slm kizlar adim Nazli ... Turkcem o kadar iyi deyil yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin Turkiyede yasamiyorum.... size bu yil Turkiyeye tatil icin gittimizdeki erkek arkadasimdan bahsetmek istiyyorum cocuk benim 1. siniftaki Rafet ilk askmdi biz Turkiyede yasarken b yil gittimizde hala biseyler hissetimi dusundum ve 13 mayis cuma aksami gittim teklif ettim soledim sana hala asiktim dedim 15 mayis pazar gunu gozumn onunde mektub birakti gttim aldim teklifimi kabul etmis bole 2 3 ay falan sadece mektublastik sabahlari onu gormeden benim icin gunes dogmazdi mutfak onlarin ewinden taraftaydi. Annemleri bir defa Konyada biraktik ve ben geldim bununla bulusmak icin bulustuk sarildim elini tuttum sonra biz daha cok yakinlastik daha cok mektublasmaya basladik babamin telefonundan msjlasmaya basladik ben geceleri camin altina cagiriyodum geliyodu kkonusuyoduk utangac oldugu icin hep adimlari ben atiyodum o da arkamadan atoyodu cook ilerledik sonra benden bahsetmis annesine babasina anneannesine ben ona yuzuk aldim son bulusmamizda parmagindaydi dar almissin cikmiyo demisti o kadar mutluydum ki onunla birlikteyken son konusmamizdi oo sonra biz Turkiyeden ciktik Dubai den aradim otelden ve gidecegimiz zaman anahtarlari vermeye indigimizde telefon icin para odemeniz lazim dediler sonra kimi aradigim falan ortaya cikti savundum kendimi ... simdi sadece 1 defa duyabildim sesini seni ozledim demisini ... telefonlarimi cewap wermiyo yada hep kapali ... yardiminiza ihtiyacim var ne yapmaliyim??