Arkadaşımın bir yalanını yakaladım. Arkamdan kuyumu kazan 2 arkadaşım vardı. arkadaş demeye bin şahit ister.Onları hayatımdan çıkarmıştım. Facebooktan da engelledim. Dertlerimi anlatıgım bir arkadaşım vardı. Bu arkadaşım o 2 kızla hiç konuşmadığını yolda görse konuşmayacağını söylemişti. aradan zaman geçtikten sonra bu arkadaşımın diğer 2 kızın fotoğraflarına çok samimi bir şekilde yorum yaptığını ve onlarla facebookta arkadaş olduğunu gördüm. O andan itibaren uzak duruyorum. Kendisi bu durumu fark etti açıkça sormasa da soğuk davrandıgımı ima ediyor. Siz olsaydınız yalan söylediğini bu kişiye söyler miydiniz. ya da bu arkadaşıma nasıl yaklaşmalıyım. Insanlara karşı güven sorunu yaşıyorum. Son 1 yılda sinsi insan çok gördüm. Bu da onlardan biri
nasıl olsa soğuk davrandığını da anlamış. söyle gitsin bence içinde kalacağına. ben olsam kendimi tutamam ve gizlemem bildiğimi. al karşına konuş. senin kaybediceğin bişey yok şu durumda. ama o bilsin en azından seni aptal yerine koyamayacağını.
bence söyle anlasın hatasını niye kandırmaya calısıyoki anlasın senin ona inanmadığını.ben olsam seni fotografta bu şekilde gördüm bana böyle söylemiştin neden yalan söylediğini anlamadım ama senden beklemezdim.artık sana güvenmiyorum listemden siliyorum bi daha hiç görüşmeyelim.der yalvarsada yüzüne bakmazdım.
bence söyle anlasın hatasını niye kandırmaya calısıyoki anlasın senin ona inanmadığını.ben olsam seni fotografta bu şekilde gördüm bana böyle söylemiştin neden yalan söylediğini anlamadım ama senden beklemezdim.artık sana güvenmiyorum listemden siliyorum bi daha hiç görüşmeyelim.der yalvarsada yüzüne bakmazdım.
yüzüne vursan utanıp anlayacak biriyse, yap bunu belki utanır.
ama yok anlamaz diyorsan hiç ağzını yorma, belki pişkinlik yapar seni daha cok üzecek şeyler söyler
duruma göre karar ver artık
buarada çok geçmiş olsun canım
yüzüne vursan utanıp anlayacak biriyse, yap bunu belki utanır.
ama yok anlamaz diyorsan hiç ağzını yorma, belki pişkinlik yapar seni daha cok üzecek şeyler söyler
duruma göre karar ver artık
buarada çok geçmiş olsun canım
sağol canım. üste çıkmaya çalışacaktır büyük ihtimalle. suçunu bastırmak için. Diğer 2 kızda öyleydi. Silmiştim yüzsüz gibi geri eklemeye çalıştılar. Bende engelledim. Bi de beni görünce Ben hiç onları engellememişim gibi canımlı konuşmaya çalışıyorlar. Nasıl insan bunlar anlamıyorum. Iki yüzlülük. Onları görmemezden geliyorum. Bu da onlar gibi . Allah böyle insanlardan korusun. Kim bilir arkamdan neler atıp tutuyorlar. gerçekten de Az insan çok huzur.