Merhaba arkadaslar sevgilimle uzwk yerlerdeyiz ikimizde universiteye hazirlaniyoruz. Sinav sonrasi yanina gelicem demisti. Ama dun gelemeyecegini soyledi. O kadar kotu oldum ki her sey basima yikildi bir an.. babamin parasi yok gelemiyorum diyor ama bana para biriktirdigini soylemisti. Tum inancimi kaybediyorum. Dun sabahladim. Ama beni aramadi. Birde yuzsuz gibi babasiyla konusmami istedi. Neden diye sordugumda ise onun agzindan dinlersen seni ikna eder dedi. Zaten kac aydir gormuyorum. Hicbir sekilde etrafimdaki insanlara bakmsdim. Cunku onu seviyorum. Ama hala aramadi beni. Zoruma giden bana kac aydir umit vermesi gelicem demesi ve sonrada bunu yapmamasi. Anlamiyorum gercekten. Bu konulara aklim ermiyor. Lutfen yardimci olun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üniversiteye hazırlanıyorsunuz ve sevgiliniz yüzünden sabahlıyorsunuz vs vs vs :44:sınavı kazanamadığınızda sebebini "uzak"larda arayın derim
üniversite, sevgili yapılarak, onun için sabahlanarak kazanılan, kazara kazanılsa bile öyle bitirilebilecek bir yer değil, bilginize...
imza: üniversite hazırlık ve üniversite hayatı boyunca hiçbir erkeğe başını kaldırıp bakmamış, master'ında herkesin ulaşılmaz dediği kişiyle evlenmiş üstüne de doktora bitirmekte olan, üniversite hazırlığında flörtlerini düşünen arkadaşı ise aynı kurumda "eleman" olarak çalışan bir dost...
üniversiteye hazırlanıyorsunuz ve sevgiliniz yüzünden sabahlıyorsunuz vs vs vs :44:sınavı kazanamadığınızda sebebini "uzak"larda arayın derim
üniversite, sevgili yapılarak, onun için sabahlanarak kazanılan, kazara kazanılsa bile öyle bitirilebilecek bir yer değil, bilginize...
imza: üniversite hazırlık ve üniversite hayatı boyunca hiçbir erkeğe başını kaldırıp bakmamış, master'ında herkesin ulaşılmaz dediği kişiyle evlenmiş üstüne de doktora bitirmekte olan, üniversite hazırlığında flörtlerini düşünen arkadaşı ise aynı kurumda "eleman" olarak çalışan bir dost...
Merhaba arkadaslar sevgilimle uzwk yerlerdeyiz ikimizde universiteye hazirlaniyoruz. Sinav sonrasi yanina gelicem demisti. Ama dun gelemeyecegini soyledi. O kadar kotu oldum ki her sey basima yikildi bir an.. babamin parasi yok gelemiyorum diyor ama bana para biriktirdigini soylemisti. Tum inancimi kaybediyorum. Dun sabahladim. Ama beni aramadi. Birde yuzsuz gibi babasiyla konusmami istedi. Neden diye sordugumda ise onun agzindan dinlersen seni ikna eder dedi. Zaten kac aydir gormuyorum. Hicbir sekilde etrafimdaki insanlara bakmsdim. Cunku onu seviyorum. Ama hala aramadi beni. Zoruma giden bana kac aydir umit vermesi gelicem demesi ve sonrada bunu yapmamasi. Anlamiyorum gercekten. Bu konulara aklim ermiyor. Lutfen yardimci olun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu imza kısmına katılmıyorum. Kişisel bir durum bu. Konu sahibi dengeleri şaşırmış, yapısından dolayı.
Ben de üniversiteye hazırlanırken inek takımına inat bir gurup öğrenci dahi vardı ki kızlar bakım full+full, erkek arkadaşları da, gezmeleri tozlamarı hiç eksik değil, tüm hitleri takip ederler. ama Sınavda %5 giren guruptur.
Bence çok çalışıp, kimseye bakmamak değil mesele, mesele anladığın kadar etkili çalışmak. Biraz da zeka meselesi tabi. Üni de bir arkadaşımız vardı çok zor meslek derslerinden birinin sınavına kitabı dik tutardı sandalyeye gömülür öyle çalışırdı okuyarak. onu gören uyuyor zannederdi ama en yüksek o alırdı. Ama erkek arkadaşı olmayıp da yurtla okul arası mekik dokuyan da dibe vururdu..
tavır hiç hoş değil.
konu sahibi ne yapabilirim, neden böyle diye sormuş. sizce okul mu sevgili mi dememiş.
kaldı ki o bahsettiklerinizin %100 bağlayıcılığı yoktur. herkes kendi kapasitesi, kendi doğruları ile şekillendirir hayatını.
her ne kadar öyle gibi görünse de farazi bir mühendisin bir elemana üstünlüğü asla yoktur.
bizi yüksek ya da alçak yapan şey tavırlarımızdır.
arkadasın evlendıgı adam egosunu tavan yapmıs :) ondan bi değişik konuşuyor
neyse o oyle yetıstırır artık cocuklrını
25 ıne kadar sevgılısı olmasına musade etmez 25 ınde serbest bırakır sonra cocugu en ıyı kocayı/hatunu bulur ve ödül alır
saygılar :)
bende senın gıbı dusunuyorum harfi harfine...öyledir ya da değildir ancak bunlar tamamen kişinin kendisini alakadar eden durumlar.
tek tip düşünce tarzıyla bir yere varılamayacağını düşünmüşümdür hep
tek doğru yoktur, kişisel doğrular da kimseye dayatılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?