ne yapmalıyım?

dilaydam

h.e.r.ş.e.y. a.ş.k.t.a.n
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
306
0
26
Erzurum
bende boşanmış bir anneyim 2 tane kızım var biri babasında biri bende büyük kızım
babasında kalıyor 9 yaşınd küçük kızım bende 7 yaşında ben küçük kızıma 1 aylık
hamileyken ayrılma kararı aldım.ilk zamanlar kızımı bana göstermiyordu diğer kızınıda o
görmüyordu.kızını 5 yaşında gördü çocuklarım bu konuyu öğreneli 1,5 yıl oldu tabiki zorlanıyorum
çok büyük sorunlar yaşadım.çocuklarım üzerine kurulu bir dünyam var.....her anne gibi...

asıl mesele ben bu adamdan hiç bişey istemedim ne nafaka ne tazminat hiç bir şeyy
durumu gayat iyi şimdiye kadar kızımı görmeye gittiğim her zaman maddi imkanlarımın sınırını zorlayarakta
olsa kızımı mutlu etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.ama o bir insan çocuğuna
bir sakız dahi almazmı hayır almaz etrafımdakiler neden söylemiyosun diye baskı yapıyor ama işte gurur
bırakmıyor.ama benim çocuğum hakkıyla başkalarını geçindiriyor sizce ne yapmalıyım ne olu bir fikir verin
şimdiden herkese tşk....

bu parayı kendiniz için ( ki isteyebilirsiniz de ) istemiyorsunuz ki,çocuklar olunca mesele gurur olmaz bence..

Allah babalık vasfı duygusu vermemiş demekki eşinize insan çocuğunu nasıl 5 yaşında görür dünyayı yıkar yine görür.Büyük kızınızıda yanınıza alma şansınız yokmu alın birde nafaka davası açın nafaka isteyin

BENCE gurur yapmakla hata yapıosun arkadasım
çocuklarınla bakmakla yükümlü babaları onların haklarını savunmamakla hata yapıosun günah işliyosun
lütfen göz yumma hatalara o görmuyosa sen göster hatasını ...
babalarıyla konus biran önce

Back
X