ne yapmalıyım...

bence birazcık duygularını belli et canım, o da senden hoşlanıyorsa bir gülüşün bile yetecektir adım atmasını sağlamak için bol şanss

bence birazcık duygularını belli et canım, o da senden hoşlanıyorsa bir gülüşün bile yetecektir adım atmasını sağlamak için bol şanss

haklısın canım birazcık yakın davranmaya çalışayım ben de tebessüm de iyidir her zaman zaten teşekkür ederim

son gelişmeleri de sizlerle paylaşayım dedim kızlar bakalım buna ne diyeceksiniz.
telefon yoluyla bana farklı günler de 4 5 defa msj atmıştı cevap verememiştim sms yoktu.
o gün arkadaş halini hatrını sor deyince msj attım ben de ve msj atmak yerine aradı çok mutlu oldum baya bir konuştuk çünkü
akşam iyi geceler msjı attım ve o msjın ona çok iyi geldiğini uyumadan önce iyi geldiğini belirtti.
sabahta günaydın msjını o attı
nasıl sizce gelişmeler

Oooo süper süper.

Bir yerlere çağır "bugün şuraya gideceğim, sen de gelmek ister misin?" gibi bir cümle olabilir mesela

Oooo süper süper.

Bir yerlere çağır "bugün şuraya gideceğim, sen de gelmek ister misin?" gibi bir cümle olabilir mesela

şu an için farklı şehirlerdeyiz canım okul tatile girdi malum ama temmuz gibi gideceğim tekrar arkadaşıma o zaman olabilir belki de dediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…