• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Merhaba arkadaslar sevgilimle uzwk yerlerdeyiz ikimizde universiteye hazirlaniyoruz. Sinav sonrasi yanina gelicem demisti. Ama dun gelemeyecegini soyledi. O kadar kotu oldum ki her sey basima yikildi bir an.. babamin parasi yok gelemiyorum diyor ama bana para biriktirdigini soylemisti. Tum inancimi kaybediyorum. Dun sabahladim. Ama beni aramadi. Birde yuzsuz gibi babasiyla konusmami istedi. Neden diye sordugumda ise onun agzindan dinlersen seni ikna eder dedi. Zaten kac aydir gormuyorum. Hicbir sekilde etrafimdaki insanlara bakmsdim. Cunku onu seviyorum. Ama hala aramadi beni. Zoruma giden bana kac aydir umit vermesi gelicem demesi ve sonrada bunu yapmamasi. Anlamiyorum gercekten. Bu konulara aklim ermiyor. Lutfen yardimci olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar sevgilimle uzwk yerlerdeyiz ikimizde universiteye hazirlaniyoruz. Sinav sonrasi yanina gelicem demisti. Ama dun gelemeyecegini soyledi. O kadar kotu oldum ki her sey basima yikildi bir an.. babamin parasi yok gelemiyorum diyor ama bana para biriktirdigini soylemisti. Tum inancimi kaybediyorum. Dun sabahladim. Ama beni aramadi. Birde yuzsuz gibi babasiyla konusmami istedi. Neden diye sordugumda ise onun agzindan dinlersen seni ikna eder dedi. Zaten kac aydir gormuyorum. Hicbir sekilde etrafimdaki insanlara bakmsdim. Cunku onu seviyorum. Ama hala aramadi beni. Zoruma giden bana kac aydir umit vermesi gelicem demesi ve sonrada bunu yapmamasi. Anlamiyorum gercekten. Bu konulara aklim ermiyor. Lutfen yardimci olun.

üniversiteye hazırlanıyorsunuz ve sevgiliniz yüzünden sabahlıyorsunuz vs vs vs :44:sınavı kazanamadığınızda sebebini "uzak"larda arayın derim :51:
üniversite, sevgili yapılarak, onun için sabahlanarak kazanılan, kazara kazanılsa bile öyle bitirilebilecek bir yer değil, bilginize...

imza: üniversite hazırlık ve üniversite hayatı boyunca hiçbir erkeğe başını kaldırıp bakmamış, master'ında herkesin ulaşılmaz dediği kişiyle evlenmiş üstüne de doktora bitirmekte olan, üniversite hazırlığında flörtlerini düşünen arkadaşı ise aynı kurumda "eleman" olarak çalışan bir dost...

üniversiteye hazırlanıyorsunuz ve sevgiliniz yüzünden sabahlıyorsunuz vs vs vs :44:sınavı kazanamadığınızda sebebini "uzak"larda arayın derim :51:
üniversite, sevgili yapılarak, onun için sabahlanarak kazanılan, kazara kazanılsa bile öyle bitirilebilecek bir yer değil, bilginize...

imza: üniversite hazırlık ve üniversite hayatı boyunca hiçbir erkeğe başını kaldırıp bakmamış, master'ında herkesin ulaşılmaz dediği kişiyle evlenmiş üstüne de doktora bitirmekte olan, üniversite hazırlığında flörtlerini düşünen arkadaşı ise aynı kurumda "eleman" olarak çalışan bir dost...

Çok yaşa :) Daha ne denir?

:72:

bu imza kısmına katılmıyorum. Kişisel bir durum bu. Konu sahibi dengeleri şaşırmış, yapısından dolayı.
Ben de üniversiteye hazırlanırken inek takımına inat bir gurup öğrenci dahi vardı ki kızlar bakım full+full, erkek arkadaşları da, gezmeleri tozlamarı hiç eksik değil, tüm hitleri takip ederler. ama Sınavda %5 giren guruptur.
Bence çok çalışıp, kimseye bakmamak değil mesele, mesele anladığın kadar etkili çalışmak. Biraz da zeka meselesi tabi. Üni de bir arkadaşımız vardı çok zor meslek derslerinden birinin sınavına kitabı dik tutardı sandalyeye gömülür öyle çalışırdı okuyarak. onu gören uyuyor zannederdi ama en yüksek o alırdı. Ama erkek arkadaşı olmayıp da yurtla okul arası mekik dokuyan da dibe vururdu..

üniversiteye hazırlanıyorsunuz ve sevgiliniz yüzünden sabahlıyorsunuz vs vs vs :44ınavı kazanamadığınızda sebebini "uzak"larda arayın derim :51:

Herkesin kendi özel hayatı. Ben burda sadece danismak istedim. Burasi kendinizi övme yeri degil. Sevgilisi olup iyi yerlere giden bir cok kisi taniyorum. Basari insanin icinde olan bisi. Burda beni yargilayamazsiniz. Ayrica insanlari kücümseyerek kendinizi yüceltmenizi üniversite bitirip master yapip suan doktora yapan bir bayana yakistiramadim dogrusu.

Baba parasıyla yanına gelmeye calışmış o da olmamış bu kadar dünya karartacak ne var Allah aşkına?

19 yaşındaki bir cocuğun suanda gezmek yerine sınavlarını düşünmesi daha mantıklı değil mi?

:72:

bu imza kısmına katılmıyorum. Kişisel bir durum bu. Konu sahibi dengeleri şaşırmış, yapısından dolayı.
Ben de üniversiteye hazırlanırken inek takımına inat bir gurup öğrenci dahi vardı ki kızlar bakım full+full, erkek arkadaşları da, gezmeleri tozlamarı hiç eksik değil, tüm hitleri takip ederler. ama Sınavda %5 giren guruptur.
Bence çok çalışıp, kimseye bakmamak değil mesele, mesele anladığın kadar etkili çalışmak. Biraz da zeka meselesi tabi. Üni de bir arkadaşımız vardı çok zor meslek derslerinden birinin sınavına kitabı dik tutardı sandalyeye gömülür öyle çalışırdı okuyarak. onu gören uyuyor zannederdi ama en yüksek o alırdı. Ama erkek arkadaşı olmayıp da yurtla okul arası mekik dokuyan da dibe vururdu..

hay agzına saglık:46::46::46:

tavır hiç hoş değil.
konu sahibi ne yapabilirim, neden böyle diye sormuş. sizce okul mu sevgili mi dememiş.
kaldı ki o bahsettiklerinizin %100 bağlayıcılığı yoktur. herkes kendi kapasitesi, kendi doğruları ile şekillendirir hayatını.
her ne kadar öyle gibi görünse de farazi bir mühendisin bir elemana üstünlüğü asla yoktur.
bizi yüksek ya da alçak yapan şey tavırlarımızdır.

konu sahibi arkadaşım bence erkek arkadaşınızdan bir beklenti içine girmeniz sonra da olmayınca üzülmeniz çok da mantıklı değil.
nihayetinde ikiniz de hala baba parası dediğimiz şeye ihtiyaç duyan iki gençsiniz.
geleceğim demiştir gelememiştir maddi olarak bağımlı çünkü, dediğini dediği anda yapamaz.
babamla konuş dediğinde sanırım "bana güvenmiyorsan babam sana neden gelemediğimi anlatsın" şeklinde bir düşünceyle bunu teklif etmiş.
bunda ağlanıp sızlanacak bir şey yok ki
hele bir hayatınızı kurmaya, yolunda olmayanları yoluna sokmaya çalışın önce sonrası düzelir zaten

Ne yapacagin belli sekerim, ayrilip, uzulmeyip, unutup gececeksin.

Sen de ayni yastasin sanirim, universiteye baslayip yeni arkadas ortamlarina girdiginde, bu cocuk aklina bile gelmeyecek zaten. Ayni universitede oldugun biriyle el ele gezmek varken, niye uzaktaki birini dusunup hayatini heba edesin? Sizin yasinizda uzaktan iliski olmaz zaten. Gec bence, onune bak. Seni cok guzel gunler bekliyor, bu meseleye ve cocuga daha fazla takilma derim. Otur sinavini, universite tercihlerini dusun, onune bak.

Son düzenleme:
tavır hiç hoş değil.
konu sahibi ne yapabilirim, neden böyle diye sormuş. sizce okul mu sevgili mi dememiş.
kaldı ki o bahsettiklerinizin %100 bağlayıcılığı yoktur. herkes kendi kapasitesi, kendi doğruları ile şekillendirir hayatını.
her ne kadar öyle gibi görünse de farazi bir mühendisin bir elemana üstünlüğü asla yoktur.
bizi yüksek ya da alçak yapan şey tavırlarımızdır.

arkadasın evlendıgı adam egosunu tavan yapmıs :) ondan bi değişik konuşuyor
neyse o oyle yetıstırır artık cocuklrını
25 ıne kadar sevgılısı olmasına musade etmez 25 ınde serbest bırakır sonra cocugu en ıyı kocayı/hatunu bulur ve ödül alır
saygılar :)

arkadasın evlendıgı adam egosunu tavan yapmıs :) ondan bi değişik konuşuyor
neyse o oyle yetıstırır artık cocuklrını
25 ıne kadar sevgılısı olmasına musade etmez 25 ınde serbest bırakır sonra cocugu en ıyı kocayı/hatunu bulur ve ödül alır
saygılar :)

öyledir ya da değildir ancak bunlar tamamen kişinin kendisini alakadar eden durumlar.
tek tip düşünce tarzıyla bir yere varılamayacağını düşünmüşümdür hep
tek doğru yoktur, kişisel doğrular da kimseye dayatılamaz

Gercekten guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Bende sizler gibi dusunuyorum. Biraz farkli anlasildim. Yasim geregi sizlere danismak istedim. Tekrardan tesekkur ederim.

üniversite hayatımda fink fink gezindim hepte sevgilim vardı.Seninle aynı konumdayız şuan.Boşuna kaldırmamışsın kafanı şekerim :)))):32::32:

Back
X