• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

valla eşinize kızmamak lazım bence sorun sizde eşinizden sıklmısınız olayı sigaraya bağlamışsınız veba lı gibi eşini evden çıkarmıyorsunuz resmen ondan utanıyorsunuz cinsellikten zevk almıyorum diyorsunuz adama böyle soğuk ruhsuz yaklaşırsanız adamın bu evliliği eğlenceli bulması abes olur zaten

valla eşinize kızmamak lazım bence sorun sizde eşinizden sıklmısınız olayı sigaraya bağlamışsınız veba lı gibi eşini evden çıkarmıyorsunuz resmen ondan utanıyorsunuz cinsellikten zevk almıyorum diyorsunuz adama böyle soğuk ruhsuz yaklaşırsanız adamın bu evliliği eğlenceli bulması abes olur zaten

kocaman adam madem verdiği sözün arkasında duramadı ozaman saygı duysun bana biraz canım

eşim gittiğimiz yerlerde sigara içtiği için gitmiyorum[/QUO

SİGARA İÇTİĞİ İÇİN GİTMİYORMUSUNUZ
BU NE SAÇMALIK
BU ADAM EVLENMEDEN ÖNCE SİGARA KULLANMIYORMUYDU VE SİZ BUNU BİLMİYORMUYDUNUZ
EVLİLİK İKİ HAYATIN BİRLEŞİP TEK HAYAT OLARAK DEVAM ETMESİDİR AMA KİŞİLİK HAKLARINA SAYGI DİYE BİRŞEY DE VAR
ÇOK AYIPLADIM SİZİ VE ÇOK KINADIM
EŞİNİZ SİGARA KULLANABİLİR İYİ BİR ALIŞKANLIK DEĞİL TABİ AMA TOLERE EDİLEBİLECEK BİR ALIŞKANLIKTIR OLABİLİR VE HATTA BENDE KULLANIYORUM VE ÇOK SEVİYORUM VE SİGARA İLE SAYGI OLMAZ DİYENLERDENİM
SİZ KULLANMIYORSUNUZ VE DUMANINI KOKUSUNU SEVMEYEBİLİRSİNİZ EŞİNİZİN BUNA SAYGI GÖSTERMESİ GEREKİR BİR FORMÜL BULUNUR...
GİTTİĞİNİZ YERLERDE İÇEBİLİR AMA AİLE BÜYÜKLERİNİN YANINDA İÇMEZDE MUTFAKTA BALKONDA İÇER - ARKADAŞ TOPLANTISI İSE ORTAMDA İÇER-AMA ÇOCUK BULUNAN ORTAMDA İÇMEZ GENE MÜSAİT BİR ALANA GİDİP İÇER AMA İÇER YANİ FORMÜL BULUNUR SİGARA İÇİLİR
HATTA DUR BİR TANE BENDE YAKAYIM HEMEN CANIM İSTEDİ
LÜTFEN BİRBİRİNİZİN ÖZLÜK HAKLARINA SALDIRMAYIN SAYGILI OLUN
ORTAK BİR NOKTADA BULUŞUN VE EVLİLİĞİNİZE SAHİP ÇIKIN
SEN ONU CEZALANDIRIRSAN ODA SIKILIR VE KAÇAR
O SENİ CEZALANDIRSA SEN SIKILIRSIN OLMAZ Kİ AMA BÖYLE
BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRİN VE KEYİF ALMAYA BAKIN HAYATTAN

Son düzenleme:
Adam sigara içiyor diye alakayı kesmişsin. Sıkılması normal..
Nişanlıyken de mi gitmiyordun bir yere? O zaman sigara içmiyor muydu?

eşimden çok zevk almıyorum beni hep kırdığı için yaptığı hareketlerden dolayı soğudum içimden gelmiyor zorla oluyor oluncada hiç değişmiyor bana karşı hareketleri.sigaradan cok rahatsız olduğumu biliyor nişanlıyken astım başlangıcı çıktı bende.bana hep sigarayı bırakabileceğini söylerdi.nişanlıyken de söyledim bırakamıyorsan ben sigarai içen birini istemiyorum dedim.
azalttı nişanlıyken evlendiğimizde de tamamen bırakmış olacam dedi.yaklaşık 1 2 ay içmedi.ama bi kavgada hemen başladı ve artık kesinlikle taviz vermiyor.ben kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.daha önce yıllarca içmemiş bırakmış.

ben sigara konusunu çok iyi anlıyorum.
önce evlenince bırakıcam
sonra askerden dönünce bırakıcam
sonra kpss ye girince bırakıcam...

en sonunda ben bu adamı bırakıcam :ssz:

hazırladığım kahvaltıların sigara içmek için acele acele yiyip hemen balkona koşmasından
her dışarı çıktığımızda açık kısımda soğukta oturmaktan
alışveriş merkezlerinde gezerken wc ye gidiyorum bahanesiyle beni içeride yalnız bırakıp kapıya koşmasından
kıyafetlerindeki sigara yanıklarından
ellerinin, üstünün başının sigara kokmasından
öksürmesinden
BIKTIM.

eşim gittiğimiz yerlerde sigara içtiği için gitmiyorum[/QUO

SİGARA İÇTİĞİ İÇİN GİTMİYORMUSUNUZ
BU NE SAÇMALIK
BU ADAM EVLENMEDEN ÖNCE SİGARA KULLANMIYORMUYDU VE SİZ BUNU BİLMİYORMUYDUNUZ
EVLİLİK İKİ HAYATIN BİRLEŞİP TEK HAYAT OLARAK DEVAM ETMESİDİR AMA KİŞİLİK HAKLARINA SAYGI DİYE BİRŞEY DE VAR
ÇOK AYIPLADIM SİZİ VE ÇOK KINADIM
EŞİNİZ SİGARA KULLANABİLİR İYİ BİR ALIŞKANLIK DEĞİL TABİ AMA TOLERE EDİLEBİLECEK BİR ALIŞKANLIKTIR OLABİLİR VE HATTA BENDE KULLANIYORUM VE ÇOK SEVİYORUM VE SİGARA İLE SAYGI OLMAZ DİYENLERDENİM
SİZ KULLANMIYORSUNUZ VE DUMANINI KOKUSUNU SEVMEYEBİLİRSİNİZ EŞİNİZİN BUNA SAYGI GÖSTERMESİ GEREKİR BİR FORMÜL BULUNUR...
GİTTİĞİNİZ YERLERDE İÇEBİLİR AMA AİLE BÜYÜKLERİNİN YANINDA İÇMEZDE MUTFAKTA BALKONDA İÇER - ARKADAŞ TOPLANTISI İSE ORTAMDA İÇER-AMA ÇOCUK BULUNAN ORTAMDA İÇMEZ GENE MÜSAİT BİR ALANA GİDİP İÇER AMA İÇER YANİ FORMÜL BULUNUR SİGARA İÇİLİR
HATTA DUR BİR TANE BENDE YAKAYIM HEMEN CANIM İSTEDİ
LÜTFEN BİRBİRİNİZİN ÖZLÜK HAKLARINA SALDIRMAYIN SAYGILI OLUN
ORTAK BİR NOKTADA BULUŞUN VE EVLİLİĞİNİZE SAHİP ÇIKIN
SEN ONU CEZALANDIRIRSAN ODA SIKILIR VE KAÇAR
O SENİ CEZALANDIRSA SEN SIKILIRSIN OLMAZ Kİ AMA BÖYLE
BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRİN VE KEYİF ALMAYA BAKIN HAYATTAN

yanımda ozmanlar bu kadar içmezdi evli olmadığımız için dikkatimi çekmiyyordu bu kadar şimdi resmen batıyor.çok bişey istemiyorum yanımda içmesin yeter

ben sigara konusunu çok iyi anlıyorum.
önce evlenince bırakıcam
sonra askerden dönünce bırakıcam
sonra kpss ye girince bırakıcam...

en sonunda ben bu adamı bırakıcam :ssz:

hazırladığım kahvaltıların sigara içmek için acele acele yiyip hemen balkona koşmasından
her dışarı çıktığımızda açık kısımda soğukta oturmaktan
alışveriş merkezlerinde gezerken wc ye gidiyorum bahanesiyle beni içeride yalnız bırakıp kapıya koşmasından
kıyafetlerindeki sigara yanıklarından
ellerinin, üstünün başının sigara kokmasından
öksürmesinden
BIKTIM.

aynen benim duygularım...:43:

8 ayda neyin monotonluğu bu ????????????
ikinizde çok sıkıcı insanlarsınız sanırım
bilindiğinin aksine :monotonluk evden işe işten eve giğtmek şeklinde rutinleşen birhayatta olmaz
monotonlaşan insanların birbirine olan ilgi ve alakasıdır
8 senelik evliyim çok sıkıntılarda atlattım. BU CÜMLEYİ ASLA KURMADIM
hergünüm ekşın geçmiyor
ama İÇİMİZ GEÇMEDİ YA
Akşam yemeğinden sonra çay içerken çokmu sessiz geldi ev ,
açarım bir göbek havası
eşimin bıyık altı gülümsemesinin eşliğinde
hiçde beceremesemde iki kıvırır kendime gülerim
içeride ders çalışan kızımda müziki duyar duymaz koşar gelir yanımıza o eğilir ben alnına para takarım
kendi kendimize buluruz NEŞEMİZİ
hayat rutin ama monotonluk rutine sarınca değil
NEŞENİ KAYBEDİNCE MONOTONLAŞIR.

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Konuyu okuyunca ay ne guzel keske esimde monotonluktan azcik sıkılsa diye gecti aklimdan.
Azicik sosyallesmek icin gobegim catliyo ikna edene kadar.
Ne guzel adam monoton bi evlilik istemiyo.öp başina koy.

yanımda ozmanlar bu kadar içmezdi evli olmadığımız için dikkatimi çekmiyyordu bu kadar şimdi resmen batıyor.çok bişey istemiyorum yanımda içmesin yeter

KENDİ AÇINIZDAN HAKLI OLABİLİRSİNİZ
ÖZELLİKLEDE ASTIM RAHATSIZLIĞINIZ VARSA
AMA ORTAK BİR ÇÖZÜM BULMAK ZORUNDASINIZ DA AYNI ZAMANDA
SİGARA FARKLI BİŞEYDİR İÇEN İNSAN İÇİN AYRI BİR KEYİFTİR ZEVKTİR VE EN SEVDİĞİ ŞEYLERDEN BİRİDİR YANİ
ONA KEZA EŞİNDE SEVİYOR ANLAŞILAN VE SADECE SİZ İSTİYORSUNUZ DİYE BIRAKMAZ-BIRAKAMAZ BELKİ YANINIZDA AZA İNDİREBİLİR
DÜŞÜN Kİ EŞİNDE EVİNDE HUZURLU AİLE ORTAMINDA İKİ SEVDİĞİ İLE AYNI ANDA BULUŞMAK İSTİYOR SİGARASI-EV KEYFİ VE EŞİ O HALDE ORTADA BİR YERDE BULUŞMALISINIZ
MESELA HAVA GÜZELSE EVDE İÇSİN AMA AÇIN CAMI BALKONU OTURMA ŞEKLİNİZİDE DUMANIN SİZE GELDİĞİ TARAFA DEĞİLDE DIŞARIYA DOĞRU AKTIĞI TARAFA DOĞRU SEÇİN MESELA
EŞİNİZ DE KİŞİSEL BAKIMINA DAHA FAZLA DİKKAT ETSİN YATARKEN MUTLAKA DİŞİNİ FIRÇALASIN ÜSTÜNE BAŞINI HERGÜN DEĞİŞSİN EŞOTMAN DAHİL DİKKAT ETSİN HERGÜN DEĞİŞİRSE SİGARA KOKMAZ ÜSTÜ BAŞI BUDA SİZİ ÇOK RAHATSIZ ETMEZ
HAVA SOĞUKKENDE EŞİNİZ FERAGAT ETSİN GİTSİN YA MUTFAKTA İÇSİN VE HAVALANDIRSIN YA BALKONDA İÇSİN
BİR ADIM SİZ ATIN 2 ADIM O ATSIN ORTADA BULUŞUN

KENDİ FİKRİM BENİM EŞİMDE SİGARAYI BIRAKTI BANA İÇME BASKISI YAPSA YADA YANIMDA İÇME BASKISI YAPSA BENDE İÇERİ TV KOYAR KENDİME KEYİF ODASI YAPARIM AMA GENEDE SİGARA İÇER EV KEYFİMİ YAPARIM EV HUZUR DEMEK DİNLENMEK DEMEK GÜNÜN YORGUNLUĞUNU STRESİNİ ATMAK DEMEK EVİMDE HUZURLU OLAMAYACAKSAM YANİ
EŞİNİZ SİZDEN UZAKLAŞIR BÖYLE GİDERSE SOĞUKLUK GİRER ARANIZA ALLAH KORUSUN

ORTAK PAYDADA BULUŞUN HEP O YADA HEP SEN VERİCİ OLMAYIN İKİNİZDE ÖDÜN VERİN BİŞEYLERDEN ÇOK ZOR OLMAMALI

aynı derten muzdarip iz bizim 4 sen en yi geçti yanlız siz daha taze siniz neden boyle olduğunu bir düşün çözüm uretiniz bide pozitif düşünmek gerek bizim bir oglumuz var 2 .5 yaşında herşeye rağmen hayat neşemiz o bizim

Kusura bakma ama erkekler yemekten ziyade hayatı tam anlamıyla bırlıkte paylasabılecek birisi ister. Annesıde yemek yapıodu zaten çamaşırı yıkanıyofu. Ama bırlıkte eğlenip zaman geçirmek ister. Bence sorun sende. Sigarayı bahane edıyosun arkadas ortamına gırmıyorsun. Herkes eslı gelirken o cocuk mahcup olmuyormu Hc dusunmuyorsun.kusura bakma ama boyle devam edersen yakında yeni bir konu acarsın. Esım benden bosanıyor. Sonun bu.

KENDİ AÇINIZDAN HAKLI OLABİLİRSİNİZ
ÖZELLİKLEDE ASTIM RAHATSIZLIĞINIZ VARSA
AMA ORTAK BİR ÇÖZÜM BULMAK ZORUNDASINIZ DA AYNI ZAMANDA
SİGARA FARKLI BİŞEYDİR İÇEN İNSAN İÇİN AYRI BİR KEYİFTİR ZEVKTİR VE EN SEVDİĞİ ŞEYLERDEN BİRİDİR YANİ
ONA KEZA EŞİNDE SEVİYOR ANLAŞILAN VE SADECE SİZ İSTİYORSUNUZ DİYE BIRAKMAZ-BIRAKAMAZ BELKİ YANINIZDA AZA İNDİREBİLİR
DÜŞÜN Kİ EŞİNDE EVİNDE HUZURLU AİLE ORTAMINDA İKİ SEVDİĞİ İLE AYNI ANDA BULUŞMAK İSTİYOR SİGARASI-EV KEYFİ VE EŞİ O HALDE ORTADA BİR YERDE BULUŞMALISINIZ
MESELA HAVA GÜZELSE EVDE İÇSİN AMA AÇIN CAMI BALKONU OTURMA ŞEKLİNİZİDE DUMANIN SİZE GELDİĞİ TARAFA DEĞİLDE DIŞARIYA DOĞRU AKTIĞI TARAFA DOĞRU SEÇİN MESELA
EŞİNİZ DE KİŞİSEL BAKIMINA DAHA FAZLA DİKKAT ETSİN YATARKEN MUTLAKA DİŞİNİ FIRÇALASIN ÜSTÜNE BAŞINI HERGÜN DEĞİŞSİN EŞOTMAN DAHİL DİKKAT ETSİN HERGÜN DEĞİŞİRSE SİGARA KOKMAZ ÜSTÜ BAŞI BUDA SİZİ ÇOK RAHATSIZ ETMEZ
HAVA SOĞUKKENDE EŞİNİZ FERAGAT ETSİN GİTSİN YA MUTFAKTA İÇSİN VE HAVALANDIRSIN YA BALKONDA İÇSİN
BİR ADIM SİZ ATIN 2 ADIM O ATSIN ORTADA BULUŞUN

KENDİ FİKRİM BENİM EŞİMDE SİGARAYI BIRAKTI BANA İÇME BASKISI YAPSA YADA YANIMDA İÇME BASKISI YAPSA BENDE İÇERİ TV KOYAR KENDİME KEYİF ODASI YAPARIM AMA GENEDE SİGARA İÇER EV KEYFİMİ YAPARIM EV HUZUR DEMEK DİNLENMEK DEMEK GÜNÜN YORGUNLUĞUNU STRESİNİ ATMAK DEMEK EVİMDE HUZURLU OLAMAYACAKSAM YANİ
EŞİNİZ SİZDEN UZAKLAŞIR BÖYLE GİDERSE SOĞUKLUK GİRER ARANIZA ALLAH KORUSUN

ORTAK PAYDADA BULUŞUN HEP O YADA HEP SEN VERİCİ OLMAYIN İKİNİZDE ÖDÜN VERİN BİŞEYLERDEN ÇOK ZOR OLMAMALI
verdiği sözü tutmadığı için yinede anlayışlı olması gereken ben mi olmalıyım sizcede

Kusura bakma ama erkekler yemekten ziyade hayatı tam anlamıyla bırlıkte paylasabılecek birisi ister. Annesıde yemek yapıodu zaten çamaşırı yıkanıyofu. Ama bırlıkte eğlenip zaman geçirmek ister. Bence sorun sende. Sigarayı bahane edıyosun arkadas ortamına gırmıyorsun. Herkes eslı gelirken o cocuk mahcup olmuyormu Hc dusunmuyorsun.kusura bakma ama boyle devam edersen yakında yeni bir konu acarsın. Esım benden bosanıyor. Sonun bu.

çok acımasız olmuş yorumun.bana güzel bi dille bazı şeyler söylese bende anlarım ama adam ben bir inat yapıyorsam o on adım yapıyor

Birsen'ciğim senin konularına yorum yapmayım,nasılsa hiç kimseyi dikkate alayacaksın diyorum ama,yine de söylemeden geçemeyeceğim,
canım farkında mısın söz verdi tutmadı,söz verdi tutmadı söz verdi tutmadı......
Napsın ölsün mü? Verdi tutamadı.Sen çok inat bir insansın.Sen inat olunca karşındaki insanı da inatlaştırıyorsun.Tavır alıyorsun tavrının arkasında durmuyorsun.Sigara içiyorsa içiyordur.İnatla kavgayla küsmeyle şartlar koşmayla,onu sigaradan vazgeçiremezsin.Bırakacak olan adam bırakır.Yok evlendikten sonra bırakacağım diye birşey olmaz.O zaman senin için bu kadar SAPLANTI haline gelecek kadar önemliydiyse hayatında hiç sigara içmeyen biriyle evlenecektin.Bir söze kanıp yola çıkmayacaktın.Bırakamamış demek ki napsın.Sen onun içtiği sigaraya saygı göstermezsen,o sana hiç göstermez.
Çalışıyrsun hiç arkadaşın yok.Eşin dostun çevren yok.Eşinden beklentilerin olması dışında evliliğinle ilgili tek bir yapıcı çaban yok.İnsanlar burda yazıyor yazıyor sen hala söz verdi orta yolu bulmuyor diyorsun.Ortaya bulmayan sensin.Adamı kızdırıyorsun sonra çok sinirli diyorsun.
Madem kocandan memnun değilsin.Cinsellikten zevk almıyorsun,ortak hiçbirşey yapmıyorsunuzçSevgililer gününde aldığı bir çiçek bile senin için kıymetli olmuyor,mutsuzsun.Eee neden bu evliliği sürdürüyorsun.

Birsen'ciğim senin konularına yorum yapmayım,nasılsa hiç kimseyi dikkate alayacaksın diyorum ama,yine de söylemeden geçemeyeceğim,
canım farkında mısın söz verdi tutmadı,söz verdi tutmadı söz verdi tutmadı......
Napsın ölsün mü? Verdi tutamadı.Sen çok inat bir insansın.Sen inat olunca karşındaki insanı da inatlaştırıyorsun.Tavır alıyorsun tavrının arkasında durmuyorsun.Sigara içiyorsa içiyordur.İnatla kavgayla küsmeyle şartlar koşmayla,onu sigaradan vazgeçiremezsin.Bırakacak olan adam bırakır.Yok evlendikten sonra bırakacağım diye birşey olmaz.O zaman senin için bu kadar SAPLANTI haline gelecek kadar önemliydiyse hayatında hiç sigara içmeyen biriyle evlenecektin.Bir söze kanıp yola çıkmayacaktın.Bırakamamış demek ki napsın.Sen onun içtiği sigaraya saygı göstermezsen,o sana hiç göstermez.
Çalışıyrsun hiç arkadaşın yok.Eşin dostun çevren yok.Eşinden beklentilerin olması dışında evliliğinle ilgili tek bir yapıcı çaban yok.İnsanlar burda yazıyor yazıyor sen hala söz verdi orta yolu bulmuyor diyorsun.Ortaya bulmayan sensin.Adamı kızdırıyorsun sonra çok sinirli diyorsun.
Madem kocandan memnun değilsin.Cinsellikten zevk almıyorsun,ortak hiçbirşey yapmıyorsunuzçSevgililer gününde aldığı bir çiçek bile senin için kıymetli olmuyor,mutsuzsun.Eee neden bu evliliği sürdürüyorsun.

Tavır alıyorsun tavrının arkasında durmuyorsun bu dediğiniz anlamadım nasıl yani

Tek takıldığın nokta buysa söyliyim
Kızıyorsun tavır alıyorsun konu açıyorsun bir gün sonra düzeldi herşey diyorsun.

bende istiyorum sigarayı bu kadar kafama takmamayı ama yok işte beceremiyorum sırf sigara yüzünden başka şeylere bile adapte olamıyorum her yaptığı batıyor bu yüzden

Back
X