• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım???

ahh canımm benimm bazen ben çok kızıyırum ona nefret ediyorum,onu da anlamaya çalışıyorumm baba olmak istiyor,kendimede kızızyorum niye evlendim sorunumu bile bile diyorum onun baba olma hakkını da elinden aldımm ne biliyimm sağlık kalmadı bende pekk

ya hayır lütfen öyle düşünme onun baba olma hakkını elinden almadın çünkü sen durumunu evlenmeden önce söyledin bu önemli bi detay. Bu durumda eşin babalık hakkından feragat etti. Bu herkesin başına gelecek bişey. Evlenirken iyi kötü günde diye evleniyoruz. Al karşına adam gibi konuş. Yukarda bi arkadaş açıklamış ben olsam şöyle yapardım diye, o arkadaşa çok hak verdim. Alternatifleri sun. Ben çocuk sahibi olalım diye bunları yapıyorum sen zor zamanımda beni yalnız bırakıyorsun de. Kabul etmezse de boşanmak istiyors da direnme derim. Allah bildiği gibi yapsın. Önce seni istemeli çocuk Allah verirse sonra kendiliğinden gelir.

bazen olmazsa olmasın diyor bazende boşanırız zaten 3-5 yıla kadar diyorr önerileri bunlar bende asla boşanmıycamı söylüyorum

Size bu kadar zalim davranan bir insandan neden asla boşanmayacağım diyorsunuz ki? Şimdi boşanın demiyorum ama 3-5 seneye işler daha da kötüye giderse adam da boşanmak isterse size ettiği eziyetlere devam mı etsin. Yaptığı psikolojik şiddettir. Çocuk değil yetişkin bir adam. Siz durumunuzu söylemişsiniz. Ben belki olur sanıyordum nasıl cahilce bir yaklaşım. Bir insanın hiç yumurtası yoksa nasıl olsun?

Konu ile ilgili ise, bu kadar büyük bir konuda asla yalan söylemeyin. Çünkü birden hamile kalırsanız büyük bir ihtimalle şüphelenecek ilerde belki gizli DNA testi yaptıracak. Yasalar ne şekilde bilmiyorum ama biyolojik olarak babası o olacak, velayetini bile alabilir. Yani durumlar çok çirkinleşebilir. Asla ama asla yalan söylemeyin bu konuda.

şimdi yaşadıklarım daha aşağılayıcı böyle hergün ölüyorum ayrldımızda bi kere

Gizlice yumurta nakli yaptırdığınızı farzedin ve unutmayınki hiç bir yalan ölene dek saklı kalmaz. Elbet öğrenecek kocanız.

Sonra bunun hırsını o çocuktan çıkardığını düşünün, dha kötü değil mi. Hatta felaket.

Bence bunu tamamen aklınızdan çıkarın yani gizli olarak yaptırmayı aklınızdan çıkarın.

Eğer kesinlikle istemiyorsa bu seçeneği, ozaman seçeceğiniz yola karar verin.

Bu adamın hergün sizi ezmesine izin vererek yaşamak mı, yoksa guruluca yolunuza devam etmek mi.

Gizlice yumurta nakli yaptırdığınızı farzedin ve unutmayınki hiç bir yalan ölene dek saklı kalmaz. Elbet öğrenecek kocanız.

Sonra bunun hırsını o çocuktan çıkardığını düşünün, dha kötü değil mi. Hatta felaket.

Bence bunu tamamen aklınızdan çıkarın yani gizli olarak yaptırmayı aklınızdan çıkarın.

Eğer kesinlikle istemiyorsa bu seçeneği, ozaman seçeceğiniz yola karar verin.

Bu adamın hergün sizi ezmesine izin vererek yaşamak mı, yoksa guruluca yolunuza devam etmek mi.

işler daha kötüye gittini farkedince zaten ayrırız yollarımızı amma benim ahlarımdan kurtulamaz heralde

Tatlim merhaba,öncelikle geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel ve arzuladığın şekilde şekillenir.
Senin kadar eşin içinde zor bir olay.Aynı durumda bir kadın olsaydı anne olma hakkından feragat edermiydi. Ederdi mutlakada yinede içinde bir ukte kalıp eşi ile sorun yaşarmıydı bilemiyorum ...
Eşinden gizli birşey yapmanı tavsiye etmiyorum. Eşinin çekincelerinide anlıyorum. ayrıca bu işin Türkiyede yasal bir uygulaması varmı bilemiyorum..Kıbrıstamı yaptıracaksın..
Bu durumun başkasının spermi ile hamile kalmak gibi olduğunu düşün ..Sonuçta o kişinin genlerini taşıyacak ,sen taşıyıcı annesi olacaksın.Eşin bu yüzden kabul etmiyor olabilir bence.ayrıca dinen uygun olmadığı yönünde fetva verilmiş ise bu yüzden istemiyor olabilir Bundan dolayı onu suçlamayız..
Ama keşke eşin bu sınavın yanlızca senin değil kendisi için de bir sınav olduğunu düşünüp sabırlı olabilse..3 -5 yıla boşanırız ne acı bir kelime 3-5 yıl daha bekleyip yinede olmazsa ayrılırım demek bu. Ben olsam üç beş yılı beklemeye hiç gerekyok kapı orada der keser atardım konuyu...

bazen olmazsa olmasın diyor bazende boşanırız zaten 3-5 yıla kadar diyorr önerileri bunlar bende asla boşanmıycamı söylüyorum

Demekki sizinle boşanmak için evlenmiş bu yüzden çocuk sorun değil demiş önceden
Bu kelimeyi kullanan adamla boşanmamak için neden uğraşıyorsun çk merak ettim.

sakın eşinden habersiz öyle bir yumurta nakli filan yaptırma güvenini de kaybedersin toparlayamazsın..

İnşallah bir gün olur belki menapozdan çıkarsın ne biliyim :(

Tatlim merhaba,öncelikle geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel ve arzuladığın şekilde şekillenir.
Senin kadar eşin içinde zor bir olay.Aynı durumda bir kadın olsaydı anne olma hakkından feragat edermiydi. Ederdi mutlakada yinede içinde bir ukte kalıp eşi ile sorun yaşarmıydı bilemiyorum ...
Eşinden gizli birşey yapmanı tavsiye etmiyorum. Eşinin çekincelerinide anlıyorum. ayrıca bu işin Türkiyede yasal bir uygulaması varmı bilemiyorum..Kıbrıstamı yaptıracaksın..
Bu durumun başkasının spermi ile hamile kalmak gibi olduğunu düşün ..Sonuçta o kişinin genlerini taşıyacak ,sen taşıyıcı annesi olacaksın.Eşin bu yüzden kabul etmiyor olabilir bence.ayrıca dinen uygun olmadığı yönünde fetva verilmiş ise bu yüzden istemiyor olabilir Bundan dolayı onu suçlamayız..
Ama keşke eşin bu sınavın yanlızca senin değil kendisi için de bir sınav olduğunu düşünüp sabırlı olabilse..3 -5 yıla boşanırız ne acı bir kelime 3-5 yıl daha bekleyip yinede olmazsa ayrılırım demek bu. Ben olsam üç beş yılı beklemeye hiç gerekyok kapı orada der keser atardım konuyu...

o kadar kolay değil biliyomusunn kapı orda demek bununla baş etmek çookkk zorrr çıkış yolları arıyorum

yerinizde olsam boyle iletisimsizlik varken yumurta nakli ile ugrasmam.
oncelikle bilerek evlenmis, cocuk istiyorsanız bu ikinizin ortak kararı olmalı, o yuzden gizli saklı yapmayın.
nakle karşı ise hem evlat istediginiz icin hem de evliliginizi kurtarmak icin bunu yaparken eşinizle tartısıp pisman olmayın...?

bence eşinizi karsınıza alın guzelce konusun,
cocuk istiyorsun 2yol var ya evlat edinecegiz ya da yumurta nakli. bana bu yolda destek olur musun? diye sorun.

bu arada gecmis olsun... dilerim gonlunuzdeki gibi olumlu sonuclanır her sey.

Son düzenleme:
yaşadiklarin çok zormuş rabbim yardim etsin ama eşin seni haketmiyo bence bende 15 yillik evliyim ilk bebeğimide on gün önce aldirmak zorunda kaldim ama eşim hep hayirlisi dedi oysa onun içide en az benim kadar yanarken belli etmedi hiç

merhaba canım yıllarca fsh yuksekliğinden tüp bebek tedavisi görmüş birisi olarak sana cok acil 500 yasini oku derim.o mücizeyi yaşayacaksın.doktor de sana soylemiş olmalı ki senin menapozdan cıkma şansın %50.bunu biliyorsun yaş nedeniyle. acil yasini başla.nakle gerek kalmayacak .cok geçmiş olsun

merhaba canım yıllarca fsh yuksekliğinden tüp bebek tedavisi görmüş birisi olarak sana cok acil 500 yasini oku derim.o mücizeyi yaşayacaksın.doktor de sana soylemiş olmalı ki senin menapozdan cıkma şansın %50.bunu biliyorsun yaş nedeniyle. acil yasini başla.nakle gerek kalmayacak .cok geçmiş olsun

canım benim benim yüksek fshım sen denedin mi sonuç aldın mıı ? ii bişeyler duymaya ihtiyacım var nasıl okucem niyet nasıl etcem suya falan okuyup içicem mii bigünde okuyamam heralde

yerinizde olsam boyle iletisimsizlik varken yumurta nakli ile ugrasmam.
oncelikle bilerek evlenmis, cocuk istiyorsanız bu ikinizin ortak kararı olmalı, o yuzden gizli saklı yapmayın.
nakle karşı ise hem evlat istediginiz icin hem de evliliginizi kurtarmak icin bunu yaparken eşinizle tartısıp pisman olmayın...?

bence eşinizi karsınıza alın guzelce konusun,
cocuk istiyorsun 2yol var ya evlat edinecegiz ya da yumurta nakli. bana bu yolda destek olur musun? diye sorun.

bu arada gecmis olsun... dilerim gonlunuzdeki gibi olumlu sonuclanır her sey.

teşekkür ederim ccanımm

canım benim benim yüksek fshım sen denedin mi sonuç aldın mıı ? ii bişeyler duymaya ihtiyacım var nasıl okucem niyet nasıl etcem suya falan okuyup içicem mii bigünde okuyamam heralde

canım benim zaaten yuksek fsh dan tüp bebeğe almıyorlar ki.bende yuksek olunca denedım ama doktor soyluyor zaaten şansın cok az kalıteliyi boşver hiç yumurta cıkmayabilir diye boşa para gidiyor.ama ben RABBİME sıgındım ve bebeğim olsun diye 500 yasin adadım okudum her gün istedığın kadar oku daha doğrusu cabucak bitirmeye bak.toplam 500 olacak her yasin ardından niyetini tekrar et. bitirdiğinde hemen sonra rabbim sana mücizevi bir şekilde verir.

not:fsh devamlı adetliyken ölç. okuma bittiğinde tekrar ölç ve değişik oluncada istersen eger tekrar tüp bebek yaptırabilirisn. veya Allah doğal yoldan verir.sen bitirmeye bak.kimseye bundan bahsetme bitene kadar. bol şans.

buarada benimki 500 bitiği gün hamile kaldım. 3 tüp bebek ve 5 aşılamadan sonra.dua edince kendiliğimden kaldım.HAMD ŞÜKKÜR OLSUN YÜCE RABBİME!!!!!!

Merhabalar;

Benim ablamda 32 yaşında ve erken menopoz var.7 senelik evli.Doktorun bu durumun için ilaç verdi mi?ablam östorojen ilacı kullanıyor.Daha öncede myom ameliyatı olmuştu.
Bu erkekleri anlamak çok zor ne yani ondan kaynaklansaydı sen 3-5 seneye boşanacakmıydın?empati azıcık empati

Back
X