesap sordum senmisin gozlugu kiran saldirdi bana 2 kucuk cocugumun yaninda copkutusu firlatti cenemi yarmisti kafami acimadan mutfak dolabina vurdu kac kere beynim sarsildi 1 hafta annemlerdeydim cesaret edemedim ama o gun bitirmistim onu.ve ben panikatakla ugrasirken o hala o afganla gorusuyordu oda aramis onu.10 gun once karar aldim davayi actim daha 31 yasimdayim calisma izni yok okuma izni yok.tatil yok hergun 16:00 gitti sabah 07:00 geldi.herzaman sevgimden olsun dedim Bizim icin calisiyor ama bizde insaniz artik tukendim istemiyorum ayrilmak istedigimi soyledigimde iyiiki dedin dedi bende sogmustum geldi neyi varsa aldi gitti.sonra ben senden vazgecmem dedi senin ustune ev yaptim dedi bunu 10 yildir niye yapmadin tatil ayarlamis bunu 10 yildir niye yapmadin? Avukatin kagidini gordu ve kudurdu yok cocuklari sana birakmam yok yillardir sevgilim var al bak sana bin basar.ruhsagligi bozuk ve ben artik birinin kurallari altinda yasamak istemiyorum dun tehdit etti yok avukata diyeceksin davayi geri cekiyorum aile faciasi olmasin diye.sonra geciyor turkiyeye gidecegim cocuklari sana birakmam cocuk koruma dernegi arayip benim kacirmak istedigimi soyluyor.oho ben yoruldum yazmaktan wallaha dusunceleriniizi alayim.kadinlik deger hic hissetmedim
Bu mesajlara inanıp o cehenneme geri dönmeyeceksin değil mi?Dogru defalarca yaptim aldattim seni aldattim marifet sandim kendi kendimi aldatmisim guzel allahim hep senin icine dogdurmus senin kalbin temiz afgana gelince yalan yok orda yaniliyorsun ortada kalmis birine yardim ettik hepsi o
BU 1 MESAJINDAN BIRI
Mide bulandırıcıHelallik icin anlatti bunlari