Simdi benim bi sevgilim vardi internetten tanismistik 5 ay kadar hersey normaldi cok iyi anlasiyoduk sadece bunla bulusmamistim ben sonra bulustuk bi ay sonra il disina uniye gitti ondan sonra ilgisi azaldi soguk asla davranmadi ama brn ona yazdigim zaman gec cevap vermeler arkadaslaryla ilgilenmeler faln bu asosyalin tekiydi bildigim kadaryla toplasan 5 kere bulustuk beni sevdigini dusunuyodum acikcasi cok cekici bi erkekti 180 civari esmer kaslari olan biri cok dikkat cekiyodu her neyse uniye gittikten 1 2 ay sonra boyle degisimler oldu sonra ben yalanini yakaladim . biz onla cikmadan once bi kiz var bana yaziyo seks muhabbeti falan acmaya calisiyo ama ben ona teneuzzul etmiyorum gibisinden konusmustu sonra biz ciktiktan sonra konu acildi eski sevgililerler ilgili konusuyomusun dedi hayir dedim biz ayrilmadan 3 hafta once o kizin eski sevgilimin fotografnin altnda yprumunu gordum sevgilme sordugumda onla konustunu soyledi arkadasca ve o kizin aslinda eski sevgilisi oldugunu soyledi beni kiskandrmak icin soylemismis tum o sozleride her neyse bu olayda ayrilcaktm zor ikna etti hersey srnn gibi dedigin olucak dedi sonra uniden geldi istanbula moreli bozuktu bulusalm dedim bilmiyorum dedi tekrar dedm olablr dedinsonra bi baktim arkadaslaryla kizli erkekli gezmye gidiyo ayrildim ogun. sonra iki kere tekrar geldi konustuk bana sevmedigini soyledi bulustuk aynisini dedi sonra aradan 3 ay gecti sebepsiznyere gurur yaptigini oyuzden oyle davrandigini soyledi . ben dua ettim Allaha yalvardim hayirlisiysa ver dedim sonra o gece mesaj atti bana sonra konustuk biraz hic akilanmamis bende daha yazma dedim bitirdim . onlayken hep onu kaderjmmis gibi hissettim cok farkli hissettim halada arada oyle hisler olur ondan sonra kimseyr bisey hissedemedim suan napmam gerekiyo bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.