ne yapmalıyım?

Canım , senin kilo alman seven erkek için sorun olmaz; hatta kilolu kadınları erkekler daha çok severler, daha seksi bulurlar.
Belki işle ilgili yada başka sorunları olabilir. biraz zamana bırak ve bakımlı ol

Canım , senin kilo alman seven erkek için sorun olmaz; hatta kilolu kadınları erkekler daha çok severler, daha seksi bulurlar.
Belki işle ilgili yada başka sorunları olabilir. biraz zamana bırak ve bakımlı ol
biraz züğürt tesellisi gibi olmuş bu genellemeniz:)
konu sahibi ,kendinizi bırrakmayın. siz eşinize de sormayın. çıkın gidin saçınızı değiştirin.kıyafetler alın. ama en önemlisi yediklerinize dikkat edin. spor yapın. yürüyün. bebeği kayınvalideye yarım saat bırakın her gün yürüyün..salmayın kendinizi..

Son düzenleme:
Bütün olumsuzlukları onaylamışsınız eşinize..
Beni sevmiyor musun cidden çok itici bir kelime, adama seviyorsa bile acaba sevmemeli miyim diye düşündürür..
O resim olayında da bizde yaptık, eşimde bende çok çirkin olduğumuzu söyleyip güldük, hatta yaşlanınca estetik yaptır falan dedim ben.
Sizin kilodan vs. özgüveniniz bitmiş nereedeyse, kiloyu boşverin de başka şekillerde ilgilenin kendinizle. Rahatsız da olsa arada verin kayınvalidenize baksın, sizde kendinizle ilgilenin, kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onları yapın..
Örnek ben yeni kıyafetler giydiğimde, saçım fönlü ve hafif makkajlı olduğumda, değişik yerlere gittiğimde kendimi çok iyi hissederim, sizde deneyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…