• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim?

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
Sevgilime su an onun yaptigi bir sey yuzünden çok sinirli ve kizginim çok büyük bir saskinliga ugratti beni ve ben ne yapmam konusunda doğruyu bulamadim...
Bu konunun üstünü kapamak istemiyorum ancak yarin doğum günü... Ve yarin saat sabah 7den12e kadar ayni ortamda bulunmak zorundayiz. Yarin cikista hediyesini yemek yiyecgmz yeri hep ayarlamistim..

Şimdi nasil davranacagimi bilemiyorum... Gece dogum gununu kutlamali miyim? Yarin da Tum gün surat asip bu konu eğer cozulursr doğum gününü ona dar ettiğimi dusunsun istemem. Ama şuan sinirimden onu mutlu etmeyi de çok istiyorum diyemem.. Ne yapmaliyim?

Evdeydi aradim meşgul e attigini sandi ama acti farkina varmadan... bir kizla konuşuyordu. Aksamlari uyurken bile usudugunden bahsediyordu.

Kapadm tekrar aradim Neredesin dedim kem kum etti aniden oldu cikisim eve gelince soyleyp gönlünü alacaktim dedi ... Liseden arkadasi gelip almis konuştuğu kişi de onun arkadasiymis

.biz 19 ayydir bir kere bile disari cikma konusunda tartismadk şimdi neden boyle bir is çevirdi anlayamadim?

konunun ne olduğunu bilmeden yorum yapamıyorum şahsen.olayın ne olduğuna bağlı kutlamak veya kutlamamak

Aksamlari usudugunden bahsetmesi de havayi konuşuyorlardı diye acayim 2dk dinledim ama neden meşgul e atti ben aradigimda boyle sacma sapan bir konuşma için... Ne tasarladi ne düşündü çok saskinim...

aradığınızda açıp söylemeliydi
böyle böyle oldu arkadaşım geldi dışarı çıktık diye
Şeytan ayagına dolaştırmış işte.

hımm kötü yakalanmış. bence tavrınızı koyun yarın surat asın. nasılsa hediyesini almışsınız. planlarınızı barışınca yaparsınız.

aradığınızda açıp söylemeliydi
böyle böyle oldu arkadaşım geldi dışarı çıktık diye
Şeytan ayagına dolaştırmış işte.

Aynen... Keşke o an acip söylese ydi.. çünkü su an aklimda olan tek şey boyle bir şey denk gelmesiydi belki hiç soylemeyeckti...

hımm kötü yakalanmış. bence tavrınızı koyun yarın surat asın. nasılsa hediyesini almışsınız. planlarınızı barışınca yaparsınız.

Zaten içimden de gelmez artik planiuygulamak..

Sinirden kudururken bile onu düşünüyorum ya ne diyim ben kendime...

Aynen... Keşke o an acip söylese ydi.. çünkü su an aklimda olan tek şey boyle bir şey denk gelmesiydi belki hiç soylemeyeckti...
onu en iyi siz bilirsiniz ama bencede söylemeyecekti
tavrınızı koyun sırf doğum günü diye yırtamasın. kendini aklarsa planları barışınca yaparsınız

Oo ne uyuz bi durum.Çok iyi bilirim.
Bir kaç kere bende bu ikilemde kalmıştım.
Benimkiler böyle büyük hatalardan kaynaklanmadığı için günü yaşamayı tercih etmiştim ama sizinkini pek bilemedim.
Çok şaibeli bi durum :26:

Oo ne uyuz bi durum.Çok iyi bilirim.
Bir kaç kere bende bu ikilemde kalmıştım.
Benimkiler böyle büyük hatalardan kaynaklanmadığı için günü yaşamayı tercih etmiştim ama sizinkini pek bilemedim.
Çok şaibeli bi durum :26:[/

Bence de cok saibeli bir durum bastan söylemiyorsun yanls olduğunu dusundugun için neden gidiyorsun? Vazgecemyck ne var. Yok gelmyecegm demek zor mu.

Madem gidiyorsun bir saniye bile mi boş vakit bulup msj atamiyorsun aramiyorsun...

ouuwww... kapatıyorum diye açma olayı çok fena.Peki konuşmalarda bi anormallik varmıydı? siz tekrar aradığınızda açtı mı daha sonra konuşmadınız mı açıklaması ne oldu ? Bence yarın bütün gün o stresi çekip nasıl davranacam diye kendinizi yiyeceğinize şimdi karar verin haklı olup olmadığına, arayın sorguya çekin eger bariz haksızsa yarın çok önemli değilse gitmeyin o tutuşsun.. eğer geçerli bir neden varsa ve sizinde kafanıza yatarsa yarını güzel bir şekilde geçirirsiniz konu kapanır.

Back
X