- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Çocuğunuz size fazlalık gelecekse,ona nefretle bakıp para makinası olarak görecekseniz yalvarırım çocuk doğurmayın.O le okudumkadar bunaldım ki kızlar o kadar bunaldım ki...Annemin yaptıkları ona karşı nefret duymama sebep oluyor.O konuştukça dişlerimi sıkıyorum.Boğazım düğümleniyor dayanamıyorum.Gizli gizli ağlıyorum ağlıyorum ama elimden ne gelir ? Ben mezun olduğum sene atandım.Çok çalıştım günde 4 saatlik uykuyla bi sene geçirdim.üniversite de devlet kredisiyle okudum maddi olarak hiç zorlamadım onları.Evin borcu vardı senelerdir savurmaktan ödeyemedikleri borç.Kredi çektim 20 milyar ve onu ödedim.Ve ben kredi borcunu 2 sene boyunca ödeyeceğim inş.Onun dışında da yardımlarım oldu. ve bunlar hiç gözüme gelmedi.Hep sevinçle yaptım çok şükür kazanıp ödedim diye hep sevindim ama hiç lafını etmedim etmemem de gerekirdi.ama ben yaptıkça bi baktım fazlasını bekliyorlar...ablam da çalışıyor benim kadar almıyor ama sonuçta çalışıyor.hiç bir katkısı yok.1 buçuk alıyorum diyor.şehir dışında.o da bekar.ve ondan hiçbir beklentileri yok.ama onun saatinin ayakkabılarının çantalarının fiyatının çeyreği kadarına para vermedim ben üstüm başım için.Öğretmenim ve pörsümüş ayakkabıyla idare ettiğimi biliyorum.hep ileriye sakladım heveslerimi.3 senedir bi ilişkim var ve sözlendim nişanlandım ne olduysa o zaman oldu.Annem başladı gidip elin adamına yedir paranı babanın altına bi araba almadan defol git evlen.Neden okuttum ki ben seni diye başımın etini yedi.Ablamı okuturken benden daha fazla masraf ettiler !ama hiçbir beklentileri yok.Çeyizimi kredi kartıyla falan hep kendim aldım.3ay sonra ewleneceğim onlara yük olmadığıma sevineceklerine hala maaşımı istiyor. ben ne yapmalıyım ???çok bunaldım çooook