• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

verdiği sözü tutmadığı için yinede anlayışlı olması gereken ben mi olmalıyım sizcede

eğer evliliğin devam etsin istiyorsan eğer eşini seviyorsan evet sigara bırakmak o kadar kolay değil ama eşinizinde atması gereken adımlar var tartışmasız ama bu sigara bırakmak değil o öyle olmuyor çünkü ancak kendisi isterse olur birde baskı yaptıkça emin olun daha çok içesi geliyordur

Son düzenleme:
eğer evliliğin devam etsin istiyorsan eğer eşini seviyorsan evet sigara bırakmak o kadar kolay değil ama eşinizinde atması gereken adımlar var tartışmasız ama bu sigara bırakmak değil o öyle olmuyor çünkü ancak kendisi isterse olur birde baskı yaptıkça emin olun daha çok içesi geliyordur

ben adım attım verdiği sözü tutması için zaman verdim hemen bırakmadığını gördüm zaten.ama sadece sunu istiyorum o da biraz bana zaman versin yanımda gittiğimiz ortamlarda içmesin işte içiyor istediği gibi zaten karışmıyorum

çok acımasız olmuş yorumun.bana güzel bi dille bazı şeyler söylese bende anlarım ama adam ben bir inat yapıyorsam o on adım yapıyor

Valla arkadaşım ben senin eski konularını bilmiyorum. Bu konuma cevap verdım ama butun sana yorum yapanlar benımle aynı gorusteler bunu anladım. Erkekler cocuk gibidir. Sen bir inat yapacağına ona 1adım git o sana 10adım.gelir. Yıne dıyorum üzgünüm dost acı soylermıs yakında eşim benı istemiyor bosanıyor benden dıye konu acarsın.

Back
X